RHCP (Red Hot Chili Peppers)
+32
Tamara ♥
Ariel
* Diamond *
Capre diem.
mental.slaughter
RouRou
Sirenna *
*MiMa*97
Praslin<3
Polly Samson
Emily the strange
Gossip Girl.
MoonGirl
Bloody.Mary
Suzana
Eva
MilicaIM
Fallen Like The Sky.
Charlie`From`Stadium
♥~Brancica~♥
London Child.^^
Afri
Love you to death...<3
Aneta Netty
Scarlett O'hara
Aurora
sanja***
cool-rhcp-girl
Jackie
MaWa*SReTjiCa
Natsi
Taychi
36 posters
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
RHCP (Red Hot Chili Peppers)
First topic message reminder :
Red hot čili pepers (eng. Red Hot Chili Peppers) je kalifornijska rok grupa. Počeli su kao pankeri, ali su vremenom prelazili na sve laganiji zvuk i mešanjem panka i alternativnog roka sa fank basom stvorili novi stil - fank pank. Grupa je bila predvodnik fank rok pokreta krajem 80-ih i početkom 90-ih. Pepersi su napravili korak dalje unevši u svoju muziku elemente bluza, psihodeličnog roka i ska muzike. Do danas su prodali preko 50 miliona albuma širom sveta, osvojili mnoge nagrade i nekoliko puta bili proglašavani za najbolji koncertni bend na svetu.
Bend je osnovan 1983, a prvobitnu postavu činili su Entoni Kidis (vokal), Majkl Balzari-Fli (bas gitara), Hilel Slovak (gitara) i Džek Ajrons (bubnjevi). Tokom dvadesetosam godina postojanja postava grupe je menjana nekoliko puta, a napoznatiju i najdugotrajniju postavu pod imenom Red hot čili pepers činili su Entoni Kidis, Majkl Balzari-Fli, Džon Frušante i Čed Smit. Do sada su objavili devet studijskih albuma, a deseti je u pripremi.
Prva četiri albuma, snimljena u periodu od 1984. do 1989, objavili su za izdavačku kuću EMI, a 1991. su potpisali ugovor sa producentskom kućom Warner Brothers Records, sa kojom sarađuju i danas. Producent njihovog prvog albuma, The Red Hot Chili Peppers, bio je Endi Gil. Drugi album, Freaky Styley, producirao je Džordž Klinton, a naredna dva (The Uplift Mofo Party Plan i Mother's Milk) Majkl Bajnhorn. Od petog albuma (Blood Sugar Sex Magik) pa nadalje, producent je Rik Rubin.
Red hot čili pepers (eng. Red Hot Chili Peppers) je kalifornijska rok grupa. Počeli su kao pankeri, ali su vremenom prelazili na sve laganiji zvuk i mešanjem panka i alternativnog roka sa fank basom stvorili novi stil - fank pank. Grupa je bila predvodnik fank rok pokreta krajem 80-ih i početkom 90-ih. Pepersi su napravili korak dalje unevši u svoju muziku elemente bluza, psihodeličnog roka i ska muzike. Do danas su prodali preko 50 miliona albuma širom sveta, osvojili mnoge nagrade i nekoliko puta bili proglašavani za najbolji koncertni bend na svetu.
Bend je osnovan 1983, a prvobitnu postavu činili su Entoni Kidis (vokal), Majkl Balzari-Fli (bas gitara), Hilel Slovak (gitara) i Džek Ajrons (bubnjevi). Tokom dvadesetosam godina postojanja postava grupe je menjana nekoliko puta, a napoznatiju i najdugotrajniju postavu pod imenom Red hot čili pepers činili su Entoni Kidis, Majkl Balzari-Fli, Džon Frušante i Čed Smit. Do sada su objavili devet studijskih albuma, a deseti je u pripremi.
Prva četiri albuma, snimljena u periodu od 1984. do 1989, objavili su za izdavačku kuću EMI, a 1991. su potpisali ugovor sa producentskom kućom Warner Brothers Records, sa kojom sarađuju i danas. Producent njihovog prvog albuma, The Red Hot Chili Peppers, bio je Endi Gil. Drugi album, Freaky Styley, producirao je Džordž Klinton, a naredna dva (The Uplift Mofo Party Plan i Mother's Milk) Majkl Bajnhorn. Od petog albuma (Blood Sugar Sex Magik) pa nadalje, producent je Rik Rubin.
Re: RHCP (Red Hot Chili Peppers)
MoonGirl wrote:Što bre ? :')Aurora wrote:Pripadne mi muka kada ih slusam xD
Slusali su ih moj brat i tata kada sam bila mala i tada sam ih mnooogooo slusala i sada kada cujem dosadni su mi i pesme su mi se nekako smucile
Nisam nikad preslušala nijedan cijeli album od njih, ali sve pjesme koje znam od njih sa radija i televizije su mi odlične, mislim da ne znam nijednu koja mi se baš ne sviđa :D Ne bih se smatrala baš nekakvim velikim fanom ali eto sve pjesme koje znam su mi super
miss-u<3- Candy Girl
- Life´s too short to even care at all
Broj poruka : 27
Godina : 31
Aurora wrote:MoonGirl wrote:Što bre ? :')Aurora wrote:Pripadne mi muka kada ih slusam xD
Slusali su ih moj brat i tata kada sam bila mala i tada sam ih mnooogooo slusala i sada kada cujem dosadni su mi i pesme su mi se nekako smucile
Mislim da se to meni nikad neće dogoditi
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Imala sam bez razloga neku odbojnost prema njima, i nisam htela da ih slusam ali u zadnje vreme mi bas prijaju.
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Godina : 29
Obozavam.
Minnie ♡- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 3941
Godina : 29
MoonGirl wrote:Aurora wrote:MoonGirl wrote:Što bre ? :')Aurora wrote:Pripadne mi muka kada ih slusam xD
Mislim da se to meni nikad neće dogoditi
Dogodilo se ili se događa
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Page 3 of 3