Eliza Dushku
+9
Sanny
Sookie
Angie:)
Wendy
Scarlett O'hara
Mary Crowley
Jackie
Aurora
Ariel
13 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1
Eliza Dushku
Elajza Dušku (eng. Eliza Dushku; rođena 30. decembra 1980) je američka glumica albanskog porekla. Popularnost je stekla ulogom Faith u TV-serijama Buffy the Vampire Slayer i Angel, ali i filmovima kao što su Istinite laži, Džej i Tihi Bob uzvraćaju udarac i Pogrešno skretanje. Takođe je poznata po svojim ulogama u televizijskim serijama kao Tru Calling i Kuća lutaka (kao lik Eho). Trenutno živi u Loren Kanjonu, u Los Anđelesu, u Kaliforniji.
Rođena je u Votertaunu, u Masačusetsu od oca albanskog porekla i majke englesko-danskog porekla.
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Godina : 30
Re: Eliza Dushku
koliko se secam negde sam procitala kako je ona albanka valjda :D ... bas mi i ne lici na albanku (po izgledu) ... inace mislim kako je super glumica... :D ... glumila je valjda jos negde ali se ne secam gde...
samo joj je otac albanac xD....meni je ona bash simpatichna
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Preslatka je i super je glumica.
A secam se da sam gledala neki film u kom je glumila sa Arnoldom Svajcenegerom, ali je bila mala tada...
A secam se da sam gledala neki film u kom je glumila sa Arnoldom Svajcenegerom, ali je bila mala tada...
chini mi se da znam na koji film mislish...meni je naj njen film Wrong Turn`angelina` wrote:Preslatka je i super je glumica.
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Ja je nikad nisam gledala u filmu. :lol:
Samo u seriji Tru Calling i obozavam je! :)
Samo u seriji Tru Calling i obozavam je! :)
hmm horor je film,ali mi nije nesto...mada ona stvarno jeste preslatka, ja sam je gledala i u filmu bring it on sa kirsten dunst..Jackie wrote:trebala bi da pogledash Wrong Turn,film je extra! xD
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Ja sam je gledala u filmu Wrong turn,ali se nesto bas ne secam nje,vise mi je u secanju ostao grozni horor film.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Bas je slatka,gledala sam je u True Calling,i Doll House.
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Godina : 29
Ona je bas simpaticna i svidja mi se kako glumi....obozavala sam Tru Calling,steta sto ima malo epizoda....
Sanny- Candy Girl
- Broj poruka : 160
Godina : 28
Ne sviđa mi se kako glumi.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Tru Calling... za tu seriju me vežu baš lepe uspomene,baš sam mlađa bila kad sam je pratila sa majkom. Moraću da je pogledam ponovo
Inače,rođene smo istog dana,samo druge godine :3
Inače,rođene smo istog dana,samo druge godine :3
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Uglavnom je igrala u serijama, koje ja nisam gledala, možda sam je videla u jednom ili dva filma i nije bila nešto posebno.
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1