Susan Sarandon
+2
Aurora
Fallen Like The Sky.
6 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1
Susan Sarandon
Suzan Sarandon (engl. Susan Sarandon) je američka glumica, rođena 4. oktobra 1946. godine u Njujorku (SAD). Na filmu i televiziji je od 1970. Osvojila je Oskara za najbolju glumicu za ulogu u filmu „Mrtav čovek hoda“, iz 1995. godine.
Re: Susan Sarandon
Gledala sam je u vise filmova, obicno na tv-u pa nemam pojma koji su ali su mi se svi svideli. Odlicna glumica.
Aurora wrote:Gledala sam je u vise filmova, obicno na tv-u pa nemam pojma koji su ali su mi se svi svideli. Odlicna glumica.
*vecinu ne znam koji su.
Najvise puta sam odgledala Thelma & Louise, jer je jedno vrijeme bio stalno na TV-u
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Godina : 28
Znam da sam je gledala u mnogim filmovima, mada nikada nisam nešto obraćala pažnju na njenu glumu.. Nit' na nazive filmova, s obzirom da mi sad jedino Alfi pada na pamet.
ne znam joj ni ime a ni nazive filmova koje sam gedala sa njom ali znam da se obradujem svaki put kad je vidim u nekom filmu..
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1