Hannah Montana
+37
MissSunshine.
Kate.Fenett
Gossip Girl.
LilPerly
Maja_97
Amélie.
Mica'96
Angie:)
Sanny
♥Senorita Puente
Bloody.Mary
.cherrybomb.
robin.
Danijela :)
Tarja
*Sarah 4ever*
_Tijana_SPN <3_
@ndjel@
mawaxxmina
<3iwloveu<3
Euphoria
Dark Valo Princess
Dvojki.<3
Jackie
*Aysha*
Fallen Like The Sky.
Aneta Netty
Scarlett O'hara
~Demi~
^_kety_^
~FictionFreak~
dora_95
Aurora
Sookie
Cloe <3
Wendy
Ariel
41 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Hannah Montana
First topic message reminder :
Serija Hannah Montana prati Miley Stewart, 14-godišnjakinju iz Tennesseeja, koja se doselila u Kaliforniju sa starijim bratom Jacksonom i ocem udovcem Robbyjem, koji je skladatelj. Uz najbolje prijatelje Lilly i Olivera Miley prolazi trnovit put školskog života - od postizanja dobrih ocjena i impresioniranja simpatije do uklapanja u popularna društva. No koliko god se Miley osjećala nesigurnom kao tinejdžerica, ona se potpuno transformira kad nastupa. Kolege u školi to ne znaju, ali Miley vodi dvostruki život kao pop pjevačica Hannah Montana. Putuje svijetom i zabavlja fanove glazbom koju piše njezin tata-menadžer. Miley zapravo živi život o kojem sve djevojčice sanjaju. No premda slava i glamur imaju svoje prednosti, Miley više od svega želi da je se tretira kao svaku drugu tinejdžericu i cilj joj je voditi tipični život svojih vršnjaka.
Serija Hannah Montana prati Miley Stewart, 14-godišnjakinju iz Tennesseeja, koja se doselila u Kaliforniju sa starijim bratom Jacksonom i ocem udovcem Robbyjem, koji je skladatelj. Uz najbolje prijatelje Lilly i Olivera Miley prolazi trnovit put školskog života - od postizanja dobrih ocjena i impresioniranja simpatije do uklapanja u popularna društva. No koliko god se Miley osjećala nesigurnom kao tinejdžerica, ona se potpuno transformira kad nastupa. Kolege u školi to ne znaju, ali Miley vodi dvostruki život kao pop pjevačica Hannah Montana. Putuje svijetom i zabavlja fanove glazbom koju piše njezin tata-menadžer. Miley zapravo živi život o kojem sve djevojčice sanjaju. No premda slava i glamur imaju svoje prednosti, Miley više od svega želi da je se tretira kao svaku drugu tinejdžericu i cilj joj je voditi tipični život svojih vršnjaka.
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Godina : 30
Re: Hannah Montana
ne volim.. ne gledam
*Sarah 4ever*- Candy Girl
- Broj poruka : 24
Godina : 28
Ne volim, ona Miley me sve vise i vise nervira...
Tarja- Boom Baby
- Broj poruka : 1653
fuj. glupost. >.>
od kad su poceli u bravo-u u svakom broju da pisu o onoj retardiranoj Majli prestala sam da kupujem. I uopste te diznijeve gluposti su mi jako fuj. mislim te novije serije i tako to.
od kad su poceli u bravo-u u svakom broju da pisu o onoj retardiranoj Majli prestala sam da kupujem. I uopste te diznijeve gluposti su mi jako fuj. mislim te novije serije i tako to.
...takodje...nekad je bravo bio super casopis...nekada davno...robin. wrote:fuj. glupost. >.>
Gost- Guest
Mrzim i nju i njenu glupu seriju.
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
seriju sam par puta odgledala xD
ali film razbija..wrh je
wolim miley♥
ali film razbija..wrh je
wolim miley♥
♥Senorita Puente- Candy Girl
- Broj poruka : 189
Godina : 29
Ne volim....glupa mi je serija,msm zanimljiva tema,ali su mi epizode nekako nedorasle,nzm....verovatno je to zato sto sam navikla na ozbiljnije serije....a Miley me nervira....
Sanny- Candy Girl
- Broj poruka : 160
Miley,mi je slatka,ima super filmove i neke dobre pesme.
Serija me nervira jer ja nisam ljubitelj tih serija gde se posle svake 2 reci smeju,to me iritira nekako.
Serija me nervira jer ja nisam ljubitelj tih serija gde se posle svake 2 reci smeju,to me iritira nekako.
Mica'96- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1316
~Demi~ wrote:extra je! ima dobre pesme...
Maja_97- Candy Girl
- Broj poruka : 16
Godina : 27
Hahahah... Ja sam i dalje opsednuta sa Miley i Hanom... xD Cak sam pocela da skupljam Hannah Monntana stvari... Bas sam malopre kupila sat... xD
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Ja je gledam kada treba da ispraznim mozak, da se opustim i to...Ali, to se retko dešava, pa je retko gledam. To je meni slično crtanom. xD
LilPerly- Candy Girl
- Broj poruka : 193
A ranije sam je obozavala...a sad ne sad je ne volim uopste.
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Ništa posebno............
Ima lepu kosu.
Ima lepu kosu.
Kate.Fenett- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 4267
Ja inaće mrzim Miley Cyrus i to, ali sam pogledala par epizoda jer uvijek crknem od smjeha.
MissSunshine.- Candy Girl
- Broj poruka : 67
Ne sviđa mi se. Poredim je sa Lizzie McGuire, i neuporedivo je bolja Lizzie. Nervira me sama ideja serije.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Antipatična mi je.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Page 2 of 2 • 1, 2
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 2 of 2