US5
+24
* Diamond *
Sirenna *
Minnie ♡
Praslin<3
Polly Samson
Fallen Like The Sky.
♥~Brancica~♥
Afri
~FictionFreak~
US5_Girl
Enchanted
Mary Crowley
Wendy
dora_95
Aurora
coolgirls
Yellow Kitty
*BoOoPy*Bet*
*Nina*
* Anchi *
anja_94
tijanitza
*M@R!JA*
*AnGeL*
28 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Koji wam je naj clani iz US5 ?
US5
First topic message reminder :
US5 je muška pop gupa iz Njemačke, Engleske i SAD. Bend je nastao 2005. godine na reality showu Big in America na njemačkoj RTL II televiziji. Us5 je postao uspješan u centralnoj Evropi sa svojim prvim albumom Here We Go (hit pjesma Maria). Album su prodali u 2.500.000 primjeraka širom svijeta.
US5 je muška pop gupa iz Njemačke, Engleske i SAD. Bend je nastao 2005. godine na reality showu Big in America na njemačkoj RTL II televiziji. Us5 je postao uspješan u centralnoj Evropi sa svojim prvim albumom Here We Go (hit pjesma Maria). Album su prodali u 2.500.000 primjeraka širom svijeta.
*AnGeL*- Cool Girl
- Broj poruka : 631
Godina : 31
Re: US5
Boze kad se setim samo koliko sam ja njih slusala o_O xD
Uvek su mi se svdijale pesme Just because of you, Shook, Around the world ii Don't let me go ♥
A sad vise ne slusam NIKAD. Skoro da sam i zaboravila na njih. Prestala sam da ih slusam pre nego sto su se raspali. Ali ipak mi se malo zao sto vise nisu bend.
Uvek su mi se svdijale pesme Just because of you, Shook, Around the world ii Don't let me go ♥
A sad vise ne slusam NIKAD. Skoro da sam i zaboravila na njih. Prestala sam da ih slusam pre nego sto su se raspali. Ali ipak mi se malo zao sto vise nisu bend.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Ne slušam, nikad nisam.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Kurva.Sudbina ._. wrote:Boze kad se setim samo koliko sam ja njih slusala o_O xD
Minnie ♡- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 3941
Godina : 29
Ja sam njih mnogo slusala i bila sam jedan od njihovih najvecih fanova. Ne slusam ih vise, ali dodje neki period kad volim da cujem neku njihovu pesmu. Naj mi je bio Richie..sad ni ne znam sta se desava sa ex-clanovima. Volela sam pesme: Maria, Around the world, Shook, Let you go, Never let me go, I don't wanna leave, What about, itd. Mnogo mi je zao sto su se raspali, ali zivot ide dalje.
Cula sam za njih jer su se stalno pojavljivali u BRAVO-u.Nikad ih nisam slusala,a najbolji mi je Izzy,nzm zasto xD
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Godina : 27
Odvratni su mi ti boy bendovi xD
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Godina : 29
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2