Gossip girl (Tračara)
+65
MoonGirl
Tie and Up.
VlahovicA
Capre diem.
Lady Halliwell
Queen S
Half as pretty
* Diamond *
weareinfinite.
Sirenna *
mali loliša
IKnowUWantMe^^
tictac
Forever young ♥.
BlairWaldorf
Polly Samson
Minnie ♡
Beautiful Dangerous
XoXoGossipGirl <3
Athalie
Daenerys Targaryen
DarkAngel
Dia.♥
LostSoul
You Know You Love Me
Kanellis*
Chocolina.
mrs. sunshine
Kate.Fenett
Baby C.
*MiMa*97
Lady Bird
Praslin<3
marija94
Emily the strange
Suzana
People_Are_Shit
Anchyly
Maki :)
Sookie
Amélie.
Gossip Girl.
*~Milica~*
xXxZoka94xXx
Scarlett O'hara
sundjer bob :)
Flower_Grown_Wild
PunkRockChick
Queeny
Angie:)
Mica'96
~Perronita~
Bloody.Mary
Dvojki.<3
Pandora no hako
*JoVaNa*
*Miss~Mia*
.Cupcake.
Elleonora
Fallen Like The Sky.
~FictionFreak~
*Aysha*
Aurora
Jackie
Wendy
69 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 12 of 17
Page 12 of 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Gossip girl (Tračara)
First topic message reminder :
Gossip Girl je američka tinejdžerska serija o životu tinejdžera, učenika elitne njujorške škole na Menhetnu. Serija počinje povratkom Serene van der Vudsen (koju tumači Blejk Lajvli) iz internata u Konektiketu. Bler Voldorf (Lejton Mejster), kraljica Upper East Side-a, je Serenina drugarica iz detinjstva, ali i večita rivalka. Čak Bes (Ed Vestvik) je razmaženi tatin sin koji misli da sve može dobiti novcem, dok je Nejt Arčibald (Čejs Kraford), Čakov najbolji drug, na sopstvenoj koži osetio kako izgleda imati pa nemati. Četvoro pomenutih likova su deca bogatih roditelja, naviknuta na luksuz.
Naspram njih je Den Hamfri (Pen Begli), Serenin sadašnji-bivši-budući dečko, sin nekada popularne rok zvezde, čija porodica jedva sastavlja kraj sa krajem i živi u ne toliko otmenom kraju Njujorka. Uz Dena, na strani „običnih“ su njegova mlađa sestra Dženi (Tejlor Mamsen) i Denova najbolja drugarica Vanesa (Džesika Šor).
Međutim, glavni lik u seriji je zapravo Gossip Girl, anonimna devojka koja svojim blogom utiče na živote teen-elite u Njujorku
Serija obiluje neizvešnošću, dramom, skandalima, intrigama, prevarama – svim onim što čini života bogatih i slavnih. Iako u početku deluju nepovezano, tokom serije će se ispostaviti da su svi likovi povezani mnogim mračnim tajnama, koja kad tad bivaju otkrivene. Duhovi prošlosti proganjaju i njihove roditelje.
Gossip Girl je američka tinejdžerska serija o životu tinejdžera, učenika elitne njujorške škole na Menhetnu. Serija počinje povratkom Serene van der Vudsen (koju tumači Blejk Lajvli) iz internata u Konektiketu. Bler Voldorf (Lejton Mejster), kraljica Upper East Side-a, je Serenina drugarica iz detinjstva, ali i večita rivalka. Čak Bes (Ed Vestvik) je razmaženi tatin sin koji misli da sve može dobiti novcem, dok je Nejt Arčibald (Čejs Kraford), Čakov najbolji drug, na sopstvenoj koži osetio kako izgleda imati pa nemati. Četvoro pomenutih likova su deca bogatih roditelja, naviknuta na luksuz.
Naspram njih je Den Hamfri (Pen Begli), Serenin sadašnji-bivši-budući dečko, sin nekada popularne rok zvezde, čija porodica jedva sastavlja kraj sa krajem i živi u ne toliko otmenom kraju Njujorka. Uz Dena, na strani „običnih“ su njegova mlađa sestra Dženi (Tejlor Mamsen) i Denova najbolja drugarica Vanesa (Džesika Šor).
