Amélie.
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Amélie.
Pametna ena ne vjeruje svemu to čuje od mukarca. Ona pusti da njegova djela pričaju za njega, ne riječi. ;)
I've wasted my nights you turned out the lights now I'm paralyzed still stuck in that time when we called it love but even the sun sets in paradise...
"Ona pegla svoju kosu, minka se, sprema se satima i baca poslednji pogled ka ogledalu. I sve to za osobu kojoj nikada neće značiti."
''On je svaki dan samo čekao nju samo eleo nju da joj on udovolji .
ona je samo volela sebe . nije gubila vreme da ga jednom poljubi.''
ona je samo volela sebe . nije gubila vreme da ga jednom poljubi.''
''Stajao sam na mostu i puio.Čenja se stapala u dim odlazeći negde visoko, a nostalgija je padala poput pepela i guila se u Savi.Bacajući čik,uzdahnuo sam i izgovorio njeno ime.Čovek nekad mora odbaciti mnogo da bi dobio vie...''
"Krivila sam sebe, misleći da nisam bila dovoljno dobra i lijepa, dovoljno zanimljiva da bih ga zadrala... A nikada sebi nisam postavila pitanje koliko je on bio lo. Kad bolesno voli, svaka greka u ljubavi je samo tvoja."
O ne, nisi je voleo. Moda ti je jednostavno bilo lepo kada je ona tu i moda te činila boljom osobom. Ali nisi je voleo. Ljude koje voli ne prevari i ne uniti.
A sada mi samo treba ti, da me zagrli jako i da tim jednim zagljajem otera svu moju nervozu i sve negativno to se nalazi oko mene.
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 5 of 6