Grand/Turbo Folk
+68
mental.slaughter
Capre diem.
Comika-TadaEgao
XBosankaX
Half as pretty
Polly Samson
Sirenna *
MoonGirl
Beautiful Dangerous
Dia.♥
AnavisFe
Minnie ♡
Chocolina.
Gossip Girl.
Kate.Fenett
Natalija =)
Emily the strange
Crni Leptir <3
Eurokremic
DarkAngel
Queeny
Angie:)
Suzana
Iva
Anchyly
Debelic
Bloody.Mary
Tarja
You Know You Love Me
*Tinna94*
MilicaIM
Klinkica. :) ♥
Euphoria
Iwana95
Angel_Of_Death
Fallen Like The Sky.
Dvojki.<3
'-!rry-'
Dark Valo Princess
US5_Girl
~FictionFreak~
) Djavolitza 95 )
Wendy
Jackie
Cloe <3
RuZa
jowana93
Posh
*M@R!JA*
Sookie
jokac
Candy
jacalub
The Lizard King
Mary Crowley
princess
Branchica
*Aysha*
MaRiZZa_94
Taychi
Cute_Girl
Rockerche^^
*pink*angel*
dora_95
*BoOoPy*Bet*
ena '95
Natsi
*AnGeL*
72 posters
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Grand/Turbo Folk
Sta mislite o Grandu i njihovim "pevacima"?
Ja njih ne mogu nikako da svarim !Ni njih ,ni njihove pesme.
Odmah mi pozli cim zacujem neki njihov "hit".A jako je zalosno sto se upravo takvi "hitovi" svidjaju danjasnjoj omladini!Uvek se zapitam li je moguce da se ljudima stvarno dopadaju takve pesme,koje pevaju o gacama,brushalterima,bundama,............... :affraid:
Ja njih ne mogu nikako da svarim !Ni njih ,ni njihove pesme.
Odmah mi pozli cim zacujem neki njihov "hit".A jako je zalosno sto se upravo takvi "hitovi" svidjaju danjasnjoj omladini!Uvek se zapitam li je moguce da se ljudima stvarno dopadaju takve pesme,koje pevaju o gacama,brushalterima,bundama,............... :affraid:
*AnGeL*- Cool Girl
- Broj poruka : 631
Godina : 31
Re: Grand/Turbo Folk
Grand...Najobicnije gluposti...
Natsi- Boom Baby
- Broj poruka : 1673
Godina : 28
Ja njih niti mogu,niti zhelim da slusham...FUJ!!!!!!!!!
ena '95- Candy Girl
- Broj poruka : 152
cool wrote:Ja njih ne mogu nikako da svarim !Ni njih ,ni njihove pesme.
Odmah mi pozli cim zacujem neki njihov "hit".A jako je zalosno sto se upravo takvi "hitovi" svidjaju danjasnjoj omladini!Uvek se zapitam li je moguce da se ljudima stvarno dopadaju takve pesme,koje pevaju o gacama,brushalterima,bundama,...............
:affraid: :uyiyui:
Ni ja ne mogu da ih svarim... Odmah se naježim čim pomislim na njihove ''hitove''... Skroz bezveze... Ali, u pravu si kad kažeš da ih u poslednje vreme dosta omladine sluša... :uhfyu: :Oo: :uyiyui: :shmrtz:
*BoOoPy*Bet*- Boom Baby
- Broj poruka : 1644
(quote Natsi)Najobicnije glupostiena '95 wrote:Ja njih niti mogu,niti zhelim da slusham...FUJ!!!!!!!!!
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
zA gRaNd PoStOjI SaMo JeDnA pRaVa ReC : jAdNo!!!!!!!
*pink*angel*- Candy Girl
- Broj poruka : 188
Ne postoji nishta gore,gluplje,dosadnije,jadnije od tog Granda!
Rockerche^^- Candy Girl
- Broj poruka : 154
Tamo niko nije normalan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Svvi su idioti...Idioti su oni koji mogu da ih slusaju i jos da uzivaju u tome...Klinci se bas lepo obrazuju uz: TANGE,BRUSHALTERE... Unistice i ono malo normalnih ljudi sto ima...Htela sam da ubijem sestru kada je pevala neke J****E zidove...
