Svađe
+91
Kikica♥
Nuuskamuikkunen<3
Tie and Up.
-Miniie ^^
Praslin<3
Fallen Like The Sky.
*~tamarchelo~*
White swan
Lea-Nikki
mental.slaughter
Capre diem.
Comika-TadaEgao
XBosankaX
Beautiful Dangerous
Sirenna *
Wicked Girl^^
mali loliša
I love life:)
Euphoria
Forever young ♥.
alex_ats
tictac
Monster Child !
*Always in love-Jellena*
Riverside
Tasha'94
providna_duga
Tea <33
*MiMa*97
People_Are_Shit
♥portilla{mi vida}
Emily the strange
Amélie.
Jeanette
Baby C.
Dia.♥
Kate.Fenett
Gossip Girl.
DarkAngel
Lollobrigida
sundjer bob :)
UnLoVeD pRiNcEsS
Suzana
alexxD
I'mNotPerfect!~
Milica(Pex)
Bloody.Mary
pamela93
Queeny
popka bebic ^__^
Angie:)
~SamoTvojaKlinka~
LostSoul
♥Senorita Puente
Anamarija
Dana.
any...:P
Iva
LooxyHeartBreaker
Fifi
Tarja
*Zmija*
.Cupcake.
aLisa`
Flower_Grown_Wild
robin.
Iwana95
Sookie
Eva
Pandora no hako
Carrie <3
*AnGeL*
@nchy
[:Tijana:]
Ariel
tashana93
Daenerys Targaryen
Wendy
Aurora
jokac
sanja***
RuZa
ALEX~Sweety Rebel
anja_94
Posh
Maki
Mary Crowley
Makyca:)
(= Tina =)
Bloom
Natsi
95 posters
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Svađe
Da li ste se i koliko puta posvadjali sa naj drugaricom?Da li ste se pomirili i kako?
A ako ne zasto?
Uostalom sta ja da vam postavljam pitanja...Kuckajte...:D
A ako ne zasto?
Uostalom sta ja da vam postavljam pitanja...Kuckajte...:D
Natsi- Boom Baby
- Broj poruka : 1673
Godina : 28
Re: Svađe
Auf! Zilion puta smo se posvadjale. Uglavnom zbog gluposti mada je bilo i ozbiljnijih tema i razloga ali se na kraju pomirimo i sve bude oke. (: To nije nista strashno i deshava se u svima ma koliko prijatelji bili ali mislim da ako smo najbolje drugarice onda nashe drugarstvo treba da se zasniva na iskrenosti i poverenju i da je to kljuch svega. (:
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
Godina : 30
Imam dve najbolje drugarice i sa jednom se svadjam svaki cas ali fazon izderemo se jedna na drugu kazemo sta nam sve smeta i posle pet minuta idemo setamo se zajedno,a sa drugom se bas retko svadjamo bas,bas jednostavno se na jedan/dva dana ne cujemo i posle smo opet ko nove...
(= Tina =)- Sweet Girl
- Broj poruka : 324
Svadjamo se 20 puta dnevno :D Ali se nijednom ne pomirimo,zavnichno :D Samo nastavimo da pichamo kao da se nishta nije desilo :D
Makyca:)- Sweet Girl
- Broj poruka : 450
Ja sam se sa mojom Bf posvadjala 4-5 puta...
Ja sam samo jednom nju pitala da se pomirimo,a ona mene 3 puta...
Ja sam samo jednom nju pitala da se pomirimo,a ona mene 3 puta...
Natsi- Boom Baby
- Broj poruka : 1673
Ja sam se 100 puta svadjala sa naj drugaricama ali se pomirimo posle 5 minuta... Nismo bile posvadjane nikad vise od sat vremena... :) :)
Bloom wrote:Auf! Zilion puta smo se posvadjale. Uglavnom zbog gluposti mada je bilo i ozbiljnijih tema i razloga ali se na kraju pomirimo i sve bude oke. (: To nije nista strashno i deshava se u svima ma koliko prijatelji bili ali mislim da ako smo najbolje drugarice onda nashe drugarstvo treba da se zasniva na iskrenosti i poverenju i da je to kljuch svega. (:
Zasto mi je to poznato...:)?!!!!!???
Mozda zato sto sam bila u istoj situaciji:)
Maki- Candy Girl
- Broj poruka : 141
Ja i moja drugarica se svadjamo, ali nikad ne prestanemo da pricamo..
Sa drugaricama u osnovnoj sam se baaas svadjala-ne razgovaramo po nekoliko dana
Sa drugaricama u osnovnoj sam se baaas svadjala-ne razgovaramo po nekoliko dana
Posh- Candy Girl
- Broj poruka : 164
E, ovako... Moja sadasnja naj drugarica i ja smo se jednom onako zestoko posvadjale! Naime, ima jedan decko iz naseg odeljenja koji je, inace, tada mene mrzeo, a ona je pocela sve vise i vise da se druzi sa njim; on je onda njom poceo da puni glavu glupostima o meni tipa : ona tebe stalno ogovara, iskoriscava te itd... Onda, nedugo zatim ona nije htela da razgovara sa mnom (pitam se zasto!), i smuvala se sa njim! Kasnije, on ju je otkacio i mi smo se pomirile, jer je ona ukapirala koliki je on bio debil! Sad smo opet najbolje drugarice! :D
E,sa takvom "najdrugaricom" se ne bi pomirila.
Ako je verovala nekom levom liku umesto tebi,shta imash da se druzish sa njom?Msm,to je moje mishljenje...
Ako je verovala nekom levom liku umesto tebi,shta imash da se druzish sa njom?Msm,to je moje mishljenje...
