Fudbal
+33
Lady Halliwell
Praslin<3
Gossip Girl.
Half as pretty
milentije43
Dvojki.<3
**Tami**
Tool
Suzana
AmeriicanGirl
LostSoul
Iva
Scarlett O'hara
Euphoria
Sookie
Carrie <3
Tarja
Dia.♥
Dark Valo Princess
Angel_Of_Death
Pandora no hako
*Nina*
Fallen Like The Sky.
Candy
~RockStar~
Aneta Netty
♥~Brancica~♥
Ariel
Daenerys Targaryen
dora_95
Aurora
Jackie
Wendy
37 posters
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Fudbal
Da li igrate,gledate???
Ja volim i da igram i da gledam!!! Omiljeni fudbaleri su mi Nikola Zigic i David Villa.
Ja volim i da igram i da gledam!!! Omiljeni fudbaleri su mi Nikola Zigic i David Villa.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Re: Fudbal
ne wolim ni da ga igram,ni da ga gledam :)
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Volim da gledam kada igraju kvalitetne reprezentacije (obicno svetsko prventstvo xD - posto ga tako cesto daju xD ) i obicno navijam za Nemacku :D ... A mrzim da ga igram xD ... tu sam preveliki anti talenat...
Volim da gledam kada igra MAnchester , ali protiv nekog jakog rivala... Ali me smori da gledam celu utkmicu.
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
JoJ.. Fudbal- moja jubaw.......
Znaci, obozawam ga... Owde idem na utakmice BORCA... A od owih, stranih igraca najnajnaj su mi Kaka, Fernando Torres i Ronaldo.. Oni su ujedno i wepi, a i extra igraju... Hehe... <3... A i takodje, kad imam wremena i igram ga...
Znaci, obozawam ga... Owde idem na utakmice BORCA... A od owih, stranih igraca najnajnaj su mi Kaka, Fernando Torres i Ronaldo.. Oni su ujedno i wepi, a i extra igraju... Hehe... <3... A i takodje, kad imam wremena i igram ga...
I igram i gledam fudbal...omiljeni fudbaleri su mi Stevan Jovetic i Kaka...inace navijam za Partizan..i Barsu..lol
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Godina : 30
Mrzim fudbal.....Nista mi tu nije zanimljivo....
Inace moj decko je fudbalski sudija i ponekad putujem s njim na utakmice da ga gledam...Smorim se vec posle 5 minuta...
Inace moj decko je fudbalski sudija i ponekad putujem s njim na utakmice da ga gledam...Smorim se vec posle 5 minuta...
♥~Brancica~♥- Candy Girl
- Broj poruka : 243
Godina : 34
ja ne volim ni da igram ni da gledam fudbal
Aneta Netty- Cherry Babe
- Broj poruka : 2432
Godina : 28
Ne znam da li sam rekla, ali volim da gledam reprezentacije i to one najbolje jer je tada zanimljivo... Navijam za Nemacku :D
Volim i da gledam i da igram fudbal...Omiljeni fudbaleri su mi Kaka i Messi...A navijam za Partizan i Barcu... :D
ja volim ali nekih pola sata pred kraj xD smorim se ako sednem da gledam utakmicu otpocetka xD
Ne igram ali OBOZAVAM da gledam,i klubove i reprezentacije,sveee... Nazalost,u poslednje vreme nesto i nema utakmica :(
Omiljeni fudbaleri su mi RONALDINHO (moj idol :D ), Francesco Totti,Messi i C. Ronaldo :)
klubovi Barcelona i Roma :D
A reprezentacije Brazil i Italija...
Omiljeni fudbaleri su mi RONALDINHO (moj idol :D ), Francesco Totti,Messi i C. Ronaldo :)
klubovi Barcelona i Roma :D
A reprezentacije Brazil i Italija...
*Nina*- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1097
Godina : 34
Volim da igram,ali kada gledam ja nista ne shvatam,ne razumem se ja u utakmice xD
Pandora no hako- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1300
Godina : 103
Obozavam fudbal,i da gledam i da igram...:D Navijam za Partizan oduvek sto se tice srpskih klubova,a inace obozavam Manchester United,Liverpool i Arsenal...Po mom misljenju,Premijer liga je najjaca liga na svetu,niko ne igra fudbal kao engleski klubovi...Ali volim i Barcu i Inter...Omiljeni fudbaleri mi je,definitivno Nemanja Vidic,najbolji stoper u Evropi :D ,a volim i Andreya Arhavina <3 ,Baneta Ivanovica i Milosa Krasica...Ne bih da ih nabrajam,jer ih ima bas,bas mnoogo...
Dark Valo Princess- Sweet Girl
- Broj poruka : 596
Godina : 31
Swetsko Prwenstwo ♥♥♥ (futbal,2010)
Pa prati li ko swetsko prwenstwo?? Za koga nawijate?Sta mislite o nasoj reprezentaciji?
♥Brazil♥Nemacka♥
♥Brazil♥Nemacka♥
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Ne pratim. Nemam zivce za to, a i ne volim fudbal. Navijam za Srbiju (normalno), ali mislim da nece postici neki rezultat, jer su ih prehvalili, a i oni su se sami digli kako ce osvojiti prvenstvo..
Tarja- Boom Baby
- Broj poruka : 1653
mene sva ta frka oko prvenstva nervira,i ja navijam za srbiju,mada ne pratim utakmice....ustw pratila sam samo jednu i to jer su mi fudbaleri slatki :))
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Ne pratim i ne zanima me.
Nasi su previse naduvali to..
Realno,nemamo sanse..
Nasi su previse naduvali to..
Realno,nemamo sanse..
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Ne pratim , ne volim fudbal :P
Euphoria- Cool Girl
- Broj poruka : 614
pa ne pratim fudbal, al' eto pogledam neku utakmicu....
Sad bih gledala Srbija-Njemačka, al u 2 moram po svjedočanstva, pa ću je pola propustiti, al' baš mi se gleda....
A inače pored Srbije koja realno nema nikakve šanse navijam za Španiju, al' osramotili su se stvarno u onoj utakmici protiv Švajcerske...
Sad bih gledala Srbija-Njemačka, al u 2 moram po svjedočanstva, pa ću je pola propustiti, al' baš mi se gleda....
A inače pored Srbije koja realno nema nikakve šanse navijam za Španiju, al' osramotili su se stvarno u onoj utakmici protiv Švajcerske...
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Znaci , ne verujem , SRBIJA POBEDILA NEMACKU !!
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
weeeeeeeeeee :cheers:Wilhelmina wrote:Znaci , ne verujem , SRBIJA POBEDILA NEMACKU !!
Euphoria- Cool Girl
- Broj poruka : 614
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Page 1 of 3