Avril Lavigne
+58
Sirenna *
Polly Samson
Dia.♥
Praslin<3
Queeny
Emily the strange
**Tami**
TwiGirl
Gossip Girl.
Monster Child !
Suzana
*Little_♥_Princess*
~*~Marcela~*~
PunkRockChick
I'mNotPerfect!~
Angie:)
Sanny
LeFtBeHiNd - Evs
Amélie.
*Tinna94*
Bloody.Mary
... FaLLeN AnGeL ...
Aneta Netty
*M@R!J@*
the_sanja
Me myself and I ;)
♥~Brancica~♥
London Child.^^
Carrie <3
Dvojki.<3
Fallen Like The Sky.
Daenerys Targaryen
Scarlett O'hara
Wendy
[:Tijana:]
LuDaCa~rBd
Ariel
Jackie
Aurora
jowana93
sanja***
The Lizard King
^_JuSt_a_GiRl_^
Natsi
miss*sara
Serenity @
dora_95
rebel
=>rAInbOw_gIrL<=
*Aysha*
Vanessa
S A R A
Bloom
Djina
Gagica_92_NBGD
SHARGAREPA
*Nina*
Candy
62 posters
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Avril Lavigne
First topic message reminder :
Avril Ramona Lavigne Whibly (Belleville, Ontario, 27. rujna 1984.) , bolje poznata kao Avril Lavigne, je kandaska pjevačica, tekstopiskinja, dizajnerica i glumica. Prodala je više od 30 milijuna kopija albuma po cijelom svijetu.[1] Ona je jedna od izvođača koji su prodali najviše albuma u Sjedinjenim Američkim Državama, sa gotovo 11 milijuna kopija. Od različitih medijskih izvora nazvana je pop-punk princezom.
Avril Lavigne se probila na glazbenu scenu a svojim debitanskim albumom Let Go. Do 2009. godine album se prodao u više od 16 milijuna primjeraka širom svijeta, od toga 6 milijuna samo u SADu. Njezini ostali albumi Under My Skin i The Best Damn Thing su se plasirali na vrhu globalne ljestvice. Avril je snimila pet broj jedan singlova, "Complicated", "Sk8er Boi", "I'm With You", "My Happy Ending" and "Girlfriend". Trenutačno radi na četvrtom studijskom albumu koji će izaći sredinom 2010. godine.
Avril Ramona Lavigne Whibly (Belleville, Ontario, 27. rujna 1984.) , bolje poznata kao Avril Lavigne, je kandaska pjevačica, tekstopiskinja, dizajnerica i glumica. Prodala je više od 30 milijuna kopija albuma po cijelom svijetu.[1] Ona je jedna od izvođača koji su prodali najviše albuma u Sjedinjenim Američkim Državama, sa gotovo 11 milijuna kopija. Od različitih medijskih izvora nazvana je pop-punk princezom.
Avril Lavigne se probila na glazbenu scenu a svojim debitanskim albumom Let Go. Do 2009. godine album se prodao u više od 16 milijuna primjeraka širom svijeta, od toga 6 milijuna samo u SADu. Njezini ostali albumi Under My Skin i The Best Damn Thing su se plasirali na vrhu globalne ljestvice. Avril je snimila pet broj jedan singlova, "Complicated", "Sk8er Boi", "I'm With You", "My Happy Ending" and "Girlfriend". Trenutačno radi na četvrtom studijskom albumu koji će izaći sredinom 2010. godine.
Re: Avril Lavigne
prva dva su pop/rock a poslednji je gitarski pop... Ali ok je ona, samo sto je vise uopste ne slusam x)
Paa... nije ona bash pop...hehe
Prva dva albuma su joj bila PUNK-ROCK..!!!!!!
A...za drugi nisam sigurna..isto tako neshto...
Mozda malo podseca na pop ali NEEEEeeee!!!
Ona jee punk-rock pevachica!!!
A da li ste videli reklamu za njen novi miris-BLACK STAR...??? Sve bih dala da ga imam!!!
Prva dva albuma su joj bila PUNK-ROCK..!!!!!!
A...za drugi nisam sigurna..isto tako neshto...
Mozda malo podseca na pop ali NEEEEeeee!!!
Ona jee punk-rock pevachica!!!
