Ljubimci
+45
Sirenna *
Riverside
Lady Bird
Athalie
Natalija =)
LostSoul
Emily the strange
MoonGirl
Gossip Girl.
marija ^^
Amélie.
Anchyly
DarkAngel
Lollobrigida
Mala TasHa :)
Euphoria
@ndjel@
Elleonora
Mica'96
PiNk GiRl
Sookie
Bloody.Mary
I LOVE JUSTIN BIEBER
*M@R!J@*
Dvojki.<3
*AnGeL*
looojka^^
Candy
~♥Acika♥~
London Child.^^
♥CuTe_GiRl♥
♥~Brancica~♥
Carrie <3
Aurora
Aneta Netty
Andjela'95
Scarlett O'hara
Fallen Like The Sky.
Wendy
Jackie
~Demi~
Natsi
Yellow Kitty
~FictionFreak~
Ariel
49 posters
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Ljubimci
First topic message reminder :
Da li imate ljubimce?sta imate i kako se zovu?kuckajte.....
Da li imate ljubimce?sta imate i kako se zovu?kuckajte.....
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Godina : 30
Re: Ljubimci
@basketballgirl: predivni suuuuuu <3
ja imam psa, meshanca, i zove se Rodjika, skraceno Rodji. mnogo je volim^^
ja imam psa, meshanca, i zove se Rodjika, skraceno Rodji. mnogo je volim^^
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
jako kako je slatko ime...stavi slichice ako ih imas da ga vdimo....sigurno je volish ja nemogu da nevolim neko kuce ili mace ^^.....P.S.hvala puno
I LOVE JUSTIN BIEBER- Sweet Girl
- Broj poruka : 335
Godina : 29
basketballgirl,lepe su ti one male cuke,ali ih ne volim kada narastu... :)
Evo i ja da postavim moju tigricu Dzeni,volim je brate,ali ujeda ko nenormalna,prst bi mi otkinula da moze! A,nisu sve takve...
A,ovde se slikala sa Peppersima :D
Evo i ja da postavim moju tigricu Dzeni,volim je brate,ali ujeda ko nenormalna,prst bi mi otkinula da moze! A,nisu sve takve...
A,ovde se slikala sa Peppersima :D
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
ja imam macku Misoja,2 mala macica koje sam dobila na poklon,i vucjaka starog 15 godina,Rubija,koji je u dvoristu...
Macke i ne podnosim,to se kaca i keva zanimaju njima,ali bez mog Rubija nemogu da zivim!
Macke i ne podnosim,to se kaca i keva zanimaju njima,ali bez mog Rubija nemogu da zivim!
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Godina : 29
Imam qcu :))) Zlatni retriver josh je malli <3 ima tachno 2 meseca...Zowe se Marley <3 belo-krem je...i maloo je buca <3 :)
Mica'96- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1316
Godina : 28
Hvala xDAurora wrote:Ha ha :D
boje su joj prelepe (:
Jackie- Powerful Girl
zna i ona sta valjaJackie wrote:A,ovde se slikala sa Peppersima :D
Elleonora- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1371
Nego sta :P
Jackie- Powerful Girl
Uhhh,ja imam pravi zoo vrt.
Imam:paunove,patke,kokoske,golubove,pse-pi bulove (oko 30-ak,a imala sam ih oko 50-ak),imam sijamca Ziku,azijata Belku (kao koza,ali je tako zove moj tata)...............(vise ne mogu da pisem) :sleep:
Imam:paunove,patke,kokoske,golubove,pse-pi bulove (oko 30-ak,a imala sam ih oko 50-ak),imam sijamca Ziku,azijata Belku (kao koza,ali je tako zove moj tata)...............(vise ne mogu da pisem) :sleep:
IMATE FARMU PIT-BULLOVA ?! 3|:)@ndjel@ wrote:Uhhh,ja imam pravi zoo vrt.
Ja imam maltezera -Bellu :happy05:
Euphoria- Cool Girl
- Broj poruka : 614
Da,svima je to cudno....Moj tata njih obozavava,ali ja ne.Vise volim one velike i cupave (takav je moj pas Dzeki)....Ali paunovi su stvarno extra,evo danas sam jela njihovo meso...znaci ektra ukusno!
