Alyssa Milano
+29
Half as pretty
Isidora S.
XBosankaX
Sirenna *
* Diamond *
Praslin<3
Aurora
SlytherinGirl
Polly Samson
Angie:)
S@ki
Eva
Iwana95
Elleonora
Pandora no hako
Bloody.Mary
Fallen Like The Sky.
***IcKy***
ivana=)
Wendy
Ariel
[:Tijana:]
dora_95
jowana93
princess
*BoOoPy*Bet*
Taychi
Natsi
*AnGeL*
33 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Alyssa Milano
First topic message reminder :
Alyssa Milano je američka glumica rođena 19. decembra 1972. godine u Njujorku. Rođena je u američko-italijanskom braku (majka Lyn, otac Tom). Na filmu debituje 1985. u Komandosu (Commando) reditelja Marka Lestera sa Arnold Schwartzeneggerom (Arnold Schwarzenegger) da bi kasnije nastupala u filmovima kao što su: Vampirov zagrljaj, Dvostruki zmaj i Otrovna Ivy II. Najpoznatija je po TV seriji Čini u kojoj je sa Shannen Doherty, Holly Marie Combs i kasnije sa Rose McGowan igrala ulogu jednu od tri dobre vještice koje se bore protiv demona, zlih stvorenja i izvora zla.
Alyssa Milano je američka glumica rođena 19. decembra 1972. godine u Njujorku. Rođena je u američko-italijanskom braku (majka Lyn, otac Tom). Na filmu debituje 1985. u Komandosu (Commando) reditelja Marka Lestera sa Arnold Schwartzeneggerom (Arnold Schwarzenegger) da bi kasnije nastupala u filmovima kao što su: Vampirov zagrljaj, Dvostruki zmaj i Otrovna Ivy II. Najpoznatija je po TV seriji Čini u kojoj je sa Shannen Doherty, Holly Marie Combs i kasnije sa Rose McGowan igrala ulogu jednu od tri dobre vještice koje se bore protiv demona, zlih stvorenja i izvora zla.
*AnGeL*- Cool Girl
- Broj poruka : 631
Godina : 31
Re: Alyssa Milano
Jaoj moja najdraza vjestica :D
XBosankaX- Candy Girl
- Broj poruka : 53
Godina : 31
Dobro je odglumila u seriji Carii!! :)
Isidora S.- Candy Girl
- Broj poruka : 11
Godina : 25
Praslin<3 wrote:Aurora wrote:Nista posebno, kao mladja sam je obozavala
I to zbog Charmed xD
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Godina : 28
Bas je lepa,svidja mi se kako je odglumila Fibi :)
MarijaM- Candy Girl
- Broj poruka : 10
Godina : 26
Aurora wrote:Nista posebno, kao mladja sam je obozavala
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Godina : 29
Znam je samo po ulozi Fibi ali mi se ta uloga ne svidja pa nisam neki veliki fan,iako mi je jako lepa.
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Godina : 27
Page 2 of 2 • 1, 2
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 2 of 2