SVE IZMENE I NOVOSTI NA FORUMU
+7
*BoOoPy*Bet*
Pandora no hako
Scarlett O'hara
dora_95
Aurora
Candy
Bloom
11 posters
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
SVE IZMENE I NOVOSTI NA FORUMU
Oke. Stara tema (4umska *OBAVESTENJA*) je zakljuchana ali ovo je nova i u njoj ce pisati samo admini i moderatori.
Dodala sam dva nova pod4uma, a to su:
~*FRIENDSHIP*~ I Knjizevnost. Uzivajte! Ochekujem josh vashih predloga...
Dodala sam dva nova pod4uma, a to su:
~*FRIENDSHIP*~ I Knjizevnost. Uzivajte! Ochekujem josh vashih predloga...
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
Godina : 30
Re: SVE IZMENE I NOVOSTI NA FORUMU
Oke pdf ''foto Galerija'' i pdf ''Dear Diary'' su zashticeni od gostiju i mogu da ih vide samo chlanovi 4uma.
Bloom- Dreamy Girl
Neke moderatore sam skinula sa duznosti sa nekih pdf-a i postavila nove.
Natsi i pinkiegirl su nam novi moderatori, a Vanessa je dobila pdf ''Knjizevnost'' i mislim da ga ona i najvishe zasluzuje... Uzivajte!
Natsi i pinkiegirl su nam novi moderatori, a Vanessa je dobila pdf ''Knjizevnost'' i mislim da ga ona i najvishe zasluzuje... Uzivajte!
Bloom- Dreamy Girl
Evo na vashu zelju menjale smo izgled foruma... sada je plaaav... treba ce nam par dana da sve uskladimo, slike, logo, i sve ostalo pa se strpite... nadam da ce vam se svideti krajnji rezultat...
Bloom- Dreamy Girl
Oke. Imate novi logo i josh par novih slichica.
Potamnila sam plavu boju pozadine ali sad je josh gore, pa cu je posvetliti... valjda ce tako biti bolje...
edit:
Bija je sada josh svetlija. I mislim da je ovako bolje nego kad je tamnija. A shto se mene tiche, nije preupadljivo...
Potamnila sam plavu boju pozadine ali sad je josh gore, pa cu je posvetliti... valjda ce tako biti bolje...
edit:
Bija je sada josh svetlija. I mislim da je ovako bolje nego kad je tamnija. A shto se mene tiche, nije preupadljivo...
Bloom- Dreamy Girl
Napravljen je novi, novogodišnji izgled foruma.
Ostalo je još neke stvari da menjamo, ali polako, imajte strpljenja... trajaće svega nekoliko dana...
Ostalo je još neke stvari da menjamo, ali polako, imajte strpljenja... trajaće svega nekoliko dana...
Bloom- Dreamy Girl
Oket.
Stari moderatori više nisu na dužnosti, a novi su postavljeni (možete videti na indexu foruma koje pdf ste dobile).
Dora, kao korisnik sa najviše postova postala je admin, a ja se odmaram od te dužnosti i postadoh "običan smrtnik". :lol:
Ideja je da se admini menjaju na svakih mesec-dva.
Čestitam vam. =))
Stari moderatori više nisu na dužnosti, a novi su postavljeni (možete videti na indexu foruma koje pdf ste dobile).
Dora, kao korisnik sa najviše postova postala je admin, a ja se odmaram od te dužnosti i postadoh "običan smrtnik". :lol:
Ideja je da se admini menjaju na svakih mesec-dva.
Čestitam vam. =))
Bloom- Dreamy Girl
Otvoreni su pod-forumi HOROSKOP i SPORT.Urednice horoskopa su *Little princess* i Aurora.
Posto imamo vise novih podforuma, neke teme su prebacene u njih i preimenovane su :D ... Trebace nam par dana da sve teme sredimo, da svaki mod nadje svoje mesto (sweet girl i sweet girl94 xD ) , a i ima nas vise tako da cemo biti efikasniji u sprecavanju spama i takvih stvari =) i pazite gde otvarate nove teme :D .
