Beyonce Knowles
+27
Sirenna *
Amélie.
Praslin<3
Polly Samson
Wendy
Angie:)
Sanny
Tarja
MilicaIM
<3iwloveu<3
Fallen Like The Sky.
Dvojki.<3
nin@
Sookie
Bloody.Mary
Me myself and I ;)
dora_95
*AnGeL*
~♥Acika♥~
Carrie <3
Jackie
Scarlett O'hara
Elleonora
Aneta Netty
Andjela'95
Aurora
♥CuTe_GiRl♥
31 posters
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Beyonce Knowles
First topic message reminder :
Beyoncé Giselle Knowles (Houston, Teksas , 4. rujna 1981.) američka je R&B pjevačica, glumica i plesačica. Glazbom se bavi od djetinjstva. Prve veće glazbene uspjehe postigla je krajem 1990-ih u sastavu Destiny's Child. Knowles je sa sastavom prodala više od 50 milijuna albuma, a u cijeloj karijeri više od 75 milijuna.
Godine 2003. izdala je svoj debitantski samostalni album Dangerously in Love, koji je postao jedan od najuspješnijih albuma godine. Album je postigao veliki komercijalni i kritički uspjeh, a 2004. je nagrađen s pet Grammyja. Nakon raspada Destiny's Childa 2005. nastavlja s uspjesima u samostalnoj karijeri. Njezin drugi album, B'Day, izdan 2006., debitirao je na prvom mjestu američke ljestvice albuma. Njezin treći album, I Am... Sasha Fierce, objavljen je u studenom 2008. Knowles je imala pet singlova na prvom mjestu Hot 100 ljestvice, čime je postala jedna od dvije pjevačice s najviše takvih singlova 2000-ih. Također je i pjevačica s najvećim brojem uzastopnih tjedana na prvom mjestu 2000-ih, s ukupno 37 tjedana na prvom mjestu.
Godine 2001. započela je glumačku karijeru pojavivši se u filmskom mjuziklu Carmen: A Hip Hopera. Godine 2006. dobila je glavnu ulogu u filmskoj adaptaciji broadwayjskog mjuzikla Komadi iz snova iz 1981. Ta joj je uloga donijela dvije nominacije za Zlatni globus. Pokrenula je i obiteljsku modnu liniju, House of Deréon, a promovirala je i brandove kao što su Pepsi, Tommy Hilfiger, Armani i L'Oréal. 2009., Forbes je uvrstio Beyoncé na četvrto mjesto popisa 100 najmoćnijih i najutjecajnijih slavnih osoba, na treće mjesto popisa glazbenika s najvećim prihodima i na prvo mjesto najbolje plaćenih slavnih osoba ispod 30 godina s više od 87 milijuna dolara zarade između 2008. i 2009. Godine 2009. američki časopis Billboard proglasio ju je ženom godine. 2012. magazin People ju je proglasio "Najljepšom ženom na svijetu". U aprilu 2008. udala se za američkog repera Jay-Z-a, te je u januaru 2012. postala majka ćerki Blue Ivy Carter.
Beyoncé Giselle Knowles (Houston, Teksas , 4. rujna 1981.) američka je R&B pjevačica, glumica i plesačica. Glazbom se bavi od djetinjstva. Prve veće glazbene uspjehe postigla je krajem 1990-ih u sastavu Destiny's Child. Knowles je sa sastavom prodala više od 50 milijuna albuma, a u cijeloj karijeri više od 75 milijuna.
Godine 2003. izdala je svoj debitantski samostalni album Dangerously in Love, koji je postao jedan od najuspješnijih albuma godine. Album je postigao veliki komercijalni i kritički uspjeh, a 2004. je nagrađen s pet Grammyja. Nakon raspada Destiny's Childa 2005. nastavlja s uspjesima u samostalnoj karijeri. Njezin drugi album, B'Day, izdan 2006., debitirao je na prvom mjestu američke ljestvice albuma. Njezin treći album, I Am... Sasha Fierce, objavljen je u studenom 2008. Knowles je imala pet singlova na prvom mjestu Hot 100 ljestvice, čime je postala jedna od dvije pjevačice s najviše takvih singlova 2000-ih. Također je i pjevačica s najvećim brojem uzastopnih tjedana na prvom mjestu 2000-ih, s ukupno 37 tjedana na prvom mjestu.
