Gossip Girl.
LostSoul
DarkAngel
Ivonna
Beautiful Dangerous
Daenerys Targaryen
MoonGirl
Dvojki.<3
forever@happy.com
Capre diem.
Aurora
NeveLa
Polly Samson
Praslin<3
Fallen Like The Sky.
19 posters
Page 1 of 1
Re: Post
Postim Božićne i Vaskršnje postove svake godine unazad četiri - pet godina.
Gospojinski i Petrovdanski nikako ne mogu da izdržim iako su dosta kraći, ne znam ni sama zašto.
Meni je post bitan, tako sam vaspitana i kad postim trudim se da griješim što je manje moguće jer nije post samo posna hrana.
Gospojinski i Petrovdanski nikako ne mogu da izdržim iako su dosta kraći, ne znam ni sama zašto.
Meni je post bitan, tako sam vaspitana i kad postim trudim se da griješim što je manje moguće jer nije post samo posna hrana.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Postim kada me podsete da treba, mada se ne pridržavam toga uvek.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Postim 3-4 dana u godini.
NeveLa- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1157
Godina : 26
Ako sam tada kuci i moji rese da poste pa spreme samo posnu hranu onda postim, ovako i ne obracam paznju. xD
Postim za Badnje vece i neke praznike,kad mi moji kazu da je posno.Ne postim ceo post,ali nekad postim jednu nedelju,onda odem pricestim se i to je to.Inace,takodje smatram da post nije samo posna hrana i nesto sto jedva cekas da se zavrsi.
Capre diem.- Cherry Babe
- Broj poruka : 2151
Godina : 25
Ponekad postim.Mislim da je to koristno,jer post leci i telo ali i dusu,postaje se psihicki stabilniji...
forever@happy.com- Sweet Girl
- Go To Hell, For Heaven's Sake
Broj poruka : 330
Godina : 27
Za slavu i za neke bitnije praznike, eventualno kad moji budu kući, pa naprave nešto posno da se jede.
U mom odeljenju sad pola devojcica posti sest nedelja, vau.
Ali sve su se danas(prvog dana posta) "slucajno" omrsile.
Svejedno to u njihovom slucaju ne bi bio i duhovni post.
Ali sve su se danas(prvog dana posta) "slucajno" omrsile.
Svejedno to u njihovom slucaju ne bi bio i duhovni post.
NeveLa- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1157
pa sad nije lepo da pričaš tako za njih ako poštuju boga to je njihovo pravo nije korektno zaista...
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
E kada bi ljudi shvatali da post nije samo odricanje mrsne hrane, možda bih čak i poštovala da neko kaže "postim".
Postim samo jedan dan u godini, i to je badnji dan i to ne postim svojom voljom.
Postim samo jedan dan u godini, i to je badnji dan i to ne postim svojom voljom.
Čisto sumnjam da iko, sem monaha, popova i nekih bašbašbaš vernika stvarno živi na vodi i hlebu.Wonderstruck wrote:E kada bi ljudi shvatali da post nije samo odricanje mrsne hrane, možda bih čak i poštovala da neko kaže "postim".
Meni nije problem da postim, volim ribu, al' znam da bi mi se nakon dužeg vremena smučila i da bi mi bilo muka čim osetim miris ribe, ja i moj organizam..
treba dobro definisati reč vernik, jer onaj ko samo poštuje običaje i ono što mu kalendar / pop kaže je budala ne vernik, vernik ne mora da dokazuje sebi / drugima da veruje tako što će da živi na hlebu i vodi
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Svako to definiše drugačije, ti načini svoju definiciju i živi po njoj, kao što i drugi žive po svojoj. Prebacivaće ti samo svi ljudi koji se ne slažu sa tvojom definicijom, kao što i ti njima prebacuješ. Jednostavno je.
@topic: nisam neki vernik, ali postim 2 dana u godini kada svi poste zato što volim posnu hranu i nema ništa drugo ni da se jede u kući svakako
@topic: nisam neki vernik, ali postim 2 dana u godini kada svi poste zato što volim posnu hranu i nema ništa drugo ni da se jede u kući svakako
Nije post ziveti samo na vodi i hlebu,nije neophodno postiti na taj nacin. Post podrazumeva i odricanje seksualnih aktivnosti,u slucaju da niste znali. :)
Čisto sumnjam da iko, sem monaha, popova i nekih bašbašbaš vernika stvarno živi na vodi i hlebu.
Ja sam u osnovnoj postila nedelju dana pred svaki Uskrs,poslednja dva dana na vodi,i za Badnji dan postim. Sad se to svelo na Veliki petak i Badnji dan.
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Ivonna wrote:Nisam postila nikad.
Takodje.
Da moji poste, ja ne bih. xD
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
Postim samo onda kad svi poste, mada moj brat i ja večeramo mrsno. Nekad, kad sam lepo raspoložena, postim ceo dan.
Stvarno ne obraćam pažnju na to, niti vidim zbog čega se to radi.
Stvarno ne obraćam pažnju na to, niti vidim zbog čega se to radi.
Uvek postim za Bozicni i Uskrsnji post.
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Wonderstruck wrote:
:)
Kikica♥- Sweet Girl
- Broj poruka : 337
retko kad' postim, obično samo one velike postove :)
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Godina : 27
Kad moji kazu, ja postim, ne predstavlja mi to problem.
Ranije, negde u osnovnoj i prvom srednje sam postila skoro sve postove cele, ali vise ne, samo taj jedan dan nekoliko puta godisnje.
Ranije, negde u osnovnoj i prvom srednje sam postila skoro sve postove cele, ali vise ne, samo taj jedan dan nekoliko puta godisnje.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Page 1 of 1