The Pussycat Dolls
+19
His Porcelain Doll
Polly Samson
Suzana
DarkAngel
♥Senorita Puente
Bloody.Mary
Sookie
*Tinna94*
Fallen Like The Sky.
Afri
♥~Brancica~♥
London Child.^^
Carrie <3
dora_95
Enchanted
Wendy
Jackie
Aurora
~FictionFreak~
23 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
The Pussycat Dolls
First topic message reminder :
Pusiket dols (engl. The Pussycat Dolls) je američka muzička grupa. Nastale su 1995. kao plesna trupa, a onda 2005. kao muzička grupa. Devojke iz ove grupe proslavile su se pločom PCD i hitovima "Don't Cha", "Buttons", "When I Grow Up" i "Jai Ho".
Postava grupe se tokom više godina menjala. Članice Pusiket Dols kao muzičke grupe su Nikol Šercinger, Melodi Tornton, Džesika Suta, Ešli Roberts i Kimberli Vajat, mada je Karmit u februaru 2008. napustila grupu. Nikol je glavni vokal u grupi, a sve češće peva i Melodi, ponekad i Karmit. Ostale članice pevaju prateće vokale i plešu.
Pusiket dols (engl. The Pussycat Dolls) je američka muzička grupa. Nastale su 1995. kao plesna trupa, a onda 2005. kao muzička grupa. Devojke iz ove grupe proslavile su se pločom PCD i hitovima "Don't Cha", "Buttons", "When I Grow Up" i "Jai Ho".
Postava grupe se tokom više godina menjala. Članice Pusiket Dols kao muzičke grupe su Nikol Šercinger, Melodi Tornton, Džesika Suta, Ešli Roberts i Kimberli Vajat, mada je Karmit u februaru 2008. napustila grupu. Nikol je glavni vokal u grupi, a sve češće peva i Melodi, ponekad i Karmit. Ostale članice pevaju prateće vokale i plešu.
~FictionFreak~- Cool Girl
- Broj poruka : 699
Godina : 30
Re: The Pussycat Dolls
Aurora wrote:vrlo skup striptiz bez skidanjaFallen Like The Sky. wrote:ne volim striptiz
mnogo pesama je slicno kao i ovim nasim koje svi 'mrze'
Igzekli.
To je ustvari apsurdno meni, kad neko pljuje po našem folku a sluša ovu muziku koja je samo američka verzija Granda.
Citala sam da postoji nova PCD grupa, sa novim clanicama. o_O
Slusala sam ih ranije. Najvise sam volela "Beep".
Slusala sam ih ranije. Najvise sam volela "Beep".
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Nerviraju me..
His Porcelain Doll- Sweet Girl
- The girls, they all are like carmen.
Broj poruka : 584
Godina : 36
Pre su mi bile omiljena grupa. Sem Nicol su zamenili kao sve clanice,ali to im je odmah propalo,ne znam da li su sad jos uvek zajedno. Ali pre sam bila luda za njim. :D
Sad su mi bezveze,mada volim da slusam Nicol. Ona mi je uvek bila omiljena :)
Sad su mi bezveze,mada volim da slusam Nicol. Ona mi je uvek bila omiljena :)
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2