Fudbal
+33
Lady Halliwell
Praslin<3
Gossip Girl.
Half as pretty
milentije43
Dvojki.<3
**Tami**
Tool
Suzana
AmeriicanGirl
LostSoul
Iva
Scarlett O'hara
Euphoria
Sookie
Carrie <3
Tarja
Dia.♥
Dark Valo Princess
Angel_Of_Death
Pandora no hako
*Nina*
Fallen Like The Sky.
Candy
~RockStar~
Aneta Netty
♥~Brancica~♥
Ariel
Daenerys Targaryen
dora_95
Aurora
Jackie
Wendy
37 posters
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Fudbal
First topic message reminder :
Da li igrate,gledate???
Ja volim i da igram i da gledam!!! Omiljeni fudbaleri su mi Nikola Zigic i David Villa.
Da li igrate,gledate???
Ja volim i da igram i da gledam!!! Omiljeni fudbaleri su mi Nikola Zigic i David Villa.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Re: Fudbal
da, i meni je nevjerovatnoWilhelmina wrote:Znaci , ne verujem , SRBIJA POBEDILA NEMACKU
!!
žao mi je što nisam stigla da vidim gol, al' svejedno, nisam se nadala
pobjedi
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
da,inace ne pratim fudbal,ali ovu utakmicu sam gledala i bila presrecna kad je Srbija pobedila :)
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Godina : 28
aaaaa...ne voli da igram...a nije da ga volim gledat...ali kad igra ROMA,to se ne propusta...to mi je omiljeni klub... :D a omiljeni fudbaler mirko vucinic
Iva- Boom Baby
- Broj poruka : 1605
Godina : 29
Živim za fudbal...Svaku utakmicu na Mundijalu sam odgledala...Obožavam Manchester United i omiljeni fudbaleri su mu Torres,Arshavin,Vidić,Ivanović i Krasić...Najviše mrzim Cristiana Ronalda(je*eni pozer,ali odličan fudbaler,to priznajem),Johna Terry-a i Žigića....
I da,nisam jedna od onih cura koje misle da znaju nešto o fudbalu,a u stvari nemaju pojma....Ja zaista znam sve o fudbalu,majka me je naučila sve,jer je i ona fudbal freak kao ja,a i ujak mi je bio profesionalni fudbaler :D
I da,nisam jedna od onih cura koje misle da znaju nešto o fudbalu,a u stvari nemaju pojma....Ja zaista znam sve o fudbalu,majka me je naučila sve,jer je i ona fudbal freak kao ja,a i ujak mi je bio profesionalni fudbaler :D
Dark Valo Princess- Sweet Girl
- Broj poruka : 596
Godina : 31
pa onako,nije da znam sve o fudbalu,ali ponekad odgledam neku utakmicu,nije tako dosadno :) sto se tice svetskog prvenstva,pratim samo kad igra srbija jer navijam za nju i jer su mi fudbaleri slatki,posebno zigic :)
Carrie <3- Glamour Girl
Pratim.... Ali gledam samo kad igra Srbija... Kad igraju drugi ne gledam jer ne navijam ni za koga osim za Srbiju.. Pobedili smo NEMACKU a izgubili od AUSTALIJE.... Mada ja taj poraz ne priznajem jer je sudija bio glup... :@
joooj,kako sam se nocas iznervirala!! uzas! ja i drugarica izasle,a po kaficima svi gledaju fudbal....i kad je australija dala gol,psovala sam ko luda na sred ulice . a svi muskarci su kad se zavrsila utakmica plakali...
