Rihanna
+60
Capre diem.
Half as pretty
Sirenna *
Polly Samson
Petar Pan
His Porcelain Doll
mystery
Beautiful Dangerous
Suzana
BarBika**
*MiMa*97
Dvojki.<3
DarkAngel
Praslin<3
AbsoluteDance
Fallen Like The Sky.
Amélie.
I'mNotPerfect!~
PunkRockChick
Superstar
Lady Bo!
Tarja
Angel_Of_Death
Queeny
Angie:)
Sanny
LeFtBeHiNd - Evs
Flower_Grown_Wild
*Tinna94*
Klinkica. :) ♥
MilicaIM
Sookie
Euphoria
Dark Valo Princess
Bloody.Mary
Carrie <3
♥~Brancica~♥
Afri
Jackie
Aneta Netty
Scarlett O'hara
Daenerys Targaryen
Wendy
Ariel
[:Tijana:]
jokac
Aurora
HillarY
Makyca:)
*AnGeL*
Mary Crowley
Yellow Kitty
Natsi
*BoOoPy*Bet*
~FictionFreak~
dora_95
Candy
Gagica_92_NBGD
*Nina*
*Aysha*
64 posters
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Rihanna
First topic message reminder :
Robin Rijana Fenti (engl. Robyn Rihanna Fenty; rođena 20. februara 1988) je pevačica sa Barbadosa. Rođena u Sent Majku, sa šesnaest godina se preselila u Sjedinjene Američke Države radi muzičke karijere, potpisavši ugovor sa izdavačkom kućom „Def Jam“. Svetski uspeh postigla je svojim debitantskim singlom „Pon de Replay“ i albumom Music of the Sun iz 2005. godine. Za manje od godinu dana, objavila je svoj drugi album A Girl Like Me, sa koga su se izdvojili singlovi „SOS“ i „Unfaithful“. Najveći uspeh Rijana je dostigla svojim trećim albumom Good Girl Gone Bad, sa kojeg su čak tri singla — „Umbrella“, „Take a Bow“ „Disturbia“ — dostigla prvo mesto na američkoj Bilbord hot 100 listi. Album je bio nominovan za devet nagrada Gremi, pobedivši u kategoriji za najbolju saradnju rep i vokalne muzike. Njen četvrti studijski album, Rated R, objavljen je krajem 2009. godine. Rijana je prodala više od dvanaest miliona ploča za samo četiri godine, i osvojila mnoštvo prestižnih muzičkih nagrada. Izvođač je najvećeg broja singlova u dekadi koji su dostigli prvo mesto na Bilbord hot 100 listi — pet — uz Bijonse Nouls. Rijana je takođe i ambasador kulture Barbadosa.
Robin Rijana Fenti (engl. Robyn Rihanna Fenty; rođena 20. februara 1988) je pevačica sa Barbadosa. Rođena u Sent Majku, sa šesnaest godina se preselila u Sjedinjene Američke Države radi muzičke karijere, potpisavši ugovor sa izdavačkom kućom „Def Jam“. Svetski uspeh postigla je svojim debitantskim singlom „Pon de Replay“ i albumom Music of the Sun iz 2005. godine. Za manje od godinu dana, objavila je svoj drugi album A Girl Like Me, sa koga su se izdvojili singlovi „SOS“ i „Unfaithful“. Najveći uspeh Rijana je dostigla svojim trećim albumom Good Girl Gone Bad, sa kojeg su čak tri singla — „Umbrella“, „Take a Bow“ „Disturbia“ — dostigla prvo mesto na američkoj Bilbord hot 100 listi. Album je bio nominovan za devet nagrada Gremi, pobedivši u kategoriji za najbolju saradnju rep i vokalne muzike. Njen četvrti studijski album, Rated R, objavljen je krajem 2009. godine. Rijana je prodala više od dvanaest miliona ploča za samo četiri godine, i osvojila mnoštvo prestižnih muzičkih nagrada. Izvođač je najvećeg broja singlova u dekadi koji su dostigli prvo mesto na Bilbord hot 100 listi — pet — uz Bijonse Nouls. Rijana je takođe i ambasador kulture Barbadosa.
