Vampiri
+2
Aurora
Samantha Jones
6 posters
Page 1 of 1
Vampiri
Da li je moguce da ovoliki forum nema ovu temu?!
Velika mi je cast da ja napravim ovu temu zato sto sam celog zivota ZALUDJENA vampirima, cak kruze price da u mojoj skoli ima dva, al ja gledam te prvake sto pricaju pa se krstim..
E sad, vampiri piju krv (wow), ljudsku ili zivotinjsku, kako hoce..
Imaju duge ostre ocnjake kojim pogadjaju jugularnu venu na vratu..
Neke legende kazu da se boje belog luka, krsta, vrbene, drveni kolac (ako se probodu kroz srce) ih ubija..
Da li vi mislite da su vampiri sexy kao iz vampirskih dnevnika ili ruzni kao drakula?
Nekada su vampiri sisali krv, a ne ku*ac..
Velika mi je cast da ja napravim ovu temu zato sto sam celog zivota ZALUDJENA vampirima, cak kruze price da u mojoj skoli ima dva, al ja gledam te prvake sto pricaju pa se krstim..
E sad, vampiri piju krv (wow), ljudsku ili zivotinjsku, kako hoce..
Imaju duge ostre ocnjake kojim pogadjaju jugularnu venu na vratu..
Neke legende kazu da se boje belog luka, krsta, vrbene, drveni kolac (ako se probodu kroz srce) ih ubija..
Da li vi mislite da su vampiri sexy kao iz vampirskih dnevnika ili ruzni kao drakula?
Nekada su vampiri sisali krv, a ne ku*ac..
Samantha Jones- Candy Girl
- Broj poruka : 107
Godina : 28
Re: Vampiri
Poprilično sam se ismijala na poslednju rečenicu :D
Naravno, ne vjerujem u te stvari, ali ovako vampiri kao mitološka stvorenja su mi zanimljivi :D
Naravno, ne vjerujem u te stvari, ali ovako vampiri kao mitološka stvorenja su mi zanimljivi :D
Takođe.ne vjerujem u te stvari, ali ovako vampiri kao mitološka stvorenja su mi zanimljivi :D
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Pa, postoje ljudi koji piju krv, a sad vampiri koji postaju slepi miševi i to.. Mislim da su to čiste gluposti. :P
Nekada sam bila zaludjena njima. xD
Pricala s prijateljicama sta bismo radile, gde bismo isle, menjale svet i tako.
No ne verujem.
Pricala s prijateljicama sta bismo radile, gde bismo isle, menjale svet i tako.
No ne verujem.
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
Page 1 of 1