Carrie <3- Glamour Girl
ja mislim da je bila cista sreca ovo sa nemackom >.<
Cela vasiona treba da bude na nasoj strani da bismo mi nekog malo boljeg pobedili
'bem ti takav fudbal
A kod Australije ne krivim sudiju
Ja koliko se secam njega je lopta udarili u ruku od pozadi a to ne po pravilima ne racuna kao penal ;)
Samo od napred ^_^
Jbg
A i da smo pametni ne bi nam utakmica zavisila od "penala" koji je morao ili nije morao da se desi
A i nasi napadaci samo u golmana gadjaju kao da su placeni samo to da rade >.<
Cela vasiona treba da bude na nasoj strani da bismo mi nekog malo boljeg pobedili
'bem ti takav fudbal
A kod Australije ne krivim sudiju
Ja koliko se secam njega je lopta udarili u ruku od pozadi a to ne po pravilima ne racuna kao penal ;)
Samo od napred ^_^
Jbg
A i da smo pametni ne bi nam utakmica zavisila od "penala" koji je morao ili nije morao da se desi
A i nasi napadaci samo u golmana gadjaju kao da su placeni samo to da rade >.<
najljepshii ^^ xD Ozb. Španija,Srgentina i Njemačka(moram kad imam krvi njemačke) omiljeneee..deff <333 i ofc,podrazumjeva se CG i SRB ! xP :)))
AmeriicanGirl- Candy Girl
- Broj poruka : 23
Godina : 26
Ne volim da gledam,a da igram ne znam Fudbal je za mene jedan nepoznat svijet.
Tool- Candy Girl
- Broj poruka : 92
Godina : 29
Pa najvise volim da gledam...Igram ponekad sa drugovima.. obicno kada se zezamo.....
Inace mng volim Krasica.. :D
Inace mng volim Krasica.. :D
**Tami**- Candy Girl
- Broj poruka : 274
Godina : 27
a n'umem ni da ga igram vala.Suzana wrote:Ne volim fudbal. Smara me. xD
znam da idem po terenu kao idiot i kukam kako niko nece da mi da loptu. :D
Dvojki.<3 wrote:a n'umem ni da ga igram vala.Suzana wrote:Ne volim fudbal. Smara me. xD
znam da idem po terenu kao idiot i kukam kako niko nece da mi da loptu. :D
a kada mi i daju kukam sto mi daju kada nemam pojma
Mogu da gledam pred kraj svetksog prvenstva par poslednjih utakmica iz znatizelje a i desava se na svake 4 godine pa nije ni cudno xD
Slabo imam vremena pa ne igram cesto fudbal, inace obzavam i da igram i da gledam.
milentije43- Candy Girl
- Broj poruka : 2
Godina : 39
Pratim bukvalno svaku utakmicu,jer su mi sestra i tata zaludjenici pa ja onda nemam sta da radim pa sjedem sa njima da gledam.
Inace volim fudbal jedino njega mogu da pratim na TV-u,odbojka,rukomet,plivanje...to me jako brzo smori.
Inace volim fudbal jedino njega mogu da pratim na TV-u,odbojka,rukomet,plivanje...to me jako brzo smori.
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Pratila sam ceo EURO 2012
Fudbal-moja ljubav (ali samo kad je u pitanju gledanje) ne volim da igram i to..
Navijala sam za Nemacku najbolji su za mene a svi prelepi hhh a u finalu za Spaniju <3...
Fudbal-moja ljubav (ali samo kad je u pitanju gledanje) ne volim da igram i to..
Navijala sam za Nemacku najbolji su za mene a svi prelepi hhh a u finalu za Spaniju <3...
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Ponekad volim da gledam, pa i da igram sa društvom. Ali samo ponekad xD
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Gledam sa mojima, ali ne ložim se na fudbalere. :) Ložim se samo na Nestu. :3
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Ne pratim fudbal ali obožavam da ga igram u školi. Sledeće nedelje imamo utakmicu :D
phina- Cool Girl
- Broj poruka : 620
Godina : 24
Ne pratim, ali volim da igram :)
NeveLa- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1157
Godina : 26
Hvala nebesima, ovo se nikada nije gledalo u mojoj kuci.
Nije los sport ali mene smara. Nikada se nisam lozila na fudbalere, a boga mi ni oni na mene. xD
Nije los sport ali mene smara. Nikada se nisam lozila na fudbalere, a boga mi ni oni na mene. xD
Ja zelim da treniram fudbal,ali majka mi ne da :D
Forever young ♥.- Cool Girl
- Broj poruka : 878
Godina : 27
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3