New Year
+38
Amélie.
Praslin<3
Emily the strange
Fallen Like The Sky.
natasamarjanovic
Suzana
Gossip Girl.
Beautiful Dangerous
Queeny
Angie:)
Dia.♥
*BoOoPy*Bet*
Carrie <3
Tarja
Bloody.Mary
.Elen4iii^^.
Angel_Of_Death
looojka^^
Pandora no hako
Dvojki.<3
Sookie
*M@R!J@*
Elleonora
Euphoria
Scarlett O'hara
~FictionFreak~
Mary Crowley
Bloom
Candy
Aneta Netty
Natsi
[:Tijana:]
Ariel
Cloe <3
Aurora
Daenerys Targaryen
dora_95
Wendy
42 posters
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
New Year
Da li cete za Novu 2009. ici negde ili cete ostati kod kuce?Sta cete obuci? Sta cete raditi?
kuckajte:rendeer: :santa: :sneshko:
kuckajte:rendeer: :santa: :sneshko:
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Re: New Year
Nisam jos odredila sta cu obuci....Kada zavrsim sa skolom, onda cu ici da kupim sta cu obuci...Medjutim, slavicu sa drustvom, tako da ne moram nesto posebno da se doterujem, jedino ako svratimo do centra....Bice nas 6 (valjda, nije jos sigurno) kao i prosle godine.Bacacemo petarde, narawno, tako da ne bih trebalo da obucem neku mini suknju, kako bih mogla da trcim , i onda cemo prespavati tamo....Prosle godine je bilo bas super,bs u ponoc je palo snega, a bilo je tu jos nesto, mada sada necu da pisem o tome.....Nadam se da ce biti super :)
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
JOJ..... Ja verovatno za Nowu idem u Indjiju(Srbija), kod sestara.... Izgleda da necu slaviti sa drustvom... :(
Verovatno sa drugaricom....jos se nismo sve dogovorile....
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Meni dolaze moje naj drugarice!Jedva cekaaaam!
[:Tijana:]- Candy Girl
- Broj poruka : 112
Veceras mi dolaze drugovi...drugarica trebala ali se razbolela...
Natsi- Boom Baby
- Broj poruka : 1673
Godina : 28
ja idem kod drugarice,ali ne znem sta da obucem, nejverovatnije neku haljinicu
Aneta Netty- Cherry Babe
- Broj poruka : 2432
evo ja sam za dovcek bila kuci i bilo je super (: ...
Srecna Nova 2009. godina, i imam samo jednu zelju a to je da vam se sve zelje ispune Wink ... Sve najbolje vam zelim ;)
Kako ste proveli novogodisnju noc?
Ja sam ostala kuci sa roditeljima, bracom i tetkom i tecom... Mislim kako mi je ovo jedan od najboljih doceka iako sam vreme provela uz net i tv (: ... Chatovala sam sa bratovljevom devojkom i bilo je super, polako se zblizavamo (: iako zivimo daleko pa se ne cujemo ): ...
Sta ste dobili?
Ja sam od brata dobila kapu i rukavice iz Terranove i rekao je da ce da mi kupi i sal (: ... Mogu i slike poklona ;) ... I vase slike sa doceka (: ... I dobila sam neke carape-grejace od tetke, bas su slatki (: ...
Kuckajte
Srecna Nova 2009. godina, i imam samo jednu zelju a to je da vam se sve zelje ispune Wink ... Sve najbolje vam zelim ;)
Ja sam ostala kuci sa roditeljima, bracom i tetkom i tecom... Mislim kako mi je ovo jedan od najboljih doceka iako sam vreme provela uz net i tv (: ... Chatovala sam sa bratovljevom devojkom i bilo je super, polako se zblizavamo (: iako zivimo daleko pa se ne cujemo ): ...
Sta ste dobili?
Ja sam od brata dobila kapu i rukavice iz Terranove i rekao je da ce da mi kupi i sal (: ... Mogu i slike poklona ;) ... I vase slike sa doceka (: ... I dobila sam neke carape-grejace od tetke, bas su slatki (: ...
Kuckajte
Bila sam ipak kod drugarice, super smo se provele. Bila sam kod nje do 4h.
Sta ste dobili?
Od mame sam dobila kaputic :happy: od sestre sal, dobila sam i pumin kisobran... :happy: ...itd...[/i]
Bila sam ipak kod drugarice, super smo se provele. Bila sam kod nje do 4h.
Sta ste dobili?
Od mame sam dobila kaputic :happy: od sestre sal, dobila sam i pumin kisobran... :happy: ...itd...[/i]
Ja sam bila kod moje Bf i bilo nas je 10oro...Ighrali smo,zezali se,bacali petarde,jeli,pili itd .. Bilo je super ! :D
Sta ste dobili?