Makyca:)- Sweet Girl
- Broj poruka : 450
pa da..
ja sam se sa mojom swadjala 10000000000000000000000000000000000000000000000 put,ali odam se posle toga pomirimo..ili ja nu ptam ili ona mene,ili jednostawno nastawimo kao da se nista nije desilo...najduza swadja nam je bila kad smo bile u parku i pokacile se nesto,pa nismo pricali jedno sat wremena dok se nismo wratila(a wracale se zajedno :lol: )i ona nije imala kljuc pa je morala kod mene i tu smo se pomirile....
ja sam se sa mojom swadjala 10000000000000000000000000000000000000000000000 put,ali odam se posle toga pomirimo..ili ja nu ptam ili ona mene,ili jednostawno nastawimo kao da se nista nije desilo...najduza swadja nam je bila kad smo bile u parku i pokacile se nesto,pa nismo pricali jedno sat wremena dok se nismo wratila(a wracale se zajedno :lol: )i ona nije imala kljuc pa je morala kod mene i tu smo se pomirile....
ALEX~Sweety Rebel- Candy Girl
- Broj poruka : 27
to je sve OK........ali moje misljenje je ako me "drugarica"
otkaci zbog nekog tamo decka koji hoce samo da je iskoristi onda mi nije drugareiv=ca....ponavljam....MOJE mISLJENJE
otkaci zbog nekog tamo decka koji hoce samo da je iskoristi onda mi nije drugareiv=ca....ponavljam....MOJE mISLJENJE
RuZa- Candy Girl
- Broj poruka : 225
Godina : 29
RuZa wrote:to je sve OK........ali moje misljenje je ako me "drugarica"
Pa tako neko ti i nije drugarica.
Ali govorimo o nemim manjim svadajama... (:
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
Joj,ja sam se sa drugaricom posvadjala dosta puta...ali najduze je bilo jedan dan!To je bilo ovako...U nasu skolu se doselio jedan momak,i nije nesto toliko bio lijep ali je postao odma popularan i sve su cure htjele da budu s njim...i tako je on bio s mojom best frendicom,a pitao mene da budem s njim a ja joj to nisam rekla...i tako ona se naljutila...mislim glup razlog ali nam je to bila jedna od "ozbiljnih"svadja...
Nije sve bilo tako jednostavno. Ja ih obe poznajem i sasvim razumem da su se pomirile, on nije bio toliko "levi" lik. :happy:Makyca:) wrote:E,sa takvom "najdrugaricom" se ne bi pomirila.
jokac- Candy Girl
- Broj poruka : 90
Ni ja se nisam svadjala sa BF ali sa ovakvima iz ulice da........
Trenutno sam bas posvadjana sa jednom......
Sta ces kad su sve mladje od mene.......
Mislim da cu lepo da se razidjem sa BF mozemo biti SAmo F
Trenutno sam bas posvadjana sa jednom......
Sta ces kad su sve mladje od mene.......
Mislim da cu lepo da se razidjem sa BF mozemo biti SAmo F
RuZa- Candy Girl
- Broj poruka : 225
Godina : 29
Sa dve drugarice iz skole se nikad ne svadjam,a sa trecom drugaricom iz komsiluka se cesto svadjam ali zbog sitnica ,tako da svadje ne traju dugo.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Ja se ponekad posvadjam sa svojim prijateljicama, ali uvek se pomirimo.... Mislim, kakva bi ja bila prijateljica, ili ona, da si ne oprastamo....
Ja i moj Boby se swadjamo oko troseda,poshto on zheli da legne na trosed a i ja to isto zhelim,pa mu stawim hranu na dwosed i tako ga zeznem..xexexeex
tashana93- Candy Girl
- Broj poruka : 40
Godina : 31
Desilo mi se da sam jednostavno prestala da se druzim sa najboljom drugaricom,na znam sta se desilo prestale smo da pricamo...ona je nasla svoje prijatelje,a ja sam nasla svoje...
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Pa retko se svadjam,uglavnom nas je 3 pa kad se neko posvadja tu je ona treca da nas pomiri,a nikada se nismo sve 3 posvadjale...A sa proslom bf sam se tako posvadjala,pocela je da prica gluposti o meni i svasta mi je rekla,tako da mi se sada gadi,al ajde ok sam sada i sa njom...A od nedavno je upala u jako lose drustvo...stalno pravi neke gluposti...Pocela je i da pije alkohol...ma uzas!
[:Tijana:]- Candy Girl
- Broj poruka : 112
rijetko kada se svadjamo
a kada se posvadjamo to traje pola dana i manje :)
a kada se posvadjamo to traje pola dana i manje :)
@nchy- Candy Girl
- Broj poruka : 44
Nikad se nisam svadjala sa svojim prijateljima. Jer nisam svadjalica...cak i kad dodje do neke rasprave ili nesporazuma nastojim da to mirno resimo razgovorom i sve posle bude super
*AnGeL*- Cool Girl
- Broj poruka : 631
Godina : 31
ne svadjamo se cesto,ali kad se posvadjamo,onda je to malo duze....dok i jedna i druga ne zaboravimo sve.onda je problem ko ce koga da pita da se pomirimo i posto smo obe tvroglave to je veoma tesko...u vecini slucajeva ja pitam i onda je sve super.inace,kad se posvadjam sa naj drugaricom,uvek sanjam da smo se pomirile:) a sa ostalima se stalno svadjam,posebno sa jednom marijom i njioj posle ne dam da zivi,pljujem joj u tasnu,lepim zvake za stolicu i tako to:))))
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Page 1 of 7