Skins
+21
Polly Samson
Praslin<3
Dvojki.<3
MoonGirl
Gossip Girl.
Sookie
Bloody.Mary
Suzana
LostSoul
Angie:)
.cherrybomb.
Fallen Like The Sky.
Ariel
Wendy
Branchica
Taychi
rebel
dora_95
*BoOoPy*Bet*
Natsi
Yellow Kitty
25 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Skins
First topic message reminder :
"Skins" serija bez uljepšavanja prikazuje život mladih stanovnika Bristola i njihovo odrastanje. Autori serije se na provokativan i vrlo hrabar način bave tematikom koja muči sve tinejdžere, od seksa, alkohola, droga, anoreksije, homoseksualnosti do problema s roditeljima i sl., a radnja je smještena u Bristol...
"Skins" serija bez uljepšavanja prikazuje život mladih stanovnika Bristola i njihovo odrastanje. Autori serije se na provokativan i vrlo hrabar način bave tematikom koja muči sve tinejdžere, od seksa, alkohola, droga, anoreksije, homoseksualnosti do problema s roditeljima i sl., a radnja je smještena u Bristol...
Yellow Kitty- Sweet Girl
- Broj poruka : 339
Godina : 29
Re: Skins
Slazem se gledala sam americku verziju iskroz je bezveze,britanska je mnoogo bolja :)
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Godina : 30
Suzana wrote:
A da, vidim da ima i americka verzija. Cula sam da je sranje (i pretpostavljam da jeste). Da l' ju je iko gledao? xD
Mene je sramota (ne znam zasto mene, ali eto jeste) zbog cinjenice da to sranje uopste postoji. Nisu to smeli dopustiti nikada!
Jaoo,gledala sam jednu epizodu nove americke verzije na MTV i smorila se...
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Godina : 28
Gledala sam na mtv-iju sad skoro nešto,i ono... :O Ima li neko link za gledanje starijih seezona ?? Vidim po komentarima da su starije bolje...baš da vidim da li će mi se svideti :)
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
To što se prekazivalo na MTV-ju je američka verzija, koliko ja znam.. :)
Engleska je daleko bolja :P
Meni je prva generacija najbolja. Cassie i Siiid <3 *-*
Engleska je daleko bolja :P
Meni je prva generacija najbolja. Cassie i Siiid <3 *-*
Nisam gledala nikad.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Volela sam da gledam. x)
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Fallen Like The Sky. wrote:Nadam se da će uskoro prestati sa snimanjem jer samo uništavaju sve.
Suzana- Moderator
-
Broj poruka : 6686
Godina : 27
Bila mi je mnogo kul, dok ljudi nisu počeli da stvaraju uzore od karaktera koji su tu iz suprotnog razloga.
Treća generacija mi se ne dopada, nekako je potpuno drugačija od prve dve. O.o
Očekivala sam više od Skins Fire. Njima kao da je cilj da pobiju sve likove. Očekujem da će u Skins Rise-u reći kako je Effy ubijena, ili nešto tako.
I baš mi je glupo što nigde nije pomenuta ni Pandora, ni JJ, ni Tomas, ni Katie.
Očekivala sam više od Skins Fire. Njima kao da je cilj da pobiju sve likove. Očekujem da će u Skins Rise-u reći kako je Effy ubijena, ili nešto tako.
I baš mi je glupo što nigde nije pomenuta ni Pandora, ni JJ, ni Tomas, ni Katie.
Nikada je nisam nešto pratila, ali sam volela ponekad da gledam. Skoro sam pokušala da je gledam otpočetka i brzo mi je dosadila. Nešto mi se ne sviđa u toj seriji.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Mnogo sam volela prvu generaciju, druga mi je bila sranje pa vise nisam ni pokusavala da gledam ostale sezone niti cu.
Suzana- Moderator
-
Broj poruka : 6686
Godina : 27
Meni se nimalo ne sviđa, ali ću odgledati sve epizode..
Kontam ja da je sve drugačije, da su odrasli, da su prošle četiri godine, ali opet je glupo što uopšte ne pominju prošlost. Ovo je kao trebalo da razreši sve, oni ga samo prave još glupljim i konfuznijim.
Kontam ja da je sve drugačije, da su odrasli, da su prošle četiri godine, ali opet je glupo što uopšte ne pominju prošlost. Ovo je kao trebalo da razreši sve, oni ga samo prave još glupljim i konfuznijim.
Page 2 of 2 • 1, 2
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 2 of 2