Only For Girls
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Silence of the Lambs (Kad jaganjci utihnu)

4 posters

Go down

The Silence of the Lambs (Kad jaganjci utihnu)   Empty The Silence of the Lambs (Kad jaganjci utihnu)

Post by Praslin<3 Fri 25 Jan 2013 - 22:50

Kad jaganjci utihnu (eng. The Silence of the Lambs) je američki triler Jonathana Demmea iz 1991. s Jodie Foster i Anthonyjem Hopkinsom u glavnim ulogama. Temeljen je na romanu Thomasa Harrisa, njegovom drugom djelu o dr. Hannibalu Lecteru, briljantnom psihijatru i hanibalu-serijskom ubici. U filmu, Clarice Starling, mladi agent FBI-a poslata je zatvorenom Lecteru kako bi ga upitala za stručni savjet u vezi hvatanja serijskog ubice, zvanog Buffalo Bill, koji otima žene i skida im kožu. Film je osvojio pet Oscara, uključujući onaj za najbolji film kao jedini horor film koji je osvojio glavnu nagradu.

The Silence of the Lambs (Kad jaganjci utihnu)   The-silence-of-the-lambs_1991-6-1000x784

Last edited by Praslin<3 on Sun 27 Jan 2013 - 22:06; edited 1 time in total
Praslin<3
Praslin<3
Kate Beckett
Kate Beckett

I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28

Back to top Go down

The Silence of the Lambs (Kad jaganjci utihnu)   Empty Re: The Silence of the Lambs (Kad jaganjci utihnu)

Post by Half as pretty Sun 27 Jan 2013 - 12:49

Koliko obozavam Lektora ,toliko mi je gadan onaj Bill.A ja Lektora stvarno obozavam.Ili je to zato sto obozavam Hopkinsa?Nije bitno. Film volim, valjda, previse mrzim Bila i previse mi je gadan da bi ga gledala,a opet sve druge scene obozavam.

I sinoc je tata gledao neki nastavak.Kao love Lektora ili sta li.Ali dosla sam tek pred kraj filma pa nisam htjela da gledam, jer hocu da pogledam cijeli film.
Half as pretty
Half as pretty
Dreamy Girl
Dreamy Girl

Love without looking
Broj poruka : 1428

Back to top Go down

The Silence of the Lambs (Kad jaganjci utihnu)   Empty Re: The Silence of the Lambs (Kad jaganjci utihnu)

Post by Queeny Sun 27 Jan 2013 - 17:59

Jako je dobar,drzi paznju.Opet cu ga pogledati.
Queeny
Queeny
Dangerous Lady
Dangerous Lady

Broj poruka : 14753
Godina : 27

Back to top Go down

Post by Daenerys Targaryen Fri 5 Apr 2013 - 13:16

Lecter mi je jedan od najboljih likova u filmovima.
A Hopkins ga je savršeno odglumio.
Film mi je odličan :-)
Daenerys Targaryen
Daenerys Targaryen
Wonderstruck
Wonderstruck

Selene.
Broj poruka : 5878
Godina : 29

http://andjella.t@gmail.com

Back to top Go down

Post by Praslin<3 Fri 5 Apr 2013 - 16:17

Wonderstruck wrote:Lecter mi je jedan od najboljih likova u filmovima.

A i Starling.
Možda mi je zato ovo jedan od omiljenih filmova i sigurna sam da ću ga odgledati još milion puta jer prosto ne može da mi dosadi.
Praslin<3
Praslin<3
Kate Beckett
Kate Beckett

I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top