House (Doktor Haus)
+36
Half as pretty
Polly Samson
MoonGirl
Maki :)
Praslin<3
Tea <33
Dvojki.<3
Angie:)
Puppy^^
Monster Child !
Queeny
Natalija =)
Gossip Girl.
~Simka~ <3
*~Milica~*
sundjer bob :)
Mica'96
Anchyly
LilPerly
Amélie.
Sanny
LostSoul
Flower_Grown_Wild
Sookie
MilicaIM
Bloody.Mary
*JoVaNa*
The Lizard King
♥~Brancica~♥
*Gatita de Any*
Andjela'95
~FictionFreak~
dora_95
Aurora
*Nina*
Jackie
40 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
House (Doktor Haus)
First topic message reminder :
Formula uspeha još jedne u nizu medicinskih serija krije se u glavnom liku - dr. Hausu. U prvoj sezoni uspeo je da primami gledaoce širom sveta svojim ekscentrizmom i nestandardnim načinom dijagnosticiranja.
Tvorac uspešne serije je Brajan Singer, čije ime stoji iza projekata poput "The Usual Suspects" („ Uobičajeni osumnjičeni"), „ X-Men" i "Superman Returns" („ Povratak Supermena").
Dr. Haus je protivrečan i neobičan lik koji se ponaša grubo, a često i dosta cinično ne samo prema pacijentima, već i prema svojim kolegama iz bolnice. Donekle ga opravdava njegov sopstveni fizički bol, jer on se retko odvaja od svog štapa. Na račun toga, on je sjajan lekar, sa retkim osećajem za rešavanje zagonetki, a njegov ekscentrizam, profesionalizam i beskrajna iskrenost dodelile su mu opšto poštovanje kao čoveka koji prima i najzagonentije medicinske izazove u ime spašavanja ljudskog života.
Veći deo epizoda počinje van bolnice i prati događaje koji su doveli dao simptoma pacijentovog oboljenja. Odgonećivanje simptoma podseća na policijsku istragu, pošto se u većini slučajeva radi o pacijentima sa pogrešnim dijagnozama. Za to su donekle odgovorni i sami pacijenti, koji iz različitih razloga kriju ili preskaču za lekare važnu informaciju.
Autor serija Dejvid Šor dobija i nagradu Emi za najbolji scenario.
Dr. Hausov lik inspirisan je likom čuvenog detektiva Šerloka Holmsa, koji je sa svoje strane stvoren po uzoru na stvarnog, postojućeg lekara - dr. Džozefa Bela, čiji je sekretar u bolnici u Edinburgu bio ser Konan Dojl.
Formula uspeha još jedne u nizu medicinskih serija krije se u glavnom liku - dr. Hausu. U prvoj sezoni uspeo je da primami gledaoce širom sveta svojim ekscentrizmom i nestandardnim načinom dijagnosticiranja.
Tvorac uspešne serije je Brajan Singer, čije ime stoji iza projekata poput "The Usual Suspects" („ Uobičajeni osumnjičeni"), „ X-Men" i "Superman Returns" („ Povratak Supermena").
Dr. Haus je protivrečan i neobičan lik koji se ponaša grubo, a često i dosta cinično ne samo prema pacijentima, već i prema svojim kolegama iz bolnice. Donekle ga opravdava njegov sopstveni fizički bol, jer on se retko odvaja od svog štapa. Na račun toga, on je sjajan lekar, sa retkim osećajem za rešavanje zagonetki, a njegov ekscentrizam, profesionalizam i beskrajna iskrenost dodelile su mu opšto poštovanje kao čoveka koji prima i najzagonentije medicinske izazove u ime spašavanja ljudskog života.
Veći deo epizoda počinje van bolnice i prati događaje koji su doveli dao simptoma pacijentovog oboljenja. Odgonećivanje simptoma podseća na policijsku istragu, pošto se u većini slučajeva radi o pacijentima sa pogrešnim dijagnozama. Za to su donekle odgovorni i sami pacijenti, koji iz različitih razloga kriju ili preskaču za lekare važnu informaciju.
Autor serija Dejvid Šor dobija i nagradu Emi za najbolji scenario.
Dr. Hausov lik inspirisan je likom čuvenog detektiva Šerloka Holmsa, koji je sa svoje strane stvoren po uzoru na stvarnog, postojućeg lekara - dr. Džozefa Bela, čiji je sekretar u bolnici u Edinburgu bio ser Konan Dojl.