Međutim, glavni lik u seriji je zapravo Gossip Girl, anonimna devojka koja svojim blogom utiče na živote teen-elite u Njujorku
Serija obiluje neizvešnošću, dramom, skandalima, intrigama, prevarama – svim onim što čini života bogatih i slavnih. Iako u početku deluju nepovezano, tokom serije će se ispostaviti da su svi likovi povezani mnogim mračnim tajnama, koja kad tad bivaju otkrivene. Duhovi prošlosti proganjaju i njihove roditelje.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Re: Gossip girl (Tračara)
pa pogledaj poslednju epizodu :D
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Dali ću se razočarati jučerašnjom epizodom ili je epizoda super? :D
Ako je netko gledao :)
Ako je netko gledao :)
Ali Bler ce na kraju svejedno biti sa Cakom :D A citala sam i knjigu jedan deo i mnogooo mi je bolja serija :DD
Forever young ♥.- Cool Girl
- Broj poruka : 878
Godina : 27
meni ovo sve gore i gore
Bloody.Mary- Moderator
kako da pogledam poslednju kada je zadnja epizoda koju sam pogledala bila neka na foxu,i to čak ni zadnja szona koju su puiuštali nije bila xD Volela bih samo malo da čujem,ko je sa kime itd :)
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Pa imaš na netu da gledaš petu sezonu koje nije bilo na tv-u, svake sedmice izlazi nova epizoda :)
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Georgina nije Gossip Girl, za sve neupucene, Demantujem ono sto sam rekla u vezi toga. A jel zna neko da li ce da se snima sesta sezona? Trazila sam svuda po netu ali ne postoji nista na tu temu?
BlairWaldorf- Candy Girl
- Broj poruka : 6
Cookiez Monster.! wrote:Jao. Sve gore i gore. -.-
baš to.
jedino što me sprečava da prestanem da gledam ovu seriju je to što pored domaćica i private practice samo to pratim i ne bih imala šta da radim utorkom.
Bloody.Mary- Moderator
Ja sam na početku pratila zbog Chucka xD
Ali sad više ne znam dali da gledam iduću ili ne. Ja znam da sam gledala HIMYM jučer. :D
Ali sad više ne znam dali da gledam iduću ili ne. Ja znam da sam gledala HIMYM jučer. :D
Pogledala dve-tri epizode. Užas. -.-
tictac- Sweet Girl
- Broj poruka : 575
Godina : 27
ova 17. epizoda je kap koja je prelila čašu.
toliko sam se iznervirala :OOO
prestajem da gledam.
kad čak i bler budu zajedno nek mi neko javi da počnem opet. doviđenja.
toliko sam se iznervirala :OOO
prestajem da gledam.
kad čak i bler budu zajedno nek mi neko javi da počnem opet. doviđenja.
Bloody.Mary- Moderator
Jaoj koje razočarenje 17. epizoda, totalno su je upropastili. Svak' je sa svakim bio, više stvarno nema smisla. Kako su to sve glupo uradili, u 3 epizode Blair je prestala da voli Chuck-a i shvatila da voli Dan-a. Debilitet strašni, ni ja ne znam da l' da gledam dalje. -.-
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Jaooo. Meni nije bitno s kim je Blair, ali su ovo sve tako dobro isprepleli xD
Strašno -.-
Strašno -.-
Scarlett O'hara wrote:Jaoj koje razočarenje 17. epizoda, totalno su je upropastili. Svak' je sa svakim bio, više stvarno nema smisla. Kako su to sve glupo uradili, u 3 epizode Blair je prestala da voli Chuck-a i shvatila da voli Dan-a. Debilitet strašni, ni ja ne znam da l' da gledam dalje. -.-
muka mi jeeee.
Bloody.Mary- Moderator
gledam ja redovno i samo se nerviram :D
Bloody.Mary- Moderator
Bila sam se naljutila i nisam gledala, sve do neke večeri kad mi je palo na pamet da bi mogla odgledati i bezveze mi je skroz. Samo kad ispadne da Chuck nije Bass, hahhahahahahaha...
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
ijaooo, zamisli to XD
Bloody.Mary- Moderator
Gledala sam dok je bila na tv-u... Ali kad su zavrsili srednju skolu ( u seriji ) epizode su bile malo dosadne... Mislim, na pocetku su bile bolje... :D
mali loliša- Candy Girl
- Broj poruka : 101
Godina : 28
Je li ko gledao zadnju epizodu što je izašla?
kakav neočekivan prekokret sa Bartom. :D
Ipak je Chuck, Bass. :D
kakav neočekivan prekokret sa Bartom. :D
Ipak je Chuck, Bass. :D
Scarlett O'hara- Admin
gledam ja redovno, iako sam pre rekla da ću prestati ne mogu XD
dada, zaprepastila sam se, dobar obrt :D
imam osećaj kao da se vraća ona stara gg, baš sam srećna :D
dada, zaprepastila sam se, dobar obrt :D
imam osećaj kao da se vraća ona stara gg, baš sam srećna :D
Bloody.Mary- Moderator
E da, i ja sam to isto pomislila... Ono kad su poečli da spletkare i to... Baš me podsjetilo an stare epizode.
Nadam se da će nastaviti ovako, jer su smorili sa prethodnim epizodama.
Nadam se da će nastaviti ovako, jer su smorili sa prethodnim epizodama.
Scarlett O'hara- Admin
Page 12 of 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Similar topics
» Gossip girl.
» Najbolji lik iz Gossip Girl
» Koja ste devojka iz Gossip Girl
» hi I`m an egyptien girl ^_^
» New Girl (Nova devojka)
» Najbolji lik iz Gossip Girl
» Koja ste devojka iz Gossip Girl
» hi I`m an egyptien girl ^_^
» New Girl (Nova devojka)
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 12 of 17