Godine 2001. započela je glumačku karijeru pojavivši se u filmskom mjuziklu Carmen: A Hip Hopera. Godine 2006. dobila je glavnu ulogu u filmskoj adaptaciji broadwayjskog mjuzikla Komadi iz snova iz 1981. Ta joj je uloga donijela dvije nominacije za Zlatni globus. Pokrenula je i obiteljsku modnu liniju, House of Deréon, a promovirala je i brandove kao što su Pepsi, Tommy Hilfiger, Armani i L'Oréal. 2009., Forbes je uvrstio Beyoncé na četvrto mjesto popisa 100 najmoćnijih i najutjecajnijih slavnih osoba, na treće mjesto popisa glazbenika s najvećim prihodima i na prvo mjesto najbolje plaćenih slavnih osoba ispod 30 godina s više od 87 milijuna dolara zarade između 2008. i 2009. Godine 2009. američki časopis Billboard proglasio ju je ženom godine. 2012. magazin People ju je proglasio "Najljepšom ženom na svijetu". U aprilu 2008. udala se za američkog repera Jay-Z-a, te je u januaru 2012. postala majka ćerki Blue Ivy Carter.
♥CuTe_GiRl♥- Sweet Girl
- Broj poruka : 320
Godina : 29
Re: Beyonce Knowles
Otkacen joj je spot za Sweet Dreams,svidja mi se xD
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
ima fantastican glas...slusam njene pesme ali ne nesto previse ali mi je skroz ok :D
*AnGeL*- Cool Girl
- Broj poruka : 631
Godina : 31
Mene su pesme s novog albuma dobre, ali ona me nekako nervira... A spot za sweet dreams mi se ne svidja... S novog su mi je jos i dobra ''Broken-hearted girl'' osim ovih sto su objavljene ;) , ali i skoro sve s novog su mi dobre ;)
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Broken-Hearted Girl je mnooooooogo lepa balada :=P:
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Jackie wrote:Broken-Hearted Girl je mnooooooogo lepa balada :=P:
Igen, igen :) :) :) :)
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
predivna i sweet dreams je extra pjesma.....Jackie wrote:Broken-Hearted Girl je mnooooooogo lepa balada :=P:
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Okey je Beyonce...
ne slusham jee...bash neshto, ali ima okey pesme
Sweet dreams i If I were a boy su mi jako lepe pesme!!!
A znam josh par njih... samo ne slusham!!!
ne slusham jee...bash neshto, ali ima okey pesme
Sweet dreams i If I were a boy su mi jako lepe pesme!!!
A znam josh par njih... samo ne slusham!!!
bash je volim, pesme su super, samo ne ume bash uvek da se obuche, nije ona bash tako mrshava pa da oblachi uske haljine... ali je prelepa.
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
volim je...pesme joj nisu lose,pogotovo one energicne i vesele kakve ja volim...nisam fan balada..
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
moja omiljena pesma od beyonce je helo....mada i ostale pesme su joj super...
<3iwloveu<3- Candy Girl
- Broj poruka : 10
samo msm da su spotovi za single ladies i za sweet dreams nekako skoro isti,ona i one dve sto igraju,previse mi se lice ta dva spota,mada su mi super i te dve a i sve ostale pesme.i,da ova nova why don t you love me mi je prelepa.
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Godina : 28
Aurora wrote:svidja mi se ona pesma halo
Ali ne slusam je, samo tu pjesmu.
Tarja- Boom Baby
- Broj poruka : 1653
Ne svidja mi se "Why don't you love me" neshto... Ali spot je super^^
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Ima lepe pesme i mnogooo mi se svidja kako peva....
Sanny- Candy Girl
- Broj poruka : 160
Meni je ona prelepa,i prezgodna... I bas mi se svidja sto nije anoreksicn kao vecina drugih... Znam neke njene pesme,ali je ne slusam preterano..
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Koliko je žena dobro građena. *.*
Volim njen glas. I draga mi je. Ne slušam je nešto preterano, ali sviđaju mi se pesme.
Volim njen glas. I draga mi je. Ne slušam je nešto preterano, ali sviđaju mi se pesme.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Prelijepa je, i draga mi je mnogo. ^^
Slušam je često :)
Slušam je često :)
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Kurva.Sudbina ._. wrote:Koliko je žena dobro građena. *.*
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3