The Vow
+8
Aurora
Forever. <3
Tie and Up.
MoonGirl
Daenerys Targaryen
LostSoul
Scarlett O'hara
Queeny
12 posters
Page 1 of 1
The Vow
Sveže venčani par se oporavlja posle saobraćajne nezgode zbog koje je supruga završila u komi. Kada se probudi sa ozbiljnim gubitkom pamćenja, njen suprug se trudi da ponovo osvoji njeno srce.
Da li ste gledale?Kako vam se cini? :) Meni je predobar.[img]
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Godina : 27
Re: The Vow
Ja sam nekako očekivala više od filma, jer baš volim glavne glumce. Ali nisu mi nekako probudili nikakve emocije. Njih dvoje su mi preslatki, ali mi nisu nekako par.
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Klasični romantični film.
Klasični pokušaj romantičnog filma.. ?
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Radnja filma mi je odlična, ali njih dvoje mi ne idu kao par. Nema nikakve hemije medju njima.
Tie and Up.- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1444
Godina : 26
MoonGirl wrote:Klasični romantični film.
Klasični pokušaj romantičnog filma.. ?
Nešto tako, da.
Smajli. <3 wrote:Radnja filma mi je odlična, ali njih dvoje mi ne idu kao par. Nema nikakve hemije medju njima.
Forever. <3- Sweet Girl
- Belive in drems, belive in love.
Broj poruka : 340
Godina : 26
Odgledala sam samo kraj filma i tacno sam znala kako ide ceo prethodni deo od kog ni minut nisam gledala jer je sve previse predvidljivo.
Rachel mi je bas slatka i sva je nezna i ove uloge bas idu uz nju ali Channing nije trebalo da glumi tu. Previse je odudarao. xD
Scarlett O'hara wrote:Ali nisu mi nekako probudili nikakve emocije. Njih dvoje su mi preslatki, ali mi nisu nekako par.
Rachel mi je bas slatka i sva je nezna i ove uloge bas idu uz nju ali Channing nije trebalo da glumi tu. Previse je odudarao. xD
igzekli.Scarlett O'hara wrote:Ja sam nekako očekivala više od filma, jer baš volim glavne glumce. Ali nisu mi nekako probudili nikakve emocije. Njih dvoje su mi preslatki, ali mi nisu nekako par.
Pogledala sam ga danas i očekivala sam da će biti bolji jer su svi govorili kako je super :S
Nikako da odgledam.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Nije los film, ali nije ni nesto posebno.
Bas to sto kazu, prica je jako dobra i ideja za film, ali nekako nije lepo realizovano.
Posebno nakon nesrece, ne znam,pomalo me je nerviralo.
Bas to sto kazu, prica je jako dobra i ideja za film, ali nekako nije lepo realizovano.
Posebno nakon nesrece, ne znam,pomalo me je nerviralo.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Page 1 of 1