Gossip girl (Tračara)
+65
MoonGirl
Tie and Up.
VlahovicA
Capre diem.
Lady Halliwell
Queen S
Half as pretty
* Diamond *
weareinfinite.
Sirenna *
mali loliša
IKnowUWantMe^^
tictac
Forever young ♥.
BlairWaldorf
Polly Samson
Minnie ♡
Beautiful Dangerous
XoXoGossipGirl <3
Athalie
Daenerys Targaryen
DarkAngel
Dia.♥
LostSoul
You Know You Love Me
Kanellis*
Chocolina.
mrs. sunshine
Kate.Fenett
Baby C.
*MiMa*97
Lady Bird
Praslin<3
marija94
Emily the strange
Suzana
People_Are_Shit
Anchyly
Maki :)
Sookie
Amélie.
Gossip Girl.
*~Milica~*
xXxZoka94xXx
Scarlett O'hara
sundjer bob :)
Flower_Grown_Wild
PunkRockChick
Queeny
Angie:)
Mica'96
~Perronita~
Bloody.Mary
Dvojki.<3
Pandora no hako
*JoVaNa*
*Miss~Mia*
.Cupcake.
Elleonora
Fallen Like The Sky.
~FictionFreak~
*Aysha*
Aurora
Jackie
Wendy
69 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 11 of 17
Page 11 of 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
Gossip girl (Tračara)
First topic message reminder :
Gossip Girl je američka tinejdžerska serija o životu tinejdžera, učenika elitne njujorške škole na Menhetnu. Serija počinje povratkom Serene van der Vudsen (koju tumači Blejk Lajvli) iz internata u Konektiketu. Bler Voldorf (Lejton Mejster), kraljica Upper East Side-a, je Serenina drugarica iz detinjstva, ali i večita rivalka. Čak Bes (Ed Vestvik) je razmaženi tatin sin koji misli da sve može dobiti novcem, dok je Nejt Arčibald (Čejs Kraford), Čakov najbolji drug, na sopstvenoj koži osetio kako izgleda imati pa nemati. Četvoro pomenutih likova su deca bogatih roditelja, naviknuta na luksuz.
Naspram njih je Den Hamfri (Pen Begli), Serenin sadašnji-bivši-budući dečko, sin nekada popularne rok zvezde, čija porodica jedva sastavlja kraj sa krajem i živi u ne toliko otmenom kraju Njujorka. Uz Dena, na strani „običnih“ su njegova mlađa sestra Dženi (Tejlor Mamsen) i Denova najbolja drugarica Vanesa (Džesika Šor).
Međutim, glavni lik u seriji je zapravo Gossip Girl, anonimna devojka koja svojim blogom utiče na živote teen-elite u Njujorku
Serija obiluje neizvešnošću, dramom, skandalima, intrigama, prevarama – svim onim što čini života bogatih i slavnih. Iako u početku deluju nepovezano, tokom serije će se ispostaviti da su svi likovi povezani mnogim mračnim tajnama, koja kad tad bivaju otkrivene. Duhovi prošlosti proganjaju i njihove roditelje.
Gossip Girl je američka tinejdžerska serija o životu tinejdžera, učenika elitne njujorške škole na Menhetnu. Serija počinje povratkom Serene van der Vudsen (koju tumači Blejk Lajvli) iz internata u Konektiketu. Bler Voldorf (Lejton Mejster), kraljica Upper East Side-a, je Serenina drugarica iz detinjstva, ali i večita rivalka. Čak Bes (Ed Vestvik) je razmaženi tatin sin koji misli da sve može dobiti novcem, dok je Nejt Arčibald (Čejs Kraford), Čakov najbolji drug, na sopstvenoj koži osetio kako izgleda imati pa nemati. Četvoro pomenutih likova su deca bogatih roditelja, naviknuta na luksuz.
Naspram njih je Den Hamfri (Pen Begli), Serenin sadašnji-bivši-budući dečko, sin nekada popularne rok zvezde, čija porodica jedva sastavlja kraj sa krajem i živi u ne toliko otmenom kraju Njujorka. Uz Dena, na strani „običnih“ su njegova mlađa sestra Dženi (Tejlor Mamsen) i Denova najbolja drugarica Vanesa (Džesika Šor).