Od mame i tate garderobu (suknju,majicu, i siwi kaputic) , od sestre neku disney swesku i cestitku,od babe&dede 1000 din,od drugarice parfem...
Ja sam bila kod moje Bf i bilo nas je 10oro...Ighrali smo,zezali se,bacali petarde,jeli,pili itd .. Bilo je super ! :D
Sta ste dobili?
Od mame i tate garderobu (suknju,majicu, i siwi kaputic) , od sestre neku disney swesku i cestitku,od babe&dede 1000 din,od drugarice parfem...
Devojke srećna vam nova 2009 godina! Sve najlepše!
Eh, sad, tema.
Slavila sam sa drugaricom kod nje kući, mada je njena starija sestra slavila takođe tamo sa svojim društvom pa smo se nekako vremenom izmešali. Imala sam obučene farmerke, džemper i maramu, sasvim obična kombinacija, ništa drugačija nego za školu ali mi je bilo najvažnije da se osečam udobno, a ne da izigravam nešto.
Sve u svemu, bilo je dobro. (:
Eh, sad, tema.
Slavila sam sa drugaricom kod nje kući, mada je njena starija sestra slavila takođe tamo sa svojim društvom pa smo se nekako vremenom izmešali. Imala sam obučene farmerke, džemper i maramu, sasvim obična kombinacija, ništa drugačija nego za školu ali mi je bilo najvažnije da se osečam udobno, a ne da izigravam nešto.
Sve u svemu, bilo je dobro. (:
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
Bila sam sa drustvom kod druga kuci. Slusali smo grandovce i zezali se. Pili sampanjac, igrali pikado, gledali Mrak film, bili smo na onom sajtu hotel 626 pa smo se tu bas uplasili. Jeli smo cevape, mnogo su bili dobri. Malo smo bacali petarde i taaako. Super je bilo.
Sta ste dobili?
Od drustva nista, jer nas je bilo puno i dogovorili smo se da ne kupujemo poklone. Od mame sam dobila digitalni, konacnoooo.
I naravno, srecna vam Nova 2009 godina. Zelim vam sve najnajnajlepse i najnajnajbolje. :) :) :)
Bila sam sa drustvom kod druga kuci. Slusali smo grandovce i zezali se. Pili sampanjac, igrali pikado, gledali Mrak film, bili smo na onom sajtu hotel 626 pa smo se tu bas uplasili. Jeli smo cevape, mnogo su bili dobri. Malo smo bacali petarde i taaako. Super je bilo.
Sta ste dobili?
Od drustva nista, jer nas je bilo puno i dogovorili smo se da ne kupujemo poklone. Od mame sam dobila digitalni, konacnoooo.
I naravno, srecna vam Nova 2009 godina. Zelim vam sve najnajnajlepse i najnajnajbolje. :) :) :)
Bilo je extra.Novogodisnju noc sam provela kod drugarice,pa smo kasnije dosli kod mene.Ostale smo budne do pola 4.Pile smo liker,sampanjac.Napile se ko stoke.
Sta ste dobili?
Od mame sam dobila dzemper,kisobran,majcu,a od tetke sam dobila jaknu.
Bilo je extra.Novogodisnju noc sam provela kod drugarice,pa smo kasnije dosli kod mene.Ostale smo budne do pola 4.Pile smo liker,sampanjac.Napile se ko stoke.
Sta ste dobili?
Od mame sam dobila dzemper,kisobran,majcu,a od tetke sam dobila jaknu.
~FictionFreak~- Cool Girl
- Broj poruka : 699
ovo zakljucavamo do sledece nove godine
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Gdje cete slaviti Novu godinu???
Pa? Gdje ? Sa kim? ...ja cu nadam se sa razredom :DD... posljednja godina da smo zajedno,poslije svi svojim putem-srednja :(
:santa:
:santa:
Euphoria- Cool Girl
- Broj poruka : 614
U diskoteci,jednoj od dve,tri u nasem gradu :D Tu ce biti sviiiiii tako da i mi ;) Sa drugaricama,ali tu ce mi biti i decko ;) Bice kokteliiiii :DD
Elleonora- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1371
u klubu tj diskoteci isto jednoj od 2 koje imaju u mom gradu... slavim sa drugaricama, dečko mi radi za doček, aj koji bedak :(
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
nemam pojmaaa....razmisljam..
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Godina : 29
Koja glupost raditi za docek ^^
ja nemam pojma gde cemo xD
imamo vise planova