Tvoje lice zvuči poznato
5 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 1 of 1
Tvoje lice zvuči poznato
Dugoočekivani muzički spektakl "Tvoje lice zvuči poznato", konačno je počeo! Ana Kokić, Goca Tržan, Snežana Babić Sneki, Tamara Dragičević, Sara Jovanović, Boris Milivojević, Nenad Knežević Knez, Đorđe Miljenović - Wikluh Sky, Željko Šašić i Aleksa Jelić zablistaće na raskošnoj scenografji novog šou programa. Svi takmičari će dati svoj maksimum da verodostojno interpretiraju svetske i domaće muzičke zvezde i zabave publiku, a sve sa humanitarnim ciljem.
Re: Tvoje lice zvuči poznato
Ja volim ovo da gledam, ali posto nemam Prvu onemogucena sam da gledam..samo sam jednu epizodu do sad pogledala.
U pocetku sam gledala, nije bilo lose, onda su malo poceli da smaraju, a Katarina i Kilibarda su mi ultra iritantne, kao i neki ucesnici, pa sam prestala da pratim posle 3,4 epizode
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Ja sam htela da odgledam neku epizodu ali sam shvatila da me iritira kada pricaju kako im je, one probe, glupi komentari zirija (a toga ima vise nego nastupa) pa sam odustala
To mi je bila glavnam zanimacija subotom, since im very unsociable l o l..i sad se zavrsilo. Ana je zasluzila pobedu.
Lunar Glimpse- Candy Girl
- Broj poruka : 33
Godina : 26
Gledala sam samo neke nastupe, emisiju nisam nijednu, ono što sam vidjela je bilo simpatično :) dopala mi se Ana Kokić kad je izvodila Gentleman-a :D
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 1 of 1