Jared Leto
+7
MoonGirl
Daenerys Targaryen
Polly Samson
phina
forever@happy.com
Fallen Like The Sky.
Ariel
11 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1
Jared Leto
Jared Leto je američki glumac i muzičar. Rođen je 26. decembra 1971. godine. Slavu je stekao ulogom Džordana Katalana u seriji "My so -called life". Glumio je u filmovima: "Fight Club", "Panic Room", "American Psycho", "Alexander", "Requiem for a dream", "Lord of war", "Mr. Nobody", "Chapter 27".
Jared je takođe pevač, gitarista i autor tekstova za rok bend 30 Seconds To Mars.
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Godina : 30
Re: Jared Leto
Jared Leto svako leto.
Gledala sam uglavnom sve što si ovde navela i nebitan je stvarno.
Gledala sam uglavnom sve što si ovde navela i nebitan je stvarno.
Meni je on bas ruzan Pustio je bradu
forever@happy.com- Sweet Girl
- Go To Hell, For Heaven's Sake
Broj poruka : 330
Godina : 27
Gledala sam u ponekim filmovima, ali nisam obraćala pažnju. Posle sam počela da obraćam pažnju, ali nije mi bio nešto dobar.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Gledala sam većinu ovih filmova što si naborajala i ni u jednom ga se ne sjećam.
Možda je bolje da se drži muzike.
Možda je bolje da se drži muzike.
Ako kažeš da je dobar kao muzičar vređaš sve muzičare sveta, ako kažeš da je dobar kao glumac vređaš sve glumce sveta... mada sam slušala jednu pesmu
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Kakvih "muzičara" i "glumaca" ima on je još i ok, nisam ja nikad čula da neko njega ističe kao izuzetno dobrog glumca (osim njegovih fanova koji idu do te mere da lupetaju da je najbolji od svih u Fight Clubu npr.)
Pošto postoje ljudi koji smatraju Čeninga Tejtuma dobrim glumcem tj. glumcem uopšte i Niki Minaž pevačicom, nazvati njega dobrim glumcem ili muzičarem nije ništa šokantno.
Pošto postoje ljudi koji smatraju Čeninga Tejtuma dobrim glumcem tj. glumcem uopšte i Niki Minaž pevačicom, nazvati njega dobrim glumcem ili muzičarem nije ništa šokantno.
Mislim na one koji zaslužuju da se tako zovu a ne propale pokušaje ...
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
90% njih ne zaslužuje taj naziv, ali su neophodni da bi imali ljudi koga da pljuju i da vide kolike su veličine pravi glumci/muzičari u poređenju sa njima.
Gotivim ga zbog benda.
Nisam znala da glumi.
Nisam znala da glumi.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Ja ga znam koa pevaca,nisam gledala ni jedan njegov film.
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Godina : 27
Zar je on glumac? lol ne pratim
Lunar Glimpse- Candy Girl
- Broj poruka : 33
Godina : 26
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1