The Silence of the Lambs (Kad jaganjci utihnu)
4 posters
Page 1 of 1
The Silence of the Lambs (Kad jaganjci utihnu)
Kad jaganjci utihnu (eng. The Silence of the Lambs) je američki triler Jonathana Demmea iz 1991. s Jodie Foster i Anthonyjem Hopkinsom u glavnim ulogama. Temeljen je na romanu Thomasa Harrisa, njegovom drugom djelu o dr. Hannibalu Lecteru, briljantnom psihijatru i hanibalu-serijskom ubici. U filmu, Clarice Starling, mladi agent FBI-a poslata je zatvorenom Lecteru kako bi ga upitala za stručni savjet u vezi hvatanja serijskog ubice, zvanog Buffalo Bill, koji otima žene i skida im kožu. Film je osvojio pet Oscara, uključujući onaj za najbolji film kao jedini horor film koji je osvojio glavnu nagradu.
Last edited by Praslin<3 on Sun 27 Jan 2013 - 22:06; edited 1 time in total
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Re: The Silence of the Lambs (Kad jaganjci utihnu)
Koliko obozavam Lektora ,toliko mi je gadan onaj Bill.A ja Lektora stvarno obozavam.Ili je to zato sto obozavam Hopkinsa?Nije bitno. Film volim, valjda, previse mrzim Bila i previse mi je gadan da bi ga gledala,a opet sve druge scene obozavam.
I sinoc je tata gledao neki nastavak.Kao love Lektora ili sta li.Ali dosla sam tek pred kraj filma pa nisam htjela da gledam, jer hocu da pogledam cijeli film.
I sinoc je tata gledao neki nastavak.Kao love Lektora ili sta li.Ali dosla sam tek pred kraj filma pa nisam htjela da gledam, jer hocu da pogledam cijeli film.
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Jako je dobar,drzi paznju.Opet cu ga pogledati.
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Godina : 27
Lecter mi je jedan od najboljih likova u filmovima.
A Hopkins ga je savršeno odglumio.
Film mi je odličan :-)
A Hopkins ga je savršeno odglumio.
Film mi je odličan :-)
Wonderstruck wrote:Lecter mi je jedan od najboljih likova u filmovima.
A i Starling.
Možda mi je zato ovo jedan od omiljenih filmova i sigurna sam da ću ga odgledati još milion puta jer prosto ne može da mi dosadi.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Page 1 of 1