konichiwa
+8
Capre diem.
Amélie.
Praslin<3
Polly Samson
Dvojki.<3
Scarlett O'hara
ScreamMj
where is my mind
12 posters
Page 1 of 1
konichiwa
Tja...ne ide mi ovo
No, ukratko, Aleks ovde :)
Ne posećujem često forume ali ovaj mi se posebno svideo te sam se zato i pridružila, internetom se uglavnom služim radi iznalaženja nove muzike, volim i da gledam filmove online, mada mi je uvek lepše kada odem u bioskop, ali repertoar mi često dođe bljak, stalno pretražujem šta bih mogla da pridodam svojoj IMDb listi, ali neretko sam i lenja da pogledam, što se tiče serija pogotovo xD Iii... ne bih znala šta bih vam još pametno mogla reći, osim da pozdravim sve članove:^_^:
No, ukratko, Aleks ovde :)
Ne posećujem često forume ali ovaj mi se posebno svideo te sam se zato i pridružila, internetom se uglavnom služim radi iznalaženja nove muzike, volim i da gledam filmove online, mada mi je uvek lepše kada odem u bioskop, ali repertoar mi često dođe bljak, stalno pretražujem šta bih mogla da pridodam svojoj IMDb listi, ali neretko sam i lenja da pogledam, što se tiče serija pogotovo xD Iii... ne bih znala šta bih vam još pametno mogla reći, osim da pozdravim sve članove:^_^:
where is my mind- Candy Girl
- Broj poruka : 3
Godina : 33
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Re: konichiwa
Dobrodošla :)
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Re: konichiwa
Pozdravljamo i mi tebe :)
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Page 1 of 1