Toddlers & Tiaras
+2
MoonGirl
Dvojki.<3
6 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 1 of 1
Toddlers & Tiaras
Devojčice i dijademe je očarajavuća serija koja zaviruje iza scene dečijih takmičenja lepote i približava nam svet malih takmičara različitih godina, porekla i motivacije. Svake nedelje emisija nas uvodi u zahtevan svet takmičenja lepote za najmlađe i prikazuje poteškoće malenih lepotica. Svaka epizoda prati drugu grupu takmičara koji žude da osvoje titule. U emisijama možemo videti sve tradicionalne sastojke takmičenja, mame i tate koji pomažu, perike, lažan ten, šminku i šljokice. Takođe, serija se osvrće i na neke od modernijih elemenata ovih takmičenja, kao što su učesnice sa prirodnim izgledom i veoma malo šminke ili dečaci koji se pojavljuju na pozornici kao takmičari.
Re: Toddlers & Tiaras
One majke... one majke majko mila
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Ti ljudi su otisli u pm
Odgledala sam jednu epizodu toga i onih malih balerina, boze dragi...
Svojim ponasanjem pretvaraju decu u retarde -.-
Odgledala sam jednu epizodu toga i onih malih balerina, boze dragi...
Svojim ponasanjem pretvaraju decu u retarde -.-
Bukvalno nijedna majka nema ispod 150 kg, brate.
Volim da gledam to, nađe se i poneko normalan.. Al' kad je neka žena izjavila da je bukvalno dobila dete i otišla na izbor.. Ok..
Neki ljudi su zaista previše opsednuti ovim, a tek što je više od polovine one dece razmaženo.. Strašno čega sve nema.
Volim da gledam to, nađe se i poneko normalan.. Al' kad je neka žena izjavila da je bukvalno dobila dete i otišla na izbor.. Ok..
Neki ljudi su zaista previše opsednuti ovim, a tek što je više od polovine one dece razmaženo.. Strašno čega sve nema.
Nisam nikad gledala a takvim majkama bih zabranila da imaju djecu.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Wonderstruck wrote:Nemoj tako one su princezice
retardirane princezice a majke su im retardirani hodajuci kompleksi
Nađe se poneko normalan ali mi nije jasno zašto ih toliko forsiraju.. Valjda zato ovoga ima samo u Americi. xD :oops:
*~tamarchelo~*- Sweet Girl
- Broj poruka : 336
Godina : 27
TJERAJU DJECU U SOLARIJUM WTF GDJE ODE OVAJ SVIJET MUKA MI JE MAJKO MILA FUJ ODVRATNO!
bolje sam.
bolje sam.
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 1 of 1