Gossip girl (Tračara)
+65
MoonGirl
Tie and Up.
VlahovicA
Capre diem.
Lady Halliwell
Queen S
Half as pretty
* Diamond *
weareinfinite.
Sirenna *
mali loliša
IKnowUWantMe^^
tictac
Forever young ♥.
BlairWaldorf
Polly Samson
Minnie ♡
Beautiful Dangerous
XoXoGossipGirl <3
Athalie
Daenerys Targaryen
DarkAngel
Dia.♥
LostSoul
You Know You Love Me
Kanellis*
Chocolina.
mrs. sunshine
Kate.Fenett
Baby C.
*MiMa*97
Lady Bird
Praslin<3
marija94
Emily the strange
Suzana
People_Are_Shit
Anchyly
Maki :)
Sookie
Amélie.
Gossip Girl.
*~Milica~*
xXxZoka94xXx
Scarlett O'hara
sundjer bob :)
Flower_Grown_Wild
PunkRockChick
Queeny
Angie:)
Mica'96
~Perronita~
Bloody.Mary
Dvojki.<3
Pandora no hako
*JoVaNa*
*Miss~Mia*
.Cupcake.
Elleonora
Fallen Like The Sky.
~FictionFreak~
*Aysha*
Aurora
Jackie
Wendy
69 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 10 of 17
Page 10 of 17 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17
Gossip girl (Tračara)
First topic message reminder :
Gossip Girl je američka tinejdžerska serija o životu tinejdžera, učenika elitne njujorške škole na Menhetnu. Serija počinje povratkom Serene van der Vudsen (koju tumači Blejk Lajvli) iz internata u Konektiketu. Bler Voldorf (Lejton Mejster), kraljica Upper East Side-a, je Serenina drugarica iz detinjstva, ali i večita rivalka. Čak Bes (Ed Vestvik) je razmaženi tatin sin koji misli da sve može dobiti novcem, dok je Nejt Arčibald (Čejs Kraford), Čakov najbolji drug, na sopstvenoj koži osetio kako izgleda imati pa nemati. Četvoro pomenutih likova su deca bogatih roditelja, naviknuta na luksuz.
Naspram njih je Den Hamfri (Pen Begli), Serenin sadašnji-bivši-budući dečko, sin nekada popularne rok zvezde, čija porodica jedva sastavlja kraj sa krajem i živi u ne toliko otmenom kraju Njujorka. Uz Dena, na strani „običnih“ su njegova mlađa sestra Dženi (Tejlor Mamsen) i Denova najbolja drugarica Vanesa (Džesika Šor).
Međutim, glavni lik u seriji je zapravo Gossip Girl, anonimna devojka koja svojim blogom utiče na živote teen-elite u Njujorku
Serija obiluje neizvešnošću, dramom, skandalima, intrigama, prevarama – svim onim što čini života bogatih i slavnih. Iako u početku deluju nepovezano, tokom serije će se ispostaviti da su svi likovi povezani mnogim mračnim tajnama, koja kad tad bivaju otkrivene. Duhovi prošlosti proganjaju i njihove roditelje.
Gossip Girl je američka tinejdžerska serija o životu tinejdžera, učenika elitne njujorške škole na Menhetnu. Serija počinje povratkom Serene van der Vudsen (koju tumači Blejk Lajvli) iz internata u Konektiketu. Bler Voldorf (Lejton Mejster), kraljica Upper East Side-a, je Serenina drugarica iz detinjstva, ali i večita rivalka. Čak Bes (Ed Vestvik) je razmaženi tatin sin koji misli da sve može dobiti novcem, dok je Nejt Arčibald (Čejs Kraford), Čakov najbolji drug, na sopstvenoj koži osetio kako izgleda imati pa nemati. Četvoro pomenutih likova su deca bogatih roditelja, naviknuta na luksuz.
Naspram njih je Den Hamfri (Pen Begli), Serenin sadašnji-bivši-budući dečko, sin nekada popularne rok zvezde, čija porodica jedva sastavlja kraj sa krajem i živi u ne toliko otmenom kraju Njujorka. Uz Dena, na strani „običnih“ su njegova mlađa sestra Dženi (Tejlor Mamsen) i Denova najbolja drugarica Vanesa (Džesika Šor).
Međutim, glavni lik u seriji je zapravo Gossip Girl, anonimna devojka koja svojim blogom utiče na živote teen-elite u Njujorku
Serija obiluje neizvešnošću, dramom, skandalima, intrigama, prevarama – svim onim što čini života bogatih i slavnih. Iako u početku deluju nepovezano, tokom serije će se ispostaviti da su svi likovi povezani mnogim mračnim tajnama, koja kad tad bivaju otkrivene. Duhovi prošlosti proganjaju i njihove roditelje.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Re: Gossip girl (Tračara)
Jel moze neko da mi da link od poslednje epizode cetwrte sezone,sa prewodom? :)
XoXoGossipGirl <3- Candy Girl
- Broj poruka : 1
Godina : 29
Bezveze,nece biti vise GG na prvoj. Mada svejedno,i kad je bilo,bio je bezveze termin.
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Ja tek sad gledam četvrtu sezonu, i opet sam se zarazila. xD
Dok je bila na Prvoj, nisam mogla nikako, u toku dana u školi, a uveče ili učim ili sl..