Ma,nisam znala da i paunovi sluze za ishranu,odvratno...Kako mozes da ih jedes:D
Isto mi tako nije jasno kako neko moze da jede konjsko meso, kako neko moze da pojede tu plemenitu zivotniju :shocked:
Isto mi tako nije jasno kako neko moze da jede konjsko meso, kako neko moze da pojede tu plemenitu zivotniju :shocked:
Jackie- Powerful Girl
joj pit bulovi su i meni strašni... a šta fali da jede meso pauna, pa i svinje su plemenite životinje, pa jedemo pršutu... :)
btw vratimo se temi, nećemo da spamujemo
btw vratimo se temi, nećemo da spamujemo
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Slazem se,jela sam ja i srnu i konjetinu...Pit-bulovi nisu tako strasno,naprotiv mnogo su pametni,ali bas ljudski znaju da ujedu (kao sto je jedan mene kad sam bila mala)....
Ako je potrebno neka se ovo obrise posto je bio spam.
Ako je potrebno neka se ovo obrise posto je bio spam.
ja sam danas dobila malog pekinezera... aj crću sa njim....
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
jel ima neko hrchka? ja planiram da kupim za neki dan, pa ako neko ima da mi kaze neshto o tome... :D msm znam ja o njima, al ne dovoljno.. :)
Mala TasHa :)- Sweet Girl
- Broj poruka : 407
nije stvar da li su to pit bullovi ili pudlice ....cinjenica je da je to FARMA PASA 3|:) ...Jadne zivotinje,mogu mislit' u kakvim su uslovima 3|:) ...Vodite li ih na borbe ? A zar nisu farme pasa ilegalne u ostalom (pogotovo pit bullova) ? :Zamisljen:@ndjel@ wrote:Da,svima je to cudno....Moj tata njih obozavava,ali ja ne.Vise volim one velike i cupave (takav je moj pas Dzeki)....Ali paunovi su stvarno extra,evo danas sam jela njihovo meso...znaci ektra ukusno!
Euphoria- Cool Girl
Ne znam, ali su borbe sto posto zabranjene, a i nisam znala da takvih bolesnika jos ima.....A,mozda ih covek prosto voli,i nisu u toliko losim uslovima,mozda ih i prodaje
Jackie- Powerful Girl
borbe su zabranje , to i ja znam , ali ih ipak ima (nazalost) ...ipak , ljudi su takvi,samo da profitiraju na tudjoj (citaj psecoj) nesreci :/ A volim i ja pse ( volim-blago receno) pa ipak , zna se gdje je granica, pedeset pasa, zamisli samo koliko je to , i koliko novaca za njihovu hranu, vakcine i sta sve ne treba O.o
Euphoria- Cool Girl
moze li neko da mi pomogne? :-SMala TasHa :) wrote:jel ima neko hrchka? ja planiram da kupim za neki dan, pa ako neko ima da mi kaze neshto o tome... :D msm znam ja o njima, al ne dovoljno.. :)
Mala TasHa :)- Sweet Girl
- Broj poruka : 407
Lana :) wrote:nije stvar da li su to pit bullovi ili pudlice ....cinjenica je da je to FARMA PASA 3|:) ...Jadne zivotinje,mogu mislit' u kakvim su uslovima 3|:) ...Vodite li ih na borbe ? A zar nisu farme pasa ilegalne u ostalom (pogotovo pit bullova) ? :Zamisljen:@ndjel@ wrote:Da,svima je to cudno....Moj tata njih obozavava,ali ja ne.Vise volim one velike i cupave (takav je moj pas Dzeki)....Ali paunovi su stvarno extra,evo danas sam jela njihovo meso...znaci ektra ukusno!
Ma ne,to je sve iz ljubavi.Kakve borbe?! :affraid: Ma neeeeee!!!!!!!!!!!
P.S.To nisu bas farme nego kako da kazem...nzm pravu rec,ali to nisu bas farme,jer je to za prenatu zivinu,a i u dobrim su uslovima jer ih moj otac mnogo voli.
http://www.savremenazena.rs/index.php/2009/05/hrcak-kao-kucni-ljubimac/ ja ne znam nista,ali ima ovde lepo objasnjenoMala TasHa :) wrote:moze li neko da mi pomogne? :-SMala TasHa :) wrote:jel ima neko hrchka? ja planiram da kupim za neki dan, pa ako neko ima da mi kaze neshto o tome... :D msm znam ja o njima, al ne dovoljno.. :)
Elleonora- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1371
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 3 of 4