Brad Pitt
+28
Best. <3
Emily the strange
Polly Samson
Gossip Girl.
Lollobrigida
Queeny
*~Milica~*
Angie:)
Flower_Grown_Wild
Dvojki.<3
Eva
Any Lautner <3
@ndjel@
_FoX_
Fallen Like The Sky.
Afri
Mary Crowley
Scarlett O'hara
Jackie
Carrie <3
♥~Brancica~♥
Wendy
ashleytisdale
Aurora
~FictionFreak~
Aneta Netty
Ariel
Daenerys Targaryen
32 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Brad Pitt
First topic message reminder :
William Bradley "Brad" Pitt (rođen 18. prosinca 1963.), američki filmski glumac, producent i aktivist. Postao je slavan sredinom devedesetih nakon pojavljivanja u nekoliko velikih holivudskih filmova. Bio je nominiran za Oscar, a osvojio je Zlatni globus, oboje za svoju ulogu u filmu Dvanaest majmuna 1995.
Pitt se u popularnim medijima često navodi kao jedan od najatraktivnijih živućih muškaraca te se smatra članom holivudske glumačke prve lige. Svjetski mediji detaljno su popratili njegov brak s Jennifer Aniston te trenutnu vezu s glumicom Angelinom Jolie. Otac je četvero djece s Jolie, od kojih su svi naveliko popraćeni u medijima. Otkad je započeo vezu s Jolie, postao je jedan od poznatijih društvenih aktivista, i u Americi, i u inozemstvu.
William Bradley "Brad" Pitt (rođen 18. prosinca 1963.), američki filmski glumac, producent i aktivist. Postao je slavan sredinom devedesetih nakon pojavljivanja u nekoliko velikih holivudskih filmova. Bio je nominiran za Oscar, a osvojio je Zlatni globus, oboje za svoju ulogu u filmu Dvanaest majmuna 1995.
Pitt se u popularnim medijima često navodi kao jedan od najatraktivnijih živućih muškaraca te se smatra članom holivudske glumačke prve lige. Svjetski mediji detaljno su popratili njegov brak s Jennifer Aniston te trenutnu vezu s glumicom Angelinom Jolie. Otac je četvero djece s Jolie, od kojih su svi naveliko popraćeni u medijima. Otkad je započeo vezu s Jolie, postao je jedan od poznatijih društvenih aktivista, i u Americi, i u inozemstvu.
Re: Brad Pitt
Aaaaaa!!! OBOZAVAM GA!!! Tako je leeep i super glumac i sve! :D On i Johnny Depp su najjaciii!!! :DDDD
*~Milica~*- Sweet Girl
- Broj poruka : 369
Godina : 27
odlicam glumac,zgodan
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Godina : 27
Iskreno, ne znam zasto su zene sirom sveta poludele za njim. On meni nije lep.
Lollobrigida- Cherry Babe
- Broj poruka : 2096
Godina : 28
Jao volela sam ga. -.-
Sad i ne baš. Volim ga Troji, tu mi je jako sexy. xD
Sad i ne baš. Volim ga Troji, tu mi je jako sexy. xD
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
U vise filmova je pokazao koliko je dobar glumac, a i ne izgleda lose iako ima skoro 50 godina. Gotivim ga :)
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Godina : 29
Ja tog čoveka obožavam. Gledala sam sve njegove filmove i izvrstan je glumac. On će uvek biti sexy. Svima je najlepši u Troji, ali meni je nekako najprivlačniji u Mr and miss Smith.
Prezgodan je i glumio je u dosta poznatim filmovima i super je odglumio. Obožavam njegove filmove. :D
Ja ustvari jedva čekam svaki njegov novi film i volim većinu starih, obožavam sve što je radio sa Finčerom, a u "Burn After Reading" i "True Romance" mi je smešniji od većine komičara, mada se uopšte ni ne radi i komedijama. Jedini film koji stvarno mrzim je "Mr. and Mrs. Smith", a njegov privatni život me ne zanima i te informacije prolaze pored mene.
U filmu Legends of the fall me toliko oduševio da mu opraštam za svaku promašenu ulogu. Dobro, kasnije sam gledala Troy i Fight club; i sad evo ne mogu da odlučim gde me više oduševio. Nervira me što ga stalno povezuju sa Anđelinom jer je bolji glumac od nje (i to dosta).
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Page 2 of 2 • 1, 2
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 2 of 2