Johnny Depp
+47
Polly Samson
LostSoul
Baby C.
Sookie
.Raindrop.
Kate.Fenett
Tea <33
Emily the strange
Gossip Girl.
Queeny
Light
Anchyly
PunkRockChick
Sanny
Angie:)
<3 emo girl <3
S@ki
Eva
Amélie.
*Girl.In.Love*
*~Milica~*
Tarja
Flower_Grown_Wild
Ninitza <3
@ndjel@
Iwana95
Dvojki.<3
Pandora no hako
Bloody.Mary
~♥Acika♥~
Fallen Like The Sky.
Aneta Netty
Ariel
[:Tijana:]
cool-rhcp-girl
Natsi
Daenerys Targaryen
*p*r*i*n*c*e*s*s*
Aurora
Jackie
(= Tina =)
anja_94
jokac
dora_95
Reperka_94
*Nina*
Lana_93
51 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Johnny Depp
First topic message reminder :
Džon Kristofer Dep (engl. John Christopher Depp, rođen 9. juna 1963. godine u Ovensberou u Kentakiju) je američki filmski glumac. Poznat je po ulogama neobičnih i ekscentričnih likova kao što su naslovni junak u filmu Svini Tod: Pakleni berberin iz ulice Flit, Džek Sparou u serijalu Pirati sa Kariba i Vili Vonka u filmu Čarli i fabrika čokolade. S rediteljom i bliskim prijateljem Timom Bertonom sarađivao je na šest filmova: Edvard Makazoruki (1990), Ed Vud (1994), Uspavana dolina (1999), Čarli i fabrika čokolade (2005), Mrtva nevesta (2005) i Svini Tod: Pakleni berberin iz ulice Flit (2007). Depp je zaradio priznanja i za portrete stvarnih figura kao što su Edvard D. Vud u Edu Vudu, Džozefa D. Pistona u filmu Doni Brasko i Džordža Janga u Belom prahu. Dep je triput bio nominovan za Oskara, a osvojio je Zlatni globus i nagradu Udruženja filmskih glumaca.
Džon Kristofer Dep (engl. John Christopher Depp, rođen 9. juna 1963. godine u Ovensberou u Kentakiju) je američki filmski glumac. Poznat je po ulogama neobičnih i ekscentričnih likova kao što su naslovni junak u filmu Svini Tod: Pakleni berberin iz ulice Flit, Džek Sparou u serijalu Pirati sa Kariba i Vili Vonka u filmu Čarli i fabrika čokolade. S rediteljom i bliskim prijateljem Timom Bertonom sarađivao je na šest filmova: Edvard Makazoruki (1990), Ed Vud (1994), Uspavana dolina (1999), Čarli i fabrika čokolade (2005), Mrtva nevesta (2005) i Svini Tod: Pakleni berberin iz ulice Flit (2007). Depp je zaradio priznanja i za portrete stvarnih figura kao što su Edvard D. Vud u Edu Vudu, Džozefa D. Pistona u filmu Doni Brasko i Džordža Janga u Belom prahu. Dep je triput bio nominovan za Oskara, a osvojio je Zlatni globus i nagradu Udruženja filmskih glumaca.
Lana_93- Candy Girl
- Broj poruka : 62
Godina : 31
Re: Johnny Depp
Ma on je najveci car,ja ga mnooogo gotivim...Stvarno je lik,a i koliko ima godina a sve se zene loze na njega...pa smeker je
(= Tina =)- Sweet Girl
- Broj poruka : 324
Godina : 30
Obozavam ga extra je glumac,meni omiljeni...
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Godina : 30
Ariel wrote:Obozavam ga extra je glumac,meni omiljeni...
a pogotovo u filmu ,,Pitati sa Kariba"
Aneta Netty- Cherry Babe
- Broj poruka : 2432
Godina : 28
Meni najbolji glumac...
Last edited by Fallen Like The Sky. on Thu 23 Aug 2012 - 23:53; edited 1 time in total
ma on je super,pravi smeker,kao sto ste vec rekle .) obozavam da ga gledam,sve uloge i filmovi su mu odlicni :D to mi je,pored Bloom-a,omiljeni glumac
~BeTTy~ S!x P@ck Add!cT wrote:Meni najbolji glumac... Niko ne moze da ga nadmasi!!!!
Nije kao neki glumci sto stalno glume u filmovima na istu foru, nego su mu sve uloge potpuno drugacije i u svima je odlican...
on i helena boham carter su bas bili lepi u sweeney todd-u, a tek kakav je u piratima :love01:
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Nisam gledala ni jedan njegov film....O.O
Pandora no hako- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1300
Godina : 103
Pa sta znam.....DObrO glumi,msm extra je glumac....al' da je lep,nijee....
Iwana95- Candy Girl
- Broj poruka : 149
Godina : 29
Najlepshi i najbolji glumac! Mnogo je zanimljiv i interesantan! Obozavam ga! Ne mogu da sxvatim neke ljude koji za njega kazu da je 'peder', ti ili nemaju oci ili su nevidjeno glupi! Volela bix opet da dodje u Srbiju zato shto nisam stigla da odem do Drvengrada da ga vidim. JOHNNY, NAJBOLJI SI!
Najlepse stvorenje koje je zemlja ikad iznedrila... Obozavam svaki njegov film narocito Cokolada, Pirati sa Kariba i Svini Tod
Flower_Grown_Wild- Boom Baby
- Broj poruka : 1698
Godina : 31
Moj omiljeni glumac!! Obozavam ga! Njegov opusteni stil oblacenja, njegove uloge, SVE! :D
*~Milica~*- Sweet Girl
- Broj poruka : 369
Godina : 27
aaaaaa...obožavam gaa...prelijep je...zakon glumi..i uvijek glumi u nekim čudnim filmovima..ali prezakonn... <3
on je straavvaaa...prelep je..predivan..ima savrsene uloge u savrsenim filmovima..obozavam gaa
Eva- Candy Girl
- Broj poruka : 292
Godina : 29
Veoma dobro glumi.Fantasticno je odglumeo Jack Sparrow-a u filmu Pirati sa kariba i od tada mi je omiljeni glumac...
S@ki- Candy Girl
- Broj poruka : 28
odushewila sam se njegowom glumom a najbolji film ofc Pirati sa Kariba............... :*
<3 emo girl <3- Candy Girl
- Broj poruka : 65
Godina : 28
Predivan je,on je meni omiljeni i najlepši glumac odmah posle Kellana.Ima extra uloge ali najviše ga volim kao Jacka iz pirata.Čovek je predivan da će on i kao deda biti hot,barem meni.Kako stari meni je sve lepši.
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 2 of 3