Međutim, glavni lik u seriji je zapravo Gossip Girl, anonimna devojka koja svojim blogom utiče na živote teen-elite u Njujorku
Serija obiluje neizvešnošću, dramom, skandalima, intrigama, prevarama – svim onim što čini života bogatih i slavnih. Iako u početku deluju nepovezano, tokom serije će se ispostaviti da su svi likovi povezani mnogim mračnim tajnama, koja kad tad bivaju otkrivene. Duhovi prošlosti proganjaju i njihove roditelje.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Re: Gossip girl (Tračara)
nadam se da će biti :D
vidite ovoo^^ http://tv.yahoo.com/gossip-girl/show/40313/photos/1
a da, i ja sam videla te blerine slike u venčanici. ali šta ako je ona otišla sa čakom, ali se onda opet predomisila pa trči nazad na venčanje, a? XD
vidite ovoo^^ http://tv.yahoo.com/gossip-girl/show/40313/photos/1
a da, i ja sam videla te blerine slike u venčanici. ali šta ako je ona otišla sa čakom, ali se onda opet predomisila pa trči nazad na venčanje, a? XD
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
E samo zamislite koliko bi im gledanost opala da se Blair uda za onog šmokljana, definitivno će pobjeći, ali Chuck-u :)
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
nadam seeee! :)
Bloody.Mary- Moderator
I kažu da će tad pobjeći sa Chuck-om :)
a ja još nisam ni počela da gledam 5-u sezonu xD
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
pa šta čekaaš XD
Bloody.Mary- Moderator
Bolje su mi knjige nego serija. x)
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Bloody.Mary wrote:pa šta čekaaš XD
Da završim vampirske dnevnike :3 xD
Praslin<3- Kate Beckett
Jel moze neko da mi kaze gde da pronadjem srpski prevod za jedanaestu epizodu petog serijala?
Premijera je bila 16.januara,imam je vec danima u kompjuteru, ali prevoda nigde po internetu...
Premijera je bila 16.januara,imam je vec danima u kompjuteru, ali prevoda nigde po internetu...
BlairWaldorf- Candy Girl
- Broj poruka : 6
http://www.vojvodinanet.com/publ/strane_serije/gossip_girl/gossip_girl_s05e11_2011/51-1-0-3894 Izvoli :)
Ali moraš se registrovati na sajt, što nije komplikovano uopšte :)
Ali moraš se registrovati na sajt, što nije komplikovano uopšte :)
Praslin<3- Kate Beckett
Meni se knjige uopste ne svidjaju.Kurva.Sudbina ._. wrote:Bolje su mi knjige nego serija. x)
Inace sam prestala da gledam kad su se svi napalili. -.-
I ja sam prestala. Vec mesecima ne gledam.
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Godina : 29
Izvoli. http://titlovi.com/titlovi/gossip-girl-139482/BlairWaldorf wrote:Jel moze neko da mi kaze gde da pronadjem srpski prevod za jedanaestu epizodu petog serijala?
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Kurva.Sudbina ._. wrote:Bolje su mi knjige nego serija. x)
Ooo veruj mi da sam se potpuno slagala sa tobom u tom pogledu dok nije pocela treca sezona serije...Iskreno,Serena mi je bila mnogo fascinantnija u knjizi,kao i Vanesa i sve ono sto se dogadjalo izmedju nje i Dana u knjigama.Medjutim,od petog dela pa nadalje nekako je dosadno...Blair i Nate se vuku i dalje a totalno su dosadni.Sva sreca pa se u seriji desava sve ovo izmedju nje i Chucka...A i on je totalno presladak,sto je dodatni razlog za gledanje... :)
BlairWaldorf- Candy Girl
kakvo razočarenje. plače mi se od ove 13. epizode.
Bloody.Mary- Moderator
Čula sam od dosta ljudi koji gledaju da je ova zadnja malo čudna epizoda, ali ja ju još nisam pogledala jer nikako nemam vremena. Sad ova zadnja tri dana škole pišem same testove. :S
Bloody.Mary wrote:kakvo razočarenje. plače mi se od ove 13. epizode.
Šta se desilo ??
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
MoonGirl wrote:Bloody.Mary wrote:kakvo razočarenje. plače mi se od ove 13. epizode.
Šta se desilo ??
U trinaestoj epizodi ces videti svasta,Blairino vencanje i tako to, ali pretpostavljam da su se svi najvise zaprepastili kad je na kraju ispalo da je Georgina Sparks - Gossip Girl. :)
BlairWaldorf- Candy Girl
Pa zar je moguće da neko stvarno veruje u to______________________
Last edited by Fallen Like The Sky. on Wed 1 Feb 2012 - 17:13; edited 1 time in total
Haha. Ja sam pomalo razočarana ali opet je zanimljivo jer se nije udala za njega, ali će otpast gledanost. I to dosta :)
O kome se venčanju govori ?? O venčanju za onog lorda šta već ??
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Fallen Like The Sky. wrote:Ne lupetajte, ako im brak bude trajao tri epizode svaka čast.
i ja isto tako mislim
Bloody.Mary- Moderator
Page 11 of 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
Similar topics
» Gossip girl.
» Najbolji lik iz Gossip Girl
» Koja ste devojka iz Gossip Girl
» hi I`m an egyptien girl ^_^
» New Girl (Nova devojka)
» Najbolji lik iz Gossip Girl
» Koja ste devojka iz Gossip Girl
» hi I`m an egyptien girl ^_^
» New Girl (Nova devojka)
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 11 of 17