A da li ste videli reklamu za njen novi miris-BLACK STAR...??? Sve bih dala da ga imam!!!
nisam videla reklamu,gde?? ali imam poster sa tim parfemom,onaj sto je stigao u bravo :D sto se tice novog albuma,msm da nije rock kao i ostali ali ima super pesama!!
p.s.kad smo vec kod brava,pisalo je da se razvodi i da definitivno nije trudna.meni je zao,ali me onaj njen muz malo nervira. :D
p.s.kad smo vec kod brava,pisalo je da se razvodi i da definitivno nije trudna.meni je zao,ali me onaj njen muz malo nervira. :D
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Godina : 28
mislim da se ne razvodi :/
a nije ona punk-rock a i sama je to izjavila ;)
pa je onda odslusala 2 pesme sex pistolsa i pocela je da prica da je ona sid nove generacije zato me nervira
a nije ona punk-rock a i sama je to izjavila ;)
pa je onda odslusala 2 pesme sex pistolsa i pocela je da prica da je ona sid nove generacije zato me nervira
Ja nju bas gotivim... A volim sve pjesme... Kiss me,Dont tell me,Im with you,When you`re gone... I jos dosta njih :D
volim je..sve pesme su joj super :)
*M@R!J@*- Cherry Babe
- Broj poruka : 2200
Godina : 30
meni je ona onako neslusam je bas puno
Aneta Netty- Cherry Babe
- Broj poruka : 2432
gotivim je zbog prva dva album koji su neki pop - rock (izvinite ljudi ali ono nema veze s punkom ... ) zadnji je chisti pop i nimalo mi se ne svidja ...
poshtujem ljude koji je slushaju (bolje nju no milet kitica ...) ali je ja ne volim bash preterano :/
poshtujem ljude koji je slushaju (bolje nju no milet kitica ...) ali je ja ne volim bash preterano :/
... FaLLeN AnGeL ...- Candy Girl
- Broj poruka : 31
Godina : 29
pre par godina sam bila u njenom fazonu, totalno sam je kopirala, zbog nje sam pochela da slusham rock... obozavam je. dobila sam njen cd samo nedelju dana poshto ga je objavila i kad sam ga preslushala bilo je kao "wooow!". msm, jedno vreme sam stvarno bila opsednuta njom xD drugi album mi je najbolji, a na trecem se dosta promenila, i ovako i u muzici. vishe mi se svidjala pre, a sad je kao sve druge. i to da se promenila zbog dereka, pa niko je nije terao da ne bude vishe svoja. i razvodi se :P
evo reklame, divna je:
https://www.youtube.com/watch?v=vjTMiZecxzE
evo reklame, divna je:
https://www.youtube.com/watch?v=vjTMiZecxzE
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Okej je
LeFtBeHiNd - Evs- Candy Girl
- Broj poruka : 19
Godina : 30
moja omiljena pevacica,soba mi je izlepljena njenim posterima i slikama :) pesme su joj vrx
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Prodala se. Sada je plavusha sa sladunjavim pesmicama. Ne hvala.
Ali stoji da su "Let Go" i "Under My Skin" odlichni albumi <333
Bloody.Mary- Moderator
Lepo joj stoji plava kosa ali imidz pink rokerke nikome ne stoji
Volela sam je pre, volela sam i taj treci album
Sada nista njeno ne volim, ne volim takvu vrstu muzike :P
Volela sam je pre, volela sam i taj treci album
Sada nista njeno ne volim, ne volim takvu vrstu muzike :P
....slazem se...:DDD...Bloody.Mary wrote:Prodala se. Sada je plavusha sa sladunjavim pesmicama. Ne hvala.
Gost- Guest
Meni je super i nekoliko njenih pesama bass volim
Sanny- Candy Girl
- Broj poruka : 160
Gotivim Avril. ^^ Svidja mi se kako se oblaci,ima extra pesme.Najvise volim pesmu Girlfriend.
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Godina : 27
Sad sprema nov album... Jedva chekam da chujem na shta ce to da lichi...
Bloody.Mary- Moderator
Prva dva, mnogo, mnogoo dobre pesme..
Treci.. Ne bih komentarisala..
Mada, sk8er boi, je sk8er boi. <3
Treci.. Ne bih komentarisala..
Mada, sk8er boi, je sk8er boi. <3
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 3 of 6