Dok je bila na Prvoj, nisam mogla nikako, u toku dana u školi, a uveče ili učim ili sl..
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Ljudi znate kad će izaći 11 epizoda 5. sezone?
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Posle toga sam pocela jaaaako mi se svidela serija ^____^Gossip Girl ♥ wrote:Nisam gledala.
Ali sada pocinju da me nerviraju i vise ih ne gledam. Ne znam da li ih daju uopste negde kod nas...
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Godina : 28
Izašla je na torrentu 11. epizoda. Aj, jedva čekam da gledam. :D
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Poslednja epizoda mi je bila jedna od najkatastrofalnijih koje sam ikada gledala, ne samo kada je GG u pitanju, nego američke serije sveukupno.
Oh Niki razočara me totalno. :)
Scarlett O'hara- Admin
Odgledala sam tek prvu sezonu
Minnie ♡- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 3941
Ja 5 sezonu nisam gledala uopste...:(Skidam sa torrenta prvom prilikom:D
Da li je to poslednja sezona ili ce snimati jos?
Da li je to poslednja sezona ili ce snimati jos?
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Godina : 27
Ova peta sezona mi je potpuno glupa. Samo bezveze izmišljaju i zapetljavaju još više... Jedini razlog mi je Čak i Bler.
Scarlett O'hara wrote:Oh Niki razočara me totalno. :)
Ne brini se, ja sam strog kritičar, verovatno vi većinu tih stvari koje su meni zasmetale nećete ni primetiti ili vas neće mučiti, ali možemo da prodiskutujemo kad pogledate, da ne spojlerišem sad, mada većina stvari koje su me iznervirale većinom nemaju veze sa samom radnjom.
Ja sad odgledala. oduševila me ona scena sa Chuckom kad u pozadini ide wicked game. Nerviraju me dan i serena, nadam se da se neće spetljati ponovo.
Scarlett O'hara- Admin
meni je cela 5.sezona malo bledunjava, nekako... ne znam.
ali dobra mi je ova poslednja epizoda, ponadala sam se da će bler pokleknuti na kraju ali ipak nije -.-
ali dobra mi je ova poslednja epizoda, ponadala sam se da će bler pokleknuti na kraju ali ipak nije -.-
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Ja još nisam pogledala zadnju. Počela je škola pa svi sad počeli pitat odjednom drugi sat svakog predmeta. Ali za sutra nemam ništa za učiti, bar nemam puno, pa ću je pogledat. Jedva čekam :D
Javi utiske. :)
Scarlett O'hara- Admin
Fallen Like The Sky. wrote:Poslednja epizoda mi je bila jedna od najkatastrofalnijih koje sam ikada gledala, ne samo kada je GG u pitanju, nego američke serije sveukupno.
U potpunosti se slažem s tobom! Nervira me to što stalno petljaju. Mrzim što su Blair prikazali tako glupu i vjerujem da su svi ovako komentirali jer znam da svi koji gledaju ovu seriju, je zapravo gledaju zbog Chucka i Blair. Katastrofa!
Ali kako bi inače snimili toliko sezona, moraju da je petljaju dok svima ne dosadi. Ja gledam zbog Cuck-a i Blair, a i uvijek se tako dobro oblače. :D Serena me uvijek nervirala, kao i Dan, jedino Nate nije loš, on mi je sav dobrica...
Ionako znamo da se Blair neće udati za Louia.
Ionako znamo da se Blair neće udati za Louia.
Scarlett O'hara- Admin
pa ja ću se samozapaliti ako se oni venčaju dovoljno je glupo i sad kad su vereni
ma mene nervira što se više skoro ništa ne dešava sa njihovim ljubavnim životima, pre je serena imala milion likova, sad je sama, nejt je predstavljen kao neki super biznismen, i sam je, i dan isto.
nekako su pre imali ispunjenije živote, sad je sve previše mirno za moj ukus XD
ma mene nervira što se više skoro ništa ne dešava sa njihovim ljubavnim životima, pre je serena imala milion likova, sad je sama, nejt je predstavljen kao neki super biznismen, i sam je, i dan isto.
nekako su pre imali ispunjenije živote, sad je sve previše mirno za moj ukus XD
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Da to jeste, sve se vrti oko Chucka-a i Blair <3
Ma negdje sam gledala slike sa setova i Blair sam vidjela kako bježi u vjenčanici, tako da neće se vjenčati. Moraju malo da dramatizuju i odugovlače.
Ma negdje sam gledala slike sa setova i Blair sam vidjela kako bježi u vjenčanici, tako da neće se vjenčati. Moraju malo da dramatizuju i odugovlače.
Scarlett O'hara- Admin
O, definitivno će biti, bez obzira što mislim da sve serije u kojima radnja počinje u srednjoj školi, treba da se završe kad i srednja škola. Tako je bilo i sa Tree hillom, tako će biti i sa ovom. Jednostavno je još uvijek popularna. :D
Scarlett O'hara- Admin
Page 10 of 17 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17
Similar topics
» Gossip girl.
» Najbolji lik iz Gossip Girl
» Koja ste devojka iz Gossip Girl
» hi I`m an egyptien girl ^_^
» New Girl (Nova devojka)
» Najbolji lik iz Gossip Girl
» Koja ste devojka iz Gossip Girl
» hi I`m an egyptien girl ^_^
» New Girl (Nova devojka)
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 10 of 17