Vestacke trepavice
+8
Scarlett O'hara
Polly Samson
Dvojki.<3
Praslin<3
Daenerys Targaryen
Fallen Like The Sky.
Aurora
Beautiful Dangerous
12 posters
Page 1 of 1
Vestacke trepavice
Pa da li ste ih stavljali? Sami ili kod kozmeticarke? Kako vam se cini?
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Re: Vestacke trepavice
Nisam stavljala i lepo mi je samo na poznatim licnostima, na slikama.
Uzivo mi se ne svidja
Uzivo mi se ne svidja
Nisam nikad stavljala,ali sestra je isla na neki maskenbal i kupila obicne i neke velike ljubicaste trepavice,i probala sam te obicne i svidjaju mi se. Ali ne verujem da cu ih stvaljati i nositi negde. Uvek zamilsljam da se desi da nekako ispadne ili sta ja znam xD (drugarici je otpao jedan deo na maturi,tako da je morala skroz da ih skine,samim tim je upropastila i ostalu sminku.)
Mada imam dosta duge trepavice,i onda kada stavim maskaru mi kazu da izgledaju kao vestacke.
Mada imam dosta duge trepavice,i onda kada stavim maskaru mi kazu da izgledaju kao vestacke.
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Imam prirodno duge trepavice, pa ne bih nosila vještačke. Ionako mi ružno izgledaju, baš su neprirodne.
Nisam nikad stavljala, ali vjerujem da mogu lijepo izgledati ako neko zna da ih uklopi.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Uvek kad pomislim na veštačke trepavice setim se ispada Džordžije Nikolson.
Probala sam da ih stavim pre par godina za neki maskembal, ali nije uspelo.
Probala sam da ih stavim pre par godina za neki maskembal, ali nije uspelo.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Anđela, i ja i ja. :)
Moja drugarica je stavljala za jednu NG i skratila ih je malo bila i baš joj je super izgledalo, nije uopšte bilo toliko vještački. Ja bih ih možda i stavila kad ne bi morala nositi sočiva i ostale dodatke. :)
Moja drugarica je stavljala za jednu NG i skratila ih je malo bila i baš joj je super izgledalo, nije uopšte bilo toliko vještački. Ja bih ih možda i stavila kad ne bi morala nositi sočiva i ostale dodatke. :)
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Nisam ih stavljala,kontam da bih sa njima non-stop treptala ko luda xD
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Godina : 27
stvljala sam ih za maskembal u decembru i za novu godinu, ali ove su bile baš okej, nije se ni videlo da su veštačke, samo su izgledale kao moje gušće i duže :D baš sam se navukla na njih sad, stavljam ih kad izađem obavezno :D
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Probala sam, ali ne stoji meni to :D
Kikica♥- Sweet Girl
- Broj poruka : 337
Godina : 26
Drugarica je imala na maturi. Za moj ukus su bile prevelike ali su na njoj lepo izgledale.
Ne bih ih stavljala sama. Samo u salonu. :D
Ne bih ih stavljala sama. Samo u salonu. :D
Toliko sam se ispraksala u stavljanju, da mi u principu treba 45 minuta za cijelu postavu na folkloru xD
Stavljam ih jedino na nastupima, što znači nekoliko puta godišnje, sviđaju mi se, s tim da ne stavljamo one baš izražene nego jedinicu, guste a ne puno duge. Volim da ih nosim, makar tad :)
Stavljam ih jedino na nastupima, što znači nekoliko puta godišnje, sviđaju mi se, s tim da ne stavljamo one baš izražene nego jedinicu, guste a ne puno duge. Volim da ih nosim, makar tad :)
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Ja nisam stavljala, ali zelim.
Moja drugarica je isla kod neke devojke koja je bas lepo to stavila, nisu izgledale napadno niti vestacki, bas lepo je izgledalo.
I zelim.
Mislim da bi mi lepo stajao, lol.
Moja drugarica je isla kod neke devojke koja je bas lepo to stavila, nisu izgledale napadno niti vestacki, bas lepo je izgledalo.
I zelim.
Mislim da bi mi lepo stajao, lol.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Page 1 of 1