Jessica Alba
+28
Half as pretty
Capre diem.
Sirenna *
* Diamond *
Praslin<3
Polly Samson
Kate.Fenett
Euphoria
*~Milica~*
UnLoVeD pRiNcEsS
Wendy
Sanny
Angie:)
Flower_Grown_Wild
Fallen Like The Sky.
Eva
~Perronita~
Iwana95
Tarja
PiNk GiRl
Dvojki.<3
Ariel
Enchanted
[:Tijana:]
Aurora
jowana93
anja_94
Natsi
32 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Jessica Alba
First topic message reminder :
Džesika Mari Alba (engl. Jessica Marie Alba) je američka glumica, rođena 28. aprila 1981. godine u Pomoni (Kalifornija, SAD).
Svoju TV i filmsku karijeru je započela u 13. godini starosti sa filmom Камп за нигде i TV serijom Tајни свет Алекс Mек. Prvu važniju ulogu je dobila u televizijskoj seriji koja se zvala Мрачни анђео (2000-2002), da bi kasnije igrala u nekoliko filmova, uglavnom žanra komedije i akcije. Neki od poznatijih filmova u kojima je igrala su: Medena (2003), Grad greha (2005), U dubini mora (2005), Fantastična četvorka (2005), Fantastična četvorka 2: Uspon Srebrnog Letača (2007) i Predigra za brak (2007).
Magazin Maksim ju je često svrstavao na svoju listu "Hot 100", a 2006. godine na AskMen.com izabrana je na prvom mestu na njihovoj listi od 99 najpoželjnijih žena. Takođe, godinu dana kasnije izabrana je od strane FHM za najseksipilniju ženu na svetu. Pojavila se i na naslovici poznatog časopisa Plejboj. Osvajala je nagrade kao što su: Choice Actress Teen Choice Award i Nagrada Saturn za najbolju glumicu na televiziji za glumu u TV seriji Мрачни анђео.
Džesika Mari Alba (engl. Jessica Marie Alba) je američka glumica, rođena 28. aprila 1981. godine u Pomoni (Kalifornija, SAD).
Svoju TV i filmsku karijeru je započela u 13. godini starosti sa filmom Камп за нигде i TV serijom Tајни свет Алекс Mек. Prvu važniju ulogu je dobila u televizijskoj seriji koja se zvala Мрачни анђео (2000-2002), da bi kasnije igrala u nekoliko filmova, uglavnom žanra komedije i akcije. Neki od poznatijih filmova u kojima je igrala su: Medena (2003), Grad greha (2005), U dubini mora (2005), Fantastična četvorka (2005), Fantastična četvorka 2: Uspon Srebrnog Letača (2007) i Predigra za brak (2007).
Magazin Maksim ju je često svrstavao na svoju listu "Hot 100", a 2006. godine na AskMen.com izabrana je na prvom mestu na njihovoj listi od 99 najpoželjnijih žena. Takođe, godinu dana kasnije izabrana je od strane FHM za najseksipilniju ženu na svetu. Pojavila se i na naslovici poznatog časopisa Plejboj. Osvajala je nagrade kao što su: Choice Actress Teen Choice Award i Nagrada Saturn za najbolju glumicu na televiziji za glumu u TV seriji Мрачни анђео.
Natsi- Boom Baby
- Broj poruka : 1673
Godina : 28
Re: Jessica Alba
Najlepsa glumica. :) i super glumi. :d dosta sam njenih filmova gledala. naj mi je 'Honey'
*~Milica~*- Sweet Girl
- Broj poruka : 369
Godina : 27
Aurora wrote:Cini mi se kao da je veca lepotica nego glumica
Euphoria- Cool Girl
- Broj poruka : 614
Prelepa!
Kate.Fenett- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 4267
Meni je ona lepa, ali nije mi prirodna.
Ne glumi ništa posebno.
Ne glumi ništa posebno.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Prelijepa mi je :3
Ali ne mogu baš pričati o njoj kao glumici.
Ali ne mogu baš pričati o njoj kao glumici.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Slatka je, baš je simpatična.
Ok jeee!!!
Ok jeee!!!
* Diamond *- Boom Baby
- Broj poruka : 1847
Meni ona nije ni toliko lepa, valjda jer ne volim taj tip lepote, nije nikakva glumica i dobija uloge koje bi bilo ko mogao odigrati i mislim da sam rekla da je jedini njen film koji valja Sin City.
Nemam nikakvo misljenje o njoj.Nije neko koga bih komentarisala,jer ne pratim mnogo njene filmove.
Capre diem.- Cherry Babe
- Broj poruka : 2151
Godina : 25
Pa sto onda komentarises o.O
Nego sto rece Nicky
Nego sto rece Nicky
A sto se glume tice nista posebno...Meni ona nije ni toliko lepa, valjda jer ne volim taj tip lepote
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Prelepa je :) Kontam da dobija uloge uglavnom zbog lepote :D A svidja mi se u filmu Honey
Forever young ♥.- Cool Girl
- Broj poruka : 878
meni je prelepa *_*
Heartless.Queen- Candy Girl
- Broj poruka : 132
Godina : 24
Okej je. Ne mogu nista vise da komentarisem jer mi se cini da sam je gledala samo u 1-2 filma.
phina- Cool Girl
- Broj poruka : 620
Godina : 24
Page 2 of 2 • 1, 2
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 2 of 2