Opake služavke (Devious maids)
4 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 1 of 1
Opake služavke (Devious maids)
Serija prati četiri sluškinje kod bogataša na Beverly Hillsu, svaka ima drugačije ambicije i snove. One peru veš koji sebi ne mogu priuštiti, čiste srebrninu iz koje ...a ponekad... spavaju s muževima svojih poslodavki. To sve spada u opis posla služavke na Beverly Hillsu.
One su Karmen (Rozlin Sančez), Rozi (Danija Ramirez), Zojla (Džudi Rejes) i Marisol (Ana Ortiz). Nakon što jedna od njihovih koleginica bude ubijena na početku sezone, ostale će se udružiti kako bi bile sigurne da će počinilac biti otkriven, a pravda zadovoljena.
Neprestano su okružene bogatstvom i povlasticama, ali nikad im nije dozvoljeno zaboraviti da su one samo posluga. Posao im je počistiti smeće za rok zvezdama ili bolesno bogatim milijarderima ili drugim sebičnim slavnim osobama kod kojih rade. Čak i kada to znači počistiti tragove ubistva.
Autor je (ponovo) Mark Čeri, a među producentima je i bivša "očajnica" Eva Longorija
Re: Opake služavke (Devious maids)
Odgledala sam jednu epizodu, nije mi se nešto svidjela i nisam dalje gledala.
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Ja sam sad pocela da je gledam, bas mi je zanimljiva kad imam da ucim. xD
Ako se ne udubljujem, ne razmisljam o nelogicnostima nekim i stvarima koje se nikad ne bi realno desile serija mi je mnogo zanimljiva
Ako se ne udubljujem, ne razmisljam o nelogicnostima nekim i stvarima koje se nikad ne bi realno desile serija mi je mnogo zanimljiva
Nisam nešto zainteresovana prema ovome što sam pročitala, jer ima tolikooooo toga što želim da odgledam, da vjerovatno nikad neće doći na red. xD
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
planiram da pogledam da vidim kakva je :)
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 1 of 1