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Re: House (Doktor Haus)
Haus je neverovatan lik.....pocela sam da je gledam i bas mi je gotivna serija....
Sanny- Candy Girl
- Broj poruka : 160
Godina : 28
Mah. obožavam tu seriju samo što sam je preko ljeta gledala svaki dan a sad kad je škola su je ukinuli
Obožavam tu seriju, i obožavam Dr. Housa. On je prejak :D
LilPerly- Candy Girl
- Broj poruka : 193
mnogo dobra serija
house je lik, kako samo zna da otkrije od cega boluje pacijent, super mi je!
house je lik, kako samo zna da otkrije od cega boluje pacijent, super mi je!
Anchyly- Cherry Babe
-
Broj poruka : 2086
Godina : 32
Hhahahhaha...Jedna od najžešćih serija koje sam gledala.Obožavam da je gledam,svako veče,obavezno.
Mica'96- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1316
obozavam, serija je vrhunska
sundjer bob :)- Candy Girl
- Broj poruka : 238
Godina : 29
Obozavam je! :D prvo mi je bila bezveze, ali je sad obozavam! :D
*~Milica~*- Sweet Girl
- Broj poruka : 369
Godina : 27
Ja je gledam od 1 epizode... Obozavam ga :) ♥
~Simka~ <3- Sweet Girl
- Broj poruka : 546
Super je serijaaa
house je LIK
ali ne gledam cesto kad naidjem xD ^.-
house je LIK
ali ne gledam cesto kad naidjem xD ^.-
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Obozavam je...Sad ide na Avali u 22:30,ne znam koja je sezona...xD
Natalija =)- Candy Girl
- Broj poruka : 289
Godina : 26
ja msm 2 ili 3..i ja redovno gledam..serija raspura!!
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
smorio me je
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
ide nova sezona na FL... ZNAČI OBOŽAVAM! očiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ,... baš je lik =D
Monster Child !- Cool Girl
- Broj poruka : 670
*~Milica~* wrote:Obozavam je! :D prvo mi je bila bezveze, ali je sad obozavam! :D
Puppy^^- Candy Girl
- Broj poruka : 44
Zavisniiik *___*
Počela sam baš,baš redovno da je pratim i mnoogo je voliiiim <33
Počela sam baš,baš redovno da je pratim i mnoogo je voliiiim <33
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Totalno sam se navukla.
Skinula sve sezone.
Can't.Stop.Watching.
Skinula sve sezone.
Can't.Stop.Watching.
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Cula sam za seriju samo je nikada nisam gledala. Drugarica mi je pricala neke detalje i pustala mi neke isecke na youtubu. Extra je!
Tea <33- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1062
Ja sam počela gledati prošle godine i stalno sam gledala sve epizode, nisam smjela nijednu propustit ali sad mi se nekako neda :S
Serija je neprevazidjena! :D Moja omiljena :)
Gledam redovno,i nikad mi ne dosadi. Lik je nevidjen sa svojim ispalama.. Nema osobe u seriju koju on nije spustio bar tri - cetiri puta :D Zna li ko,ima li gde da se skine po sezonama? :)
Gledam redovno,i nikad mi ne dosadi. Lik je nevidjen sa svojim ispalama.. Nema osobe u seriju koju on nije spustio bar tri - cetiri puta :D Zna li ko,ima li gde da se skine po sezonama? :)
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
hahah da da tipican Dr.house :D
super je serija, gledala sam neke epizode i po vise puta.. zna li neko u cemu je fazon sa onim delom kad je on u ludnici O.o gledala sam pre neko vece na avali i nista mi nije jasno :P
super je serija, gledala sam neke epizode i po vise puta.. zna li neko u cemu je fazon sa onim delom kad je on u ludnici O.o gledala sam pre neko vece na avali i nista mi nije jasno :P
Maki :)- Candy Girl
- Broj poruka : 271
Praslin<3 wrote:
Gledam redovno,i nikad mi ne dosadi.
I daljeee.:D U poslednje vrijeme sam totalni zavisnik xD
House <33333333
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Tek da podignem temu xD
Volim da gledam :) Sjajan je
Volim da gledam :) Sjajan je
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Legenda. Ee, legenda. Obožavam da ga gledam.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 2 of 3