Only For Girls
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Koliko ste vi i vaši prijatelji slični?

+91
forever@happy.com
NeveLa
Tamara ♥
*Babygirl*
-Miniie ^^
*~tamarchelo~*
Sirenna *
mali loliša
alex_ats
His Porcelain Doll
ChicaFTW
StarLight
Chéri
Praslin<3
*Tweety* <3
tictac
Azrana:3
*Always in love-Jellena*
Minnie ♡
Spirit Crusher
Carrie <3
Polly Samson
Riverside
Tea <33
*MiMa*97
ANG!E
The Black Death
KitKat
*Bunny*
Dia.♥
Kate.Fenett
Girl4ever
Mačkica :)
Lollobrigida
providna_duga
Crni Leptir <3
špageta
Emily the strange
IvaChii
Tool
DarkAngel
Iva
ღTodyy-AngeLღ
alexxD
sundjer bob :)
Gossip Girl.
Forever young ♥.
UnLoVeD pRiNcEsS
Monster Child !
.Uspomene-Ne-Blede.
I'mNotPerfect!~
Suzana
Superstar
Bloody.Mary
Queeny
Angie:)
Amélie.
popka bebic ^__^
Mica'96
~SamoTvojaKlinka~
LostSoul
♥Senorita Puente
Anamarija
Dana.
Tarja
kitty13
*Tinna94*
savagegarden
LooxyHeartBreaker
Flower_Grown_Wild
robin.
Any Lautner <3
Iwana95
Pandora no hako
Sookie
Eva
looojka^^
Aneta Netty
dora_95
*Gatita de Any*
Dvojki.<3
Fallen Like The Sky.
@nchy
Candy
[:Tijana:]
Wendy
tashana93
^_kety_^
Natsi
(= Tina =)
Aurora
95 posters

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Koliko ste vi i vaši prijatelji slični? - Page 4 Empty Koliko ste vi i vaši prijatelji slični?

Post by Aurora Fri 7 Nov 2008 - 21:25

First topic message reminder :

Pa? Da li slusate istu muziku, stil oblacenja, itd?

valjda ste shvatile ;) ...
Aurora
Aurora
Admin
Admin

Broj poruka : 20870
Godina : 29

http://pinkiegirlsmp3.blogspot.com/

Back to top Go down

Koliko ste vi i vaši prijatelji slični? - Page 4 Empty Re: Koliko ste vi i vaši prijatelji slični?

Post by Riverside Sun 23 Oct 2011 - 12:41

Nismo nikako slični.Ja sam drugačija od njih po razmišljanju.Od svih sam mlađa ali dosta realnije i racionalnije razmišljam.Ne bi da ovo izgleda kao hvaljenje.Samo govorim šta su mi oni rekli.Oni svi slušaju što i svi.Tf,zabavnu muziku,narodnu i slično dok ja slušam drugačiju muziku.A što se tiče oblačenja to sam skoro klasična.
Riverside
Riverside
Candy Girl
Candy Girl

Broj poruka : 271

Back to top Go down

Koliko ste vi i vaši prijatelji slični? - Page 4 Empty Re: Koliko ste vi i vaši prijatelji slični?

Post by Polly Samson Mon 14 Nov 2011 - 22:25

Aleksandra i ja smo prilicno slicne. Ne u fazonu da kopiramo jedna drugu, nego smo slicne po pitanju razmisljanja, nekih navika, osobina...
Sof i ja nismo mnogo slicne, ali povremeno se prondjemo ona u mojoj prici, ja u njenoj...Desava se. x)
Kristina i ja smo u retkim trenucima slicne. Uglavnom smo potpune kontrasti. :D
Polly Samson
Polly Samson
Dangerous Lady
Dangerous Lady

Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28

Back to top Go down

Post by Aurora Fri 18 Nov 2011 - 21:48

Prosto mi se cini da se lose slazem sa osobama koje su mi bas slicne.
To samo dokazuje koliko je to problem u meni xD