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Godina : 31
Re: Rihanna
Da li ste culi da je Rihanna sa Chrisom Brown-om 'napravila'pesmu za ljude u Srbiji? Ako sam dobro shvatila,Chris je napisao text.
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
Novi spot za pesmu Disturbia... Extra je, mnogo mi se svidja...
http://de.youtube.com/watch?v=nXmJ-yaQAIw&NR=1
http://de.youtube.com/watch?v=nXmJ-yaQAIw&NR=1
Rihanna je moja omiljena pevacica! Obozavam je!super je
*AnGeL*- Cool Girl
- Broj poruka : 631
Ja,ja je inache ne podnosim!I bash su mi gadne takve pevachice,ali onaj novi spot Disturbia mi se mnogo svidja.Ne pesma,koliko spot!
Makyca:)- Sweet Girl
- Broj poruka : 450
Kako to mislis gadne? ne ljutim se, naravno, svako ima pravo na svoje misljenje =)
Ali zelim da mi objasnis sta podrazumevas pod gadno, i razlog zbog kog je ne podnosis....
pozzz
=))
Ali zelim da mi objasnis sta podrazumevas pod gadno, i razlog zbog kog je ne podnosis....
pozzz
=))
HillarY- Candy Girl
- Broj poruka : 100
Volim nekoliko njenih pesama... Nista posebno... Bila mi je sladja sa dugom kosom... Ne volim mnogo R'n'B
Iako sam prema vecini pevaca tog zanra ravnodusna Rihanna me bas nervira. Mozda je jedan od razloga to sto se muvala sa Josh Hartnettom, ali to je manje bitno. :twisted: :D
jokac- Candy Girl
- Broj poruka : 90
Godina : 30
Super je!Obozavam njene pesme,stvarno su vrh!Najbolja mi je Disturbia,znaci pesma je vise nego extra!
[:Tijana:]- Candy Girl
- Broj poruka : 112
Ne svidja mi se bas nesto,ali ima neke dobre pesme....
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Volim neke njene pesme,ali mi se uzasno ne svidja njen stil oblacenja...
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
`angelina` wrote:Izdala je nove pesme... Bitch I'm Special, I'm Back i Sexuality!
Pesme su gotiva!
Last edited by Teodora on Mon 29 Dec 2008 - 14:26; edited 1 time in total
~FictionFreak~- Cool Girl
- Broj poruka : 699
Ne volim je vise uopste xD
Inace, na netu su se pojavile njene gole fotke...
http://perezhilton.com/2009-05-08-rihanna-naked
ne znam zasto se slikala gola, kao da ce to ostati zauvek sakriveno
sta mislite o ovome ?
Inace, na netu su se pojavile njene gole fotke...
http://perezhilton.com/2009-05-08-rihanna-naked
ne znam zasto se slikala gola, kao da ce to ostati zauvek sakriveno
sta mislite o ovome ?
hwala Bogu da neko setio pisati...
ne wolim rihannu u opste... i ne cudi me to sa slikama.. xD
p.s. nije to ona... xD
glawa joj je umetnuta...lol
ne wolim rihannu u opste... i ne cudi me to sa slikama.. xD
p.s. nije to ona... xD
glawa joj je umetnuta...lol
ne bi me cudilo da to nije ona, isto kao sto me ne cudi sto je ona.kapirate? xD
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
*Little princess* wrote:ne bi me cudilo da to nije ona, isto kao sto me ne cudi sto je ona.kapirate? xD
kapiram i slazem se xD ... kao sto su vanessine slike izasle, i miley-ne tako mogu i njene da izadju na net :P xD
ja ne volim rihannu nervirame jakooooooo
Aneta Netty- Cherry Babe
- Broj poruka : 2432
Godina : 28
udarila joj slawa u glawu
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Ja volim nju da slusam ali me nervira njena kosa :afro:
Afri- Candy Girl
- Broj poruka : 74
Ima super pesme...Ali ne volim je,malo se previse uobrazila...
♥~Brancica~♥- Candy Girl
- Broj poruka : 243
Godina : 34
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 2 of 5