Bez ljutnje devojke, ali reklame se ciste (ne sve naravno :D ) ... Ako su forumi totalno mrtvi (ne novi, nego mrtvi), a onaj ko je reklamirao, nije dosao u poslednjih nekoliko meseci na forum, tema je premestena u kantu... RBD forume stavljajte u jednu temu jer ih je previse :lol: ... Za ostalo otvorite nove teme ;) ... I prvo se predstavite pa reklamirajte jer se brise i link... Moramo biti stroziji ;) , a ako zelite da vam vratimo temu, posaljite p.p. jednom od admina ili modu kategorije "Recycle Bin" :D
U temama "Modni ziri" i "Modni duel" svaka treca koja ocenjuje mora da postavi sliku/e!
Inace, dodati su novi podforumi... Valjda cete otvarati teme i diskutovati u njima ;) ... I za njih su vec odabrani moderatori ;) ...
Inace, dodati su novi podforumi... Valjda cete otvarati teme i diskutovati u njima ;) ... I za njih su vec odabrani moderatori ;) ...
Podforum "Games" ce biti zakljucan do srede..... Pa cemo videti da li ce biti nekih ''poboljsanja'' ;)
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
Igrice su otkljucane.
Uzivajte xD
Uzivajte xD
dora_95- Powerful Girl
Cisto da pomenem u modnom duelu i ziriju je promenjeno pravilo, svaka druga postavlja sliku xD
Teme u kojima se dugo nije odgovaralo nemojte slati ukantu , ostavite ih tu gde su ;) . Neko ce sigurno odgovoriti kasnije, ako tu stoji bez odgovaranja godinu dana ili vise , onda mozate da saljete ;) . I jos jednom da napomenem NE OTVARAJTE ISTE ILI SLICNE TEME!
dora_95- Powerful Girl
Pravila su menjana... Procitajte ih da ne bi bilo problema :D ... A za teen i girls forume imate posebnu temu (kao i za rbd forume) pa tamo ostavljajte reklame
Litle_foxy_Lady je banovana zbog reklamiranja preko privatnih poruka! :x
dora_95- Powerful Girl
NOVI RANKOVI:
Forum girl>0
Candy girl>150
Lovely girl >450
Little Angel >900
Holly Dolly>1500
Little Star>2300
I jedna nova pozicija
VIP Girl >4000
Forum girl>0
Candy girl>150
Lovely girl >450
Little Angel >900
Holly Dolly>1500
Little Star>2300
I jedna nova pozicija
VIP Girl >4000
dora_95- Powerful Girl
PONOVO RANKOVI :
Forum girl 0
Candy girl 150
Lovely girl 450
Dreamy Girl 900
Boom baby 1500
Cheri babe 2300
VIP Girl 4000
4,5,6 su promenjeni nazivi ;)
Forum girl 0
Candy girl 150
Lovely girl 450
Dreamy Girl 900
Boom baby 1500
Cheri babe 2300
VIP Girl 4000
4,5,6 su promenjeni nazivi ;)
dora_95- Powerful Girl
Zamolila bih vas da manje spamujete... U poslednje vreme nalecem na dosta spama... I takodje moderatore da ociste svoje podforume ;)
dora_95- Powerful Girl
Obavestenje *
Morala sam da napravim novu temu, jer nisam otkljucala prvu...... xD
Napravljene su izmene na forumu- neki clanovi vise nisu moderatori.... Za admina sam postavila Auroru, buduci da ima najvise postova... Ja vise nisam admin ;) .
Napravljene su izmene na forumu- neki clanovi vise nisu moderatori.... Za admina sam postavila Auroru, buduci da ima najvise postova... Ja vise nisam admin ;) .
dora_95- Powerful Girl
Spojene su teme
O.o ?????????????????????????????????
Mada ti i dalje pise da si admin, moracu to da sredim :| :/
O.o ?????????????????????????????????
Mada ti i dalje pise da si admin, moracu to da sredim :| :/
aurora čestitam na admin poziciji, ako je iko zaslužio onda si to ti...
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Yup!! Cestitam!!! (((:ღ Little princess wrote:aurora čestitam na admin poziciji, ako je iko zaslužio onda si to ti...
Pandora no hako- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1300
Godina : 103
Aurora i ja ti cestitam, zaista si zasluzila mesto admina ;)
*BoOoPy*Bet*- Boom Baby
- Broj poruka : 1644
Godina : 31
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Page 1 of 3