Gost- Guest
to je dn0 i ti ljudi koji t0 slushaju KATASTR0FA...Najgore sto se pojistovjecuju sa pjesmama...mislim jedna m0ja drugarica plache kad chuje pjesmu 0d nek0g denija bonestajna....meni d0dje da plachem kad widim nju kak0 se nisk0 spushtila... :shmrtz: .zar nemogu da slushaju nest0 drug0.... :rbd: :puno:
Cute_Girl- Candy Girl
- Broj poruka : 66
bolesno...mislim oni su bolesni kazu da su najgledaniji na svetu,molim te...mani me s te gluposti najvece...
a brushaltere,gacice,zidove i bunde od nerca neka stave.........................(znate gde)
;)
a brushaltere,gacice,zidove i bunde od nerca neka stave.........................(znate gde)
;)
MaRiZZa_94- Candy Girl
- Broj poruka : 105
Godina : 30
Ali postoje neke pesme koje volim...Od Brene i ona pesma:"Zagrli me ti i oprosti mi.Stegni srce,nemoj plakati..."Te starije stvari su ok,ali pesme o odevnim predmetima,lekovima,itd. su s*a*a...
Natsi- Boom Baby
- Broj poruka : 1673
SLAZEM SE SA SVIMA...
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
ne,ne,ne i NE!!! prvo nisam htela da udjem u temu mislila sam da cete ih valiti ja ih nepodnosim....stvarno su ludi svi... mrzim ih.... samo kad ih vidim..aaaaaaaaaaa.........
Ja kada ih cujem samo sto me ne strefi nesto...!!!!!!!!!!Mrzim ih sve redom...!!!!!!!
Gost- Guest
moja tetka je vodila decu na ekskurziju i debil od vozacha je pusti ono Votka i dzin ili kako se vec zove kaze ona sva deca su je pevala...
a pesma ide ovako
"VOTKA I DZIN TO JE SADA IN DOBRA KOLA,MALO LOVA RIBE OKO STOLA"
a ovako se zavrashava
''I U KOLA RIBA POLUGOLA"!!!!
moja tetka se zaprepastila...
jedino shto mi se svidja od narodnjaka je ona pesma Usne Boje Vina....
a pesma ide ovako
"VOTKA I DZIN TO JE SADA IN DOBRA KOLA,MALO LOVA RIBE OKO STOLA"
a ovako se zavrashava
''I U KOLA RIBA POLUGOLA"!!!!
moja tetka se zaprepastila...
jedino shto mi se svidja od narodnjaka je ona pesma Usne Boje Vina....
Cula sam pesmu...Ali nisam nesto obracala paznju...Moja sestra pevala neke zidove...Kako nam se omladina lepo obrazuje uz Tange,Brushaltere,Alkohol,Polugole devojke i sl.
Gost- Guest
Ni ja ih ne slusham,ali swe su iste,pune silikona,a da o pesmama i ne goworim...ali priznajte da nema ni jedne zurke na kojima se ne slushaju narodnjaci???
princess- Candy Girl
- Broj poruka : 33
Emily`93 wrote:Ja kada ih cujem samo sto me ne strefi nesto...!!!!!!!!!!Mrzim ih sve redom...!!!!!!!
8) 8) 8) 8)
e ali se ponekad brinem za njihovo ZDRAVLJE.....lolz.....ima da se ugushe od silnioh silikona u dupetima,usnama,cangama i shta ja vec znam gde stavljaju...ali bogami brinem se ja i za njihovo mentalno zdravlje...jebm mu sve..pa ponashaju se kao maloumnici...cccc......idiJoti..... :uyiyui: :uyiyui:
princess wrote:Ni ja ih ne slusham,ali swe su iste,pune silikona,a da o pesmama i ne goworim...ali priznajte da nema ni jedne zurke na kojima se ne slushaju narodnjaci???
pih..ima da sad kad dodjem u BL ja i moje BF napravimo takvu zuraju..ima da ih strefi ness kad NE BUDU chuli narodnjake...nece ni znati shta ih je spopalo...xixixixi.....ali ja ne mogu da ih podnesem..blha...izem ih ja....gloopavi turbo-folk..pre bi slushala heavy metal nego njih....
Ja ssam videla neku devojku ovde u Borci...Ista je kao ovi iz granda,ne izlazi iz solarijuma,ima silikone svuda,odvratna je...Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj...Ako sve tako izgledaju u prirodi odvratne su.................Ja na zurke prestala da idem jer se pretezno slusa grand...U mom bivsem odeljenju decaci su slusali one najgore sto zavijaju,a vecina devojcica Seku i sl.Ja sam na maturi vecinu vremena provela u WC-u jer je neki lik stalno pevao neka s**** iz granda...Igrala sam samo uz rock...Kada je lik neku pesmu od Bijelog Dugmeta otpevao kao narodnu pesmu doslo mi je da placem i da mu nabijem miktofon u usta,a gitatu razbijem o glavu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Gost- Guest
`angelina` wrote:Ja mrzim kad decaci slusaju grand... To je tako BLJAK!!!!!
Na srecu vecina decaka iz mog razreda neslusa, a i onaj ko slusa vecinom ne pusta tu muziku kada je u skoli,vazi i za devojcice..Ali zato osmaci....
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 1 of 6