Nismo slicne
Jovana voli da misli da smo slicne, valjda da bi se poistovetila sa nekim i da joj je tako lakse ali se stvarno mnogo razlikujemo
N i ja smo suprotnosti i retko kada se slazemo ali kada se slazemo to je skroz isto misljenje
Z isto misli da smo iste u odredjenim stvarima dok ja nju samo razumem zasto tako misli i ne popujem joj zbog toga iako se ne slazemo. (Zapravo, prvo sam i ja mislila da smo slicne oko 'tih' stvari xD pa sam shvatila da nismo)
Aurora
Aurora
Admin
Admin

Back to top Go down

Post by Carrie <3 Fri 18 Nov 2011 - 22:18

Ono sto je meni i mojim drugaricama zajednicko je specifican smisao za humor i smejanje najvecim retardiranim glupostima koje nikom drugom nisu smesne xD Imamo slicne stavove,mada sam po nekim pitanjima slbodnija od njih i pomislim kako su zatucane xD
Carrie <3
Carrie <3
Glamour Girl
Glamour Girl

Broj poruka : 2988

Back to top Go down

Post by Spirit Crusher Sun 1 Jan 2012 - 11:56

Slicni smo jer nas hvataju ljubavne groznice. xD
Ali ustvari svi smo razliciti, je to je tako kul. Cujes misljenja posmatrana iz 3.ugla. Gde bi ovaj svet otisao da svi razmisljamo isto :D
Spirit Crusher
Spirit Crusher
Candy Girl
Candy Girl

Only a vampire can love you forever.
Broj poruka : 56
Godina : 27

http://www.photoshop-tn.com

Back to top Go down

Post by Minnie ♡ Sun 1 Jan 2012 - 16:35

Ja i Sara.. Slusamo istu muziku jedino, sve ostalo nikako nikako nikako. Totalne suprotnosti ..

A Ivana npr. (Anavis Fe) Koliko ste vi i vaši prijatelji slični? - Page 4 973493 toliko stvari slicnih imamo :D Blizanci u horoskopu, isti ukus za decake Koliko ste vi i vaši prijatelji slični? - Page 4 973493 , muzika, stil manje vise :D
Minnie ♡
Minnie ♡
Gorgeous Princess
Gorgeous Princess

Broj poruka : 3941

Back to top Go down

Post by *Always in love-Jellena* Fri 13 Jan 2012 - 15:29

Slične smo u svakom pogledu..gotov sve isto radimo,slušamo,oblačimo se. :D hah
*Always in love-Jellena*
*Always in love-Jellena*
Candy Girl
Candy Girl

Broj poruka : 76

Back to top Go down

Post by Aurora Fri 13 Jan 2012 - 16:16

Uopste nismo.
Nekad smeta.
Aurora
Aurora
Admin
Admin

Back to top Go down

Post by Forever young ♥. Sat 4 Feb 2012 - 17:50

Imam ono jednu drugaricu sa kojom sam skroz ista.Volimo istu muziku,odecu,glumce,sve :D A imam i jednu koja mi nije ono skroz izdefinisana :DD Msm znam ja sta voli al ono ona ne voli toliko da slusa muziku i tako to :O I jos dve sa kojima sam slicna,ono ne slazem se u svemu sa njima al' ono uglavnom se slazemo :D
Forever young ♥.
Forever young ♥.
Cool Girl
Cool Girl

Broj poruka : 878

Back to top Go down

Post by Amélie. Sat 4 Feb 2012 - 18:36

Aurora wrote:Uopste nismo.
Nekad smeta.

Točno to. Skroz smo različite. :S
Amélie.
Amélie.
Dream girl
Dream girl

Life is too short to wait ;D
Broj poruka : 12854

https://www.youtube.com/watch?v=LWgQ-wiPls4

Back to top Go down

Post by Dia.♥ Sat 4 Feb 2012 - 19:32

Aurora wrote:Uopste nismo.
Nekad smeta.

