Oriflame, Avon & Co.
+55
*Babygirl*
Heartless.Queen
✯Jetza✯
VlahovicA
Lady Halliwell
Rebelle fleur
Sirenna *
srnabambi
His Porcelain Doll
Polly Samson
Gossip Girl.
Dia.♥
Minnie ♡
Dushica
mrs. sunshine
michelle
ChicaFTW
Athalie
LostSoul
Dvojki.<3
*MiMa*97
Amélie.
Emily the strange
Praslin<3
marija ^^
Anchyly
Wendy
Marija:)
jacalub
Angie:)
♥ Rokerka ♥
~Simka~ <3
♥Senorita Puente
Iva
MayaError.
Ninitza <3
@ndjel@
Eva
Sookie
Pandora no hako
Bloody.Mary
*AnGeL*
Candy
rock princess
~FictionFreak~
Bloo
Carrie <3
♥~Brancica~♥
Fallen Like The Sky.
Aneta Netty
Daenerys Targaryen
Elleonora
Scarlett O'hara
dora_95
Aurora
59 posters
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Oriflame, Avon & Co.
Da li narucujete odatle kozmetiku? Da li narucujete onaj nakit i razne torbice i ostale gluposti koje tamo prodaju xD ? A parfeme?
Ja ako narucujem gledam da ne predjem 300 dinara xD ... Sada sam dobila neku kremu... Narucila sam iz oriflame-a nesto za osvezavanje stopala sa jagodom xD ... "koristicu" ga leti xD ... a i razmisljam da uzmem neki balsam za usne (onaj protiv uv zracenja (da da xD))... a u sledecem broju da uzmem kremu za lice iste svrhe xD ... i da zavrsim sa tim glupostima... a vi? kuckajte... napisite kada nesto narucite, dobijete, kako vam se svidelo i sl. (: ...
Ja ako narucujem gledam da ne predjem 300 dinara xD ... Sada sam dobila neku kremu... Narucila sam iz oriflame-a nesto za osvezavanje stopala sa jagodom xD ... "koristicu" ga leti xD ... a i razmisljam da uzmem neki balsam za usne (onaj protiv uv zracenja (da da xD))... a u sledecem broju da uzmem kremu za lice iste svrhe xD ... i da zavrsim sa tim glupostima... a vi? kuckajte... napisite kada nesto narucite, dobijete, kako vam se svidelo i sl. (: ...
Re: Oriflame, Avon & Co.
Jooj ja nazalost kupujem samo iz Avona-a , iz Oriflamea sam dva puta , i sada ne znam nikoga ko radi za Oriflame , jer mi je Oriflame bolji :