Flashpoint (Do usijanja)
4 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 1 of 1
Flashpoint (Do usijanja)
Otmice, teroristički napadi, delovanje opasnih kriminalnih grupa, samo su neke od pretnji sa kojima se "SRU" suočava.
Opremljeni najnaprednijim tehnološkim inovacijama i oružjem, članovi specijalnog tima koriste taktičko i pregovaračko umeće pri rešavanju opasnih situacija, ali ukoliko se miroljubivi pristup pokaže kao bezuspešan, poseže se za oružjem.
Neustrašivu jedinicu SRU čine Ed Lajn (Hju Dilion), Džulijana - Džuls Kalahan (Ejmi Džo Džonson), Luis - Lu Jang (Mark Tejlor), Džordž - Greg Parker (Enriko Kolantoni), Majk - Spajk Skarleti (Serđo Di Zio), Roland - Roli Krej (Gabriel Hogan), Kevin - Vordi Vordsvort (Majkl Crim) i Sem Bredik (Dejvid Petko).
Opremljeni najnaprednijim tehnološkim inovacijama i oružjem, članovi specijalnog tima koriste taktičko i pregovaračko umeće pri rešavanju opasnih situacija, ali ukoliko se miroljubivi pristup pokaže kao bezuspešan, poseže se za oružjem.
Neustrašivu jedinicu SRU čine Ed Lajn (Hju Dilion), Džulijana - Džuls Kalahan (Ejmi Džo Džonson), Luis - Lu Jang (Mark Tejlor), Džordž - Greg Parker (Enriko Kolantoni), Majk - Spajk Skarleti (Serđo Di Zio), Roland - Roli Krej (Gabriel Hogan), Kevin - Vordi Vordsvort (Majkl Crim) i Sem Bredik (Dejvid Petko).
Re: Flashpoint (Do usijanja)
Pratila sam tu seriju na RTL-u kad je bila, gledala sam sve epizode i predobra mi je serija :D
I meni je isto predobra. Najomiljenija krimi serija..uvek ima nekih akcija i nije dosadna...inace sam od poslednje pete sezone pogledala 3 epizode i imam jos 9 :D
Gledala sam na RTS1 nekih 20-ak epizoda, super mi je bila, ionako volim 98% kriminalističkih serija :)
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Pratila sam ju dok je bila na RTLu ranije, ovo sad mi je prekasno i u koliziji s drugom serijom pa ne gledam ponovno. Genijalna serija, mislim da nisam propustila ni jednu epizodu :3
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 1 of 1