Obrve
+6
Polly Samson
Bloody.Mary
Dvojki.<3
Daenerys Targaryen
Aurora
phina
10 posters
Page 1 of 1
Obrve
Mozda je malo glupa tema hahah, ali morala sam da otvorim
Pa, jel vi cupate obrve? Kakve oblike volite, a kakve ne? Sa koliko godina ste prvi put pocupali? :)
Pa, jel vi cupate obrve? Kakve oblike volite, a kakve ne? Sa koliko godina ste prvi put pocupali? :)
phina- Cool Girl
- Broj poruka : 620
Godina : 24
Re: Obrve
Cupam, mora da se cupa xD
Smesan mi je ovaj trend sto debljih i tamnijih obrva da ove manekenke dodju do toga sa imaju sumu xD . Mislim da treba da postoji granica kod debljine i naravno da boja bude uskladjena sa tenom i bojom kose.
Crtanje obrva necu ni da komentarisem, retko je videti curu koja zna kako se crtaju obrve.
Meni su trenutno u haosu, pustam ih da zadebljaju, menjam im oblik a jedna nikako nece da raste Volim kada su obrve malo 'spicaste' :D
Prvi put sam pocupala negde pred malu maturu
Smesan mi je ovaj trend sto debljih i tamnijih obrva da ove manekenke dodju do toga sa imaju sumu xD . Mislim da treba da postoji granica kod debljine i naravno da boja bude uskladjena sa tenom i bojom kose.
Crtanje obrva necu ni da komentarisem, retko je videti curu koja zna kako se crtaju obrve.
Meni su trenutno u haosu, pustam ih da zadebljaju, menjam im oblik a jedna nikako nece da raste Volim kada su obrve malo 'spicaste' :D
Prvi put sam pocupala negde pred malu maturu
Idu manje više u špic, ne volim da ih crtam, samo popunim koju rupicu jer su mi baš rijetke obrve :D
Prvi put sam počupala nekad krajem osnovne, baš sam bila čupava :D
Prvi put sam počupala nekad krajem osnovne, baš sam bila čupava :D
Čupam odavno.. Mislim da nikada nisu bile jednake, haha, ovo sad je najbliže definitivno.. :D
Aa bile su razne.. Od pretankih do predebelih, sad su mi onako taman. :D
http://data1.whicdn.com/images/12164463/large.jpg ovakve mi se najviše dopadaju :)
Aa bile su razne.. Od pretankih do predebelih, sad su mi onako taman. :D
http://data1.whicdn.com/images/12164463/large.jpg ovakve mi se najviše dopadaju :)
Eee, drago mi je da se otvorila ova tema, ne znam kako je se nisam setila xD. Mnogo volim kad vidim na devojci lepe obrve, i mislim da je najbolje kad se slažu sa kosom. Čupam ih od male mature čini mi se, a crtam (prvo sam samo popunjava senkom, kasnije i olovkom i senkom) od 2. srednje mislim. Volim kad su obrve malo deblje i tamnije, ali ne preterano.
Last edited by Bloody.Mary on Fri 8 Aug 2014 - 11:39; edited 1 time in total
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Jel vi cupate obrve? - Čupamo. Mislim, ne čupamo, kozmetičarka ih čupa, jer je Anđela čak i previše sposobna da to uradi sama.
Kakve oblike volite, a kakve ne? - Kako na kome. Uvek težim ka tome da moje obrve budu što tanje i da ne budu onako u špic, mislim da bih bila smešna tako.
Sa koliko godina ste prvi put pocupali? - Ja mislim u osmom razredu, tj. sa četrnaest godina.
Meni se ustvari kod Mona Lize baš sviđa što nema obrve. xD
Kakve oblike volite, a kakve ne? - Kako na kome. Uvek težim ka tome da moje obrve budu što tanje i da ne budu onako u špic, mislim da bih bila smešna tako.
Sa koliko godina ste prvi put pocupali? - Ja mislim u osmom razredu, tj. sa četrnaest godina.
Meni se ustvari kod Mona Lize baš sviđa što nema obrve. xD
Amin.Aurora wrote:Smesan mi je ovaj trend sto debljih i tamnijih obrva da ove manekenke dodju do toga sa imaju sumu xD . Mislim da treba da postoji granica kod debljine i naravno da boja bude uskladjena sa tenom i bojom kose.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Čupam obrve već par godina, dugo mi je trebalo da provalim koji mi oblik najviše odgovara. Nema tu sad omiljenih, svako treba da ima onakve kakve mu najbolje stoje i važno je da se ne pretera. Odvratno mi je kad vidim devojku sa vidno iscrtanim obrvama, u redu je popuniti senkom ali bolje je nemati ih nego ko flomasterom crtati
Pandora no hako- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1300
Godina : 103
Čupam negde od šestog osnovne kad i kako stignem, postoje neki oblici koji mi se sviđaju ali previše sam nesposobna i lenja da bilo šta pokušavam.
Pre oko mesec dana sam isla kod kozmeticarke na cupanje, inace to mi je prvi put
Dobro ih je oblikovala, a nije mnogo stanjila, bas tako sam htela :)
Sada samo pratim oblik,i cupam malo po malo
Dobro ih je oblikovala, a nije mnogo stanjila, bas tako sam htela :)
Sada samo pratim oblik,i cupam malo po malo
phina- Cool Girl
- Broj poruka : 620
Godina : 24
ponekad preteram pa ih iscrtam tj zatamnim previše xD
Bloody.Mary- Moderator
Jedan mesec ih pocupam onako kako ja bas volim da mi izledaju, pa onda su sledeci mesec odvratne. Iscrtavam ih senkama, tako najlepse izgledaju. Od one olovke mi se previse slepe.
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Godina : 28
odbijam da crtam obrve ili da ih dopunjujem, jer bi to meni oduzelo dosta vremena a posle bih to stalno radila. tako da ne :D
Danas sam napravila rupu u obrvama (što se često događa u poslednje vrijeme) pa sad moram da ih crtam. Ah. :D
Sad ih prekrivam crnom (popunim malo crnim krejonom koji razmažem), izgledaju prirodno ali su popunjene, opet nenaglašene za moj ukus. A to sve zato što sam skapirala da mi tamno braon obrve zapravo i ne idu uz ovu kosu, mnogo su svetle. Blaaaaaaah, ne znam šta da radim, od kad sam se ofarbala ne znam šta sa obrvama. Mislim da sam promenila 3-4 olovke i 2-3 tehnike popunjavanja obrva od početka avgusta.
Bloody.Mary- Moderator
Što se obrva tiče, imam poprilično sreće jer sam oduvek imala prirodno lepo oblikovane obrve i počela sam da ih čupam u prvom srednje, i to samo ono ispod koju dlaku kad izraste, ostalo nema potrebe..i eventualno ih ponekad skratim makazicama..možda jednom mesečno
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Godina : 27
Page 1 of 1