Sede
+63
Sirenna *
**Tami**
Praslin<3
Emily the strange
Mother of dragons
marija ^^
KitKat
Marija:)
IvaChii
Mica'96
Suzana
DarkAngel
Anchyly
Gossip Girl.
Lilika
I'mNotPerfect!~
sundjer bob :)
Angie:)
♥Senorita Puente
Anamarija
Tea <33
~Simka~ <3
Bloody.Mary
~CrAzY RoCk GiRl~
*Wild Child* :]
Emily Gore.
Lady Moon 96
MayaError.
Maki :)
*~Milica~*
LooxyHeartBreaker
Love you to death...<3
Flower_Grown_Wild
aLisa`
Ninitza <3
Jackie
Eva
Fallen Like The Sky.
I LOVE JUSTIN BIEBER
* Anchi *
Sookie
Pandora no hako
Dvojki.<3
Tarja
Aneta Netty
Elleonora
Andjela'95
*Gatita de Any*
Mikica
Emo-Angel
Reperka_94
Candy
[:Tijana:]
Scarlett O'hara
^_kety_^
Enchanted
Daenerys Targaryen
Cloe <3
dora_95
Posh
Aurora
Ariel
Wendy
67 posters
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Sede
First topic message reminder :
Da li neka od vas mozda ima sede? Sta radite sa nijma? Da li ste ih ofarbale,iscupale ili ostavile?Da li su sede u nasim godinama uopste normlne?
Meni je jedna drugarica u sestom razredu pronasla sedu i ja joj nisam verovala,pa se nisam ni trudila da je vidim. U sedmom razredu,na jednom rodjendanu jedna drugarica se igrala mojom kosom i nasla mi dve sede dlake. Kad pustim kosu one su potpuno uocljive.Uzas!
Da li neka od vas mozda ima sede? Sta radite sa nijma? Da li ste ih ofarbale,iscupale ili ostavile?Da li su sede u nasim godinama uopste normlne?
Meni je jedna drugarica u sestom razredu pronasla sedu i ja joj nisam verovala,pa se nisam ni trudila da je vidim. U sedmom razredu,na jednom rodjendanu jedna drugarica se igrala mojom kosom i nasla mi dve sede dlake. Kad pustim kosu one su potpuno uocljive.Uzas!
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Re: Sede
Prvi put mi se seda pojavila sa 16 godina, sad imam 2-3 sede u kosi (k'o da imam 46 godina, a ne 19 ). Nažalost, genetski mi je predodređeno da ću posedeti ranije od drugih, i to mi je velika noćna mora. Ali ofc farbaću se što češće.
*Little_♥_Princess*- Candy Girl
- Broj poruka : 113
Godina : 31
Imala asm jednu sedu, tj imam je još ali farbam se pa se ne vidi. Imala sam i jednu crvenu dlaku , mada su sad sve crvene xD
I terali su me da ih pokidam a nisam htela, baš su bile smešne, primećivale su se dosta :3
I terali su me da ih pokidam a nisam htela, baš su bile smešne, primećivale su se dosta :3
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Moja drugarica ima bas doosta sedihh O.o i ne farba se O.o ja sam samo jednom nasla jednu ^^
✯Jetza✯- Sweet Girl
-
Broj poruka : 559
Godina : 26
farbam se, pa kapiram da ću po izrastku videti kad budem počela da sedim xD
moja mama je rano osedela, oko 30 već, ali ja sam na tatu, on je tek oko 50 i nešto počeo da sedi :D
moja mama je rano osedela, oko 30 već, ali ja sam na tatu, on je tek oko 50 i nešto počeo da sedi :D
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Pošto se nisam farbala 2 mjeseca, sjedih na sve strane. Katastrofa!
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Ahh,ja sam se farbala relativno skoro i opet su mi nasli sede. Ispizdecuuuuuuuuuuuuu.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Ja sam čula da što se više farbaš, pravo i više sjediš. Kako to ne znam... Ali uglanom ne možeš proziv njih, iščupaš jednu, porastu dvije.
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Mislim da je to sve do genetike, nema farba ništa sa tim :D
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Sede u 19toj? Ljudi nemoj da me plasite.
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Sve je do genetike, imam curu u razredu koja ima poprilicno sedih.
Volela bih da pocnem sto kasnije da sedim da ne bih imala rano obavezu oko farbanja ali i da pocnem ranije nista strasno.
Volela bih da pocnem sto kasnije da sedim da ne bih imala rano obavezu oko farbanja ali i da pocnem ranije nista strasno.
Kada prije? :OOOOOO
Ja sam čula da je to sve na nervnoj bazi, što znači da moje sijede samo što nisu.
Ja sam čula da je to sve na nervnoj bazi, što znači da moje sijede samo što nisu.
Pa i na nervnoj bazi i genetika, evo moja sestra se za sve nervira zbog cega je i imala zdravstvenih problema ali nema sedih (sto je najbitnije xD)
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 4 of 4