E. L. Džejms
+4
Forever. <3
Fallen Like The Sky.
MoonGirl
Polly Samson
8 posters
Page 1 of 1
E. L. Džejms
E. L. Džejms je bivša televizijska producentkinja, supruga i majka dvoje dece. Živi u zapadnom Londonu. Od ranog detinjstva sanja o tome da piše priče u koje će se čitaoci zaljubiti, ali ostavila je snove po strani kako bi se usredsredila na porodicu i karijeru. Konačno je skupila hrabrost da na papir baci svoj prvi roman Pedeset nijansi – Siva. Napisala je i Pedeset nijansi – Mračnije i Pedeset nijansi – Oslobođeni.
Re: E. L. Džejms
Jedino što volim je ona rečenica "Never trust a man who can dance." :3
Nisam pročitala poslednji deo. Jer... ustvari ne znam ni sama zbog čega.
Nisam pročitala poslednji deo. Jer... ustvari ne znam ni sama zbog čega.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Planiram da procitam prvi deo da vidim u cemu je tolika frka a ako mi se svidi i nastavke
na momente me je sramota što sam ulazila u svaku knjižaru ( gde sam videla knjige u izlogu ) i psovkama sa potpisom im ukrašavala knjige utisaka
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Neću da je čitam ni iz radoznalosti jer ne želim da samo uvećevam broj ljudi koji su tu učinili.
Kupila sam prvi deo na sajmu knjiga, jer sam čula da svi koji su je čitali oduševljeni knjigom. Ali, kada mi je drugarica ispričala o čemu se radi odustala sam od čitanja. Ne znam ni ja, valjda nije to još za mene.
Forever. <3- Sweet Girl
- Belive in drems, belive in love.
Broj poruka : 340
Godina : 26
Nije to ni za koga.
Ima mama moje drugarice i jednom kada sam došla kod nje, uzela sam knjigu, čisto da je prelistam.
Otvarala sam neke random stranice i na svakoj je bilo seksa i mučenja tako da sam ubrzo odustala.
Ima mama moje drugarice i jednom kada sam došla kod nje, uzela sam knjigu, čisto da je prelistam.
Otvarala sam neke random stranice i na svakoj je bilo seksa i mučenja tako da sam ubrzo odustala.
Ne vjerujem da ću je ikad pročitati.
Imam osjećaj da bih takvu knjigu i sama mogla napisati samo bez onih dijelova.. ali onda vjerovatno ništa ne bi ni ostalo.
Imam osjećaj da bih takvu knjigu i sama mogla napisati samo bez onih dijelova.. ali onda vjerovatno ništa ne bi ni ostalo.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Ili obožavaju knjige ili ih ne podnose. Drago mi je da sam negde između.
- Mesečarka
I na kraju sam počela da je čitam. Stigla sam do pola i tu sam stala. Sad se kajem što sam je čitala.
Forever. <3- Sweet Girl
- Belive in drems, belive in love.
Broj poruka : 340
Godina : 26
Ja i dalje ne vidim čemu tolika frka oko tih knjiga, ali ajde.
- Mesečarka
mesečeva kći wrote:Ili obožavaju knjige ili ih ne podnose. Drago mi je da sam negde između.
Ne znam ni sto ih neki toliko mrze, niti sto ih toliko vole. Erotsko-ljubavni roman. Ni prvi ni poslednji, a i definitivno ima mnogo gorih knjiga od ove.mesečeva kći wrote:Ja i dalje ne vidim čemu tolika frka oko tih knjiga, ali ajde.
Situacija mi je slicna kao sto je bila i za Sumrak.
Zanimljivo mi je bilo, lako se cita. Solidne knjige, ali je moglo mnogo bolje da se napise. Mnogo bolje. Ne znam sto se svi gade, uopste nema toliko mucenja i odvratnih scena O.o (barem meni xD), a i ona uziva u tome... :D
Sve se desava prebrzo, to mi se ne svidja. Nije bas logicno. I ono sa Dzekom je bezveze napisala, trebalo je da odgleda malo vise akcionih filmova da vidi kako to izgleda xD.
Uglavnom, svidja mi se ideja.
Page 1 of 1