Ljetnji poslovi
+5
Beautiful Dangerous
Amélie.
Polly Samson
Aurora
Praslin<3
9 posters
Page 1 of 1
Ljetnji poslovi
Radite li negdje? Pod tim podrazumijem odlazak u berbu malina ili nekog drugog voća ili rad tokom ljeta u nekoj prodavnici, poslastičarnici.. Kakvo je u vašem mjestu stanje što se toga tiče, imate li mogućnosti da se uopšte ''zaposlite''?
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Re: Ljetnji poslovi
Nemam gde. Cak nemam ni gde da idem da berem voce.
Iskreno, radila bih nesto. U nekom butiku, u prodavnici ili tako nesto ali nema.
Moja drugarica je proslog leta u supermarketu radila pola radnog vremena, meni je to super ali ovde nema nijedna stvarno velika prodavnica i sva radna mesta su vec zauzeta.
Jedino sto ne zelim da radim je da konobarisem.
Iskreno, radila bih nesto. U nekom butiku, u prodavnici ili tako nesto ali nema.
Moja drugarica je proslog leta u supermarketu radila pola radnog vremena, meni je to super ali ovde nema nijedna stvarno velika prodavnica i sva radna mesta su vec zauzeta.
Jedino sto ne zelim da radim je da konobarisem.
Htela sam da radim negde za vreme leta, ali nisam izgleda ne dovoljno jer se nimalo nisam potrudila oko toga da nađem gde bih i šta radila.
Verovatno ću ići sa drugaricom da beremo, baš me interesuje mogu li da izdržim to.
Verovatno ću ići sa drugaricom da beremo, baš me interesuje mogu li da izdržim to.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Htjela sam na benzinskoj, ali nemam vezu za to :P
A ne bih nikad mogla u trgovini raditi, ali bih mogla biti konobarica :D
A ne bih nikad mogla u trgovini raditi, ali bih mogla biti konobarica :D
Ja sam htela da konobarisem,ali nisu me primili posto nemam iskustva. Htela sam i na branje voca ali nisam nigde nasla,i rekli su mi da ne primaju decu,samo starije ljude,zato sto im se mladji brzo predomisle i napuste posao,a oni ne mogu svaki cas da traze novog.
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
A kako uopste moze da se trazi posao? msm samo odes u prodavnicu npr i pitas jel mozes da radis? :P
✯Jetza✯- Sweet Girl
-
Broj poruka : 559
Godina : 26
Htela sam da radim nesto,ali nisam nista nasla.
Propalo za benzinsku pumpu, a tu se najbolje zaradjuje.
Trebalo je kod kumova maline da berem, ali sam ih zbog prijemnog preskocila.
Uclanila sam se u omladinsku, ali nista ni tu.
Propalo za benzinsku pumpu, a tu se najbolje zaradjuje.
Trebalo je kod kumova maline da berem, ali sam ih zbog prijemnog preskocila.
Uclanila sam se u omladinsku, ali nista ni tu.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Nema nigde posla. Drugovi su pre mesec-dva, kad već je to bilo, išli da beru neke voćke. Blago rečeno su izgoreli za 200 dinara po gajbici.
Čula sam da u jednoj prodavnici možeš raditi preko leta i ako nisi punoletan, ali uvek kažem: "Otići ću, otići ću." i nikako da odem. -.-
Čula sam da u jednoj prodavnici možeš raditi preko leta i ako nisi punoletan, ali uvek kažem: "Otići ću, otići ću." i nikako da odem. -.-
Prijavila sam se sada za popis stanovništva, i primljena sam kao u uži krug, Boga pitaj hoće išta biti od toga.
Takođe sam bila juče na nekom razgovoru kao za promoterku i to, ali nisam sigurna da li to želim.
Takođe sam bila juče na nekom razgovoru kao za promoterku i to, ali nisam sigurna da li to želim.
Ja cu sledece nedelje ici da se uclanim u omladinsku,i videcu da i preko skolske godine trazim posao koji podrazumeva par dana. Imaju one omladinske gde te ne zovu vec objavljuju na sajtu ili fbu pa ti sam zoves,pa cu videti sta ce od toga biti. Takodje cu videti sa drugaricom da mi napravi book da mogu da se prijavljujem za poslove hostesa i promoterka na sajmovima,tako se jaako dobro zaradje,mada,moras da poprilicno dobro da izgledas. :S
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Ne izgledam kao promoterka, a i nikako ne bih volela tako da radim, nerviraju me promoterke, ruzan mi je to 'posao' xD
Za popis stanovnistva je kod nas vec bilo, nema sada nista od toga.
Ovde bas nema sta da se radi. Mozda da radim kao ispomoc u jednoj prekari ali njima to treba uvece. Onda kada hocu da izadjem tako da nema nista od toga
Za popis stanovnistva je kod nas vec bilo, nema sada nista od toga.
Ovde bas nema sta da se radi. Mozda da radim kao ispomoc u jednoj prekari ali njima to treba uvece. Onda kada hocu da izadjem tako da nema nista od toga
Page 1 of 1