Upravo to. Ona je totalno različita od mene. :)

Dia.♥
Dia.♥
Modern Lady
Modern Lady

Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099

Back to top Go down

Post by Azrana:3 Wed 8 Feb 2012 - 1:44

Zapravo, mojoj najboljoj prijateljici i meni... sličan je jedino ukus za muziku. A u svemu ostalom.. smo sušta suprotnost. Nemamo čak ni sličan ukus što se tiče dečkiju. Čak ni ne slušamo iste bendove, ona je više rokerka dok ja više naginjem na metal... no, opet, bar nam je tu neka mala sličnost. . I da, slična nam je boja kose, hahahaha. Ali, vjerujem u ono - razlike se međusobno privlače, tako da, bez obzira na to, ona je uvijek tu za mene i ja sam uvijek tu za nju. :D I ona zna sve o meni, kao i ja o njoj, i super nam je zajedno. Tako da, mislim da te neke sitnice uopšte nisu bitne.
Candy Girl
Candy Girl

Broj poruka : 20

Back to top Go down

Post by tictac Fri 10 Feb 2012 - 13:31

Moja bf...
Muzički stil-uglavnom slušamo iste žanrove i par istih grupa ali to je to...ponekad smeta...ali retko...
Stil oblačenja-totalno drugačiji, ona je sva u nekom sportskom fazonu, a moj stil je...ne znam kako bih da okarakterisala xD Mada gardaroba nije bitna...
Stavovi i mišljenja-uh, oko toga se često pokačimo xD npr. ona je veoma pobožna, a ja nisam sigurna da li sam vernik, i kada krene priča o tome, imamo različita mišljenja...ali ni veroispovest nije bitna u prijateljstvu...bitno je da imaš dobru osobu koja je uvek tu za tebe, koja neće odati tvoje tajne i kojoj možeš da se poveravaš :)
tictac
tictac
Sweet Girl
Sweet Girl

Broj poruka : 575

Back to top Go down

Post by *Tweety* <3 Fri 10 Feb 2012 - 14:12

Moju njabolju drugaricu i mene spajaju zajednicki pogledi na zivot,slicni problemi.Slusamo skoro istu muziku,s tim sto ona slusa par osoba koje ja ne volim tipa Lejdi Gage i Jelene Karleuse.Sto se tice stila oblacenja,hmm,ona je malo slobodnija. :D
*Tweety* <3
*Tweety* <3
Candy Girl
Candy Girl

Broj poruka : 36

Back to top Go down

Post by Dvojki.<3 Fri 10 Feb 2012 - 14:30

Prilično. Mislim, kako stalno izlazimo zajedno, redovno se čujemo nekako sve više počinjemo da ličimo jedna na drugu. :)
Dvojki.<3
Dvojki.<3
Admin
Admin

Broj poruka : 17043

http://svanaopachke.tumblr.com/

Back to top Go down

Post by Praslin<3 Fri 10 Feb 2012 - 15:16

Dvojki.<3 wrote:Prilično. Mislim, kako stalno izlazimo zajedno, redovno se čujemo nekako sve više počinjemo da ličimo jedna na drugu. :)

Same here.
Počevši od nekih uzrečica koje kupimo jedni od drugih (4 druga i 4 drugarice), ima dosta sličnosti, mada se ne može reći da smo isti, daleko od toga. :)
Praslin<3
Praslin<3
Kate Beckett
Kate Beckett

I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273

Back to top Go down

Post by Chéri Thu 23 Feb 2012 - 23:22

Pa uglavnom se sve potpuno razlikujemo, ima nas cetiri i svaka ima svoj ukus, sve drugacije izgledamo...Ponekad se zapitam da li bi se sa njima daruzila da nema skole koja nas tu najvise veze, ali onda shvatim da bih.
Iako smo na prvi pogled sve razlicite, jako dobro se kapiramo, pricamo, zezamo se stalno, glupiramo. I imam trip da nas bas to sto smo toliko razlicite na neki nacin i veze vise. Znate vec, nemamo razloga da pravimo ljubomorne scene, kad svaka od nas ima drugaciji ukus i stil, i sve ostalo...
Chéri
Chéri
Candy Girl
Candy Girl

Broj poruka : 129

Back to top Go down

Post by StarLight Thu 23 Feb 2012 - 23:58

Ja i moja drugarica smo POTPUNA suprotnost. I fizicki i psihicki xD Ali se zato sjajno dopunjujemo! :)
StarLight
StarLight
Candy Girl
Candy Girl

Broj poruka : 121

Back to top Go down

Post by ChicaFTW Sun 26 Feb 2012 - 18:23

Moja najbolja drugarica i ja imamo dosta slicnosti, ali i dosta razlika :)
Slusamo istu muziku, ali opet ona ne voli da izlazi na mesta na koja ja izlazim iako slusa tu vrstu muzike...Ona voli da se nalazi u vecem krugu ljudi, a ja bas i ne :/ Sto se tice stila oblacenja, njoj se uvek sve svidja sto ja obucem, ali ne mogu da kazem da je tako i sa moje strane, ali ona rado prihvata sve moje sugestije :) Psihicki, svidjaju nam se isti tipovi muskaraca, ali ne i fizicki :D Naravno, ni jedna ne voli da uci...al' ja sam opet malo odgovornija po tom pitanju, dok je ona fizicki spremna na apsolutno sve (vredniju devojku ne poznajem :D ). Uvek imamo isto misljenje o pojedinim osobama, tako da je dovoljno samo da se pogledamo i znacemo sta koja misli :D I tako...volim je kao rodjenu sestru, znamo se od ranog detinjstva..retko kad se desilo da se posvadjamo oko necega, ali to bi uglavnom bila neka sitnica koju bi ubrzo resile. :) Uvek je tu za mene, kao i ja za nju i srecna sam sto sam stekla pravog prijatelja u zivotu, sto bas i ne uspeju svi... :) Aleksandra :volim:
ChicaFTW
ChicaFTW
Candy Girl
Candy Girl

Broj poruka : 51
Godina : 30

Back to top Go down

Post by His Porcelain Doll Tue 28 Feb 2012 - 14:35

Razlikujemo se svi, po stilu, muzici..To nas i sklapa, nase razlike..
His Porcelain Doll
His Porcelain Doll
Sweet Girl
Sweet Girl

The girls, they all are like carmen.
Broj poruka : 584
Godina : 36

Back to top Go down

Post by alex_ats Sun 4 Mar 2012 - 15:45

Jao kako ko,posebno kad bi gledala citavo drustvo.Sa svima imam neke slicnosti,a opet smo svi potpuno razliciti:D
A najbolje drugarice,divno se slazemo,pa nisam ni razmisljala o tome.Verovatno smo slicne,sa malim odstupanjima :D
alex_ats
alex_ats
Candy Girl
Candy Girl

Broj poruka : 83

Back to top Go down

Post by mali loliša Fri 20 Apr 2012 - 22:33

Dosta smo slicni, ali u isto vreme i razliciti.... NEmoguce je objasniti.... xD
mali loliša
mali loliša
Candy Girl
Candy Girl

Broj poruka : 101

Back to top Go down

Post by Sirenna * Tue 15 May 2012 - 12:36

Nas dve smo identične. :)
Sirenna *
Sirenna *
Powerful Girl
Powerful Girl

Broj poruka : 3233

https://www.facebook.com/profile.php?id=100003835081170&ref=t

Back to top Go down

Post by *~tamarchelo~* Sun 8 Jul 2012 - 14:31

Otprilike da, ali ja ne biram prijatelje prema tome. Zapravo, uopšte ih ne biram, to nekako samo dođe na svoje. :D
*~tamarchelo~*
Sweet Girl
Sweet Girl

Broj poruka : 336

Back to top Go down

Post by Aurora Wed 11 Jul 2012 - 22:08

Imamo neke slicne stavove ali smo u sustini razlicite osobe. Poprilicno. :)
Aurora
Aurora
Admin
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics