Satovi
+8
Beautiful Dangerous
LostSoul
Dvojki.<3
NeveLa
Wendy
Aurora
Fallen Like The Sky.
Daenerys Targaryen
12 posters
Page 1 of 1
Satovi
Nisam našla temu, što ne znači da je nema xD
Imate li sat? Nosite li ga? Kakvi vam se najviđe sviđaju, itd.
Primjetila sam da se baš nose oni ice watchevi..
Imate li sat? Nosite li ga? Kakvi vam se najviđe sviđaju, itd.
Primjetila sam da se baš nose oni ice watchevi..
Re: Satovi
Imam, ne nosim, ne sviđaju mi se nikakvi. Tj. sviđaju mi se oni džepni ili što se nose kao lančić i sl.
Volim satove, ne znam kakvi mi se svidjaju ali ne volim unisex (koji izgledaju kao muski). Ne volim ni nakicene a ni prepune cirkona.
A ti sto se nose kao lancic su mi prelepi, volela bih da imam jedan i bas mi je krivo sto nisam kupila kada sam imala priliku.
Imam samo neku imitaciju sata iz H&M-a koji mi stoji kao ukras.
I mnogo mi je glupo kada daju mnogo para za neki sat samo zato sto na njemu pise ime neke marke.
A ti sto se nose kao lancic su mi prelepi, volela bih da imam jedan i bas mi je krivo sto nisam kupila kada sam imala priliku.
Imam samo neku imitaciju sata iz H&M-a koji mi stoji kao ukras.
I mnogo mi je glupo kada daju mnogo para za neki sat samo zato sto na njemu pise ime neke marke.
Ne volim satove,posebno ne one budzaste.
Imam neke satove,ali su previse fensi za mene.
U svakom slucaju,ne nosim.
Imam neke satove,ali su previse fensi za mene.
U svakom slucaju,ne nosim.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Slabo nosim, gotovo nikad.
NeveLa- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1157
Godina : 26
Meni su simpatični oni pravi ženski i oni što se nose kao lančići. Inače nemam sat, posle predškolskog ga nikad nisam nosila.
Ne nosim, mada ih volim. Jedno vreme sam nosila bratovljev sat kad sam bila u kazni i mnogo volim taj osećaj. :D
Luda sam za muskim satovima. Kad vidim nekog,obicno prvo primetim da li nosi sat.
Sto se tice zenskih,svidjaju mi se Fosilovi (mada mislim da su precenjeni),Miss Sixty,Go ima lepih,i Dona Karan NY najlepsi definitivno :D Omiljeni su mi srebrni,metalni.
Imam neke satove,koji nisu original,za 18ti kupujem lep satic :) A trenutno nosim muski sat,Schrack,to mi je uspomena od deke,i mislim da i kad kupim novi sat necu prestati ovaj da nosim.
Sto se tice zenskih,svidjaju mi se Fosilovi (mada mislim da su precenjeni),Miss Sixty,Go ima lepih,i Dona Karan NY najlepsi definitivno :D Omiljeni su mi srebrni,metalni.
Imam neke satove,koji nisu original,za 18ti kupujem lep satic :) A trenutno nosim muski sat,Schrack,to mi je uspomena od deke,i mislim da i kad kupim novi sat necu prestati ovaj da nosim.
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Volim satove, ali nemam trenutno nijedan.
Imala sam neki koji sam kupila u Avon-u, ljubičasti, i baš mi je bio onako taman, ali je kaiš bio nekvalitetan pa je pukao ubrzo i posle toga nikako da kupim neki drugi.
Imala sam neki koji sam kupila u Avon-u, ljubičasti, i baš mi je bio onako taman, ali je kaiš bio nekvalitetan pa je pukao ubrzo i posle toga nikako da kupim neki drugi.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Simpaticni su mi satovi i lep su mi detalj,ali nemam nijedan.Mozda kupim nekad ali pretpostavljam da necu u ovom periodu.I preziram kada devojke nose one muske,budzaste satove samo da bi bile neke face u drustvu.
Capre diem.- Cherry Babe
- Broj poruka : 2151
Godina : 25
Ja nemam ni jedan, to jest, imam neke za koje ne znam ni da li su još uvijek u kući.
Ne volim nešto posebno, fini su mi oni pravi, srebrni i metalni, ali su baš skupi. Možda sebi kupim jednom. Nosila sam skoro sestrin i opet sam gledala na sat u telefonu.
Ne volim nešto posebno, fini su mi oni pravi, srebrni i metalni, ali su baš skupi. Možda sebi kupim jednom. Nosila sam skoro sestrin i opet sam gledala na sat u telefonu.
Ja vec oko dve godine nosim svaki dan rucni sat,i evo danas ga nisam ponela,i malo milion puta sam pogledala u ruku da pogledam koliko je sati,i jednom da pogledam koji je datum. Navikla sam i u skoli da gledam svaki cas kad ce da zovi,i mnogo mi je prakticnije tako,nego da svaki cas gledam u mobilni.
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Pa naravno da ti je praktičnije kad si navikla, ko što je milionima ljudi praktičnije da gledaju u telefon jer su navikli, pa im čudno kad ga nema.
Dobila sam Jennifer Lopez sat od ujaka za rođendan, baš mi se dopada, ali mislim da se previše natrošio.
Vjerovatno ću ga nositi ponekad, ali ću se uvijek tripati da će me neko opljačkati -.-'
Vjerovatno ću ga nositi ponekad, ali ću se uvijek tripati da će me neko opljačkati -.-'
Beautiful Dangerous wrote:Ja vec oko dve godine nosim svaki dan rucni sat,i evo danas ga nisam ponela,i malo milion puta sam pogledala u ruku da pogledam koliko je sati,i jednom da pogledam koji je datum. Navikla sam i u skoli da gledam svaki cas kad ce da zovi,i mnogo mi je prakticnije tako,nego da svaki cas gledam u mobilni.
Također! Imam puno satova i volim ih nosit i kad ih ne stavim nekako mi je bezveze jer sam navikla da ga imam. Glupo mi je na mobitelu stalno gledat koliko je sati :)
imam lancic sat i jedva ceka da ga nosim xD
malo je veci pa moram da pazim kako kombinujem
dosta su prakticni, ne moras stalno da brkas po tasni zbog telefona i profesori ne mogu da te opominju zbog sata kao zbog telefona :D
malo je veci pa moram da pazim kako kombinujem
dosta su prakticni, ne moras stalno da brkas po tasni zbog telefona i profesori ne mogu da te opominju zbog sata kao zbog telefona :D
Volim satove, samo mi se retko koji svidi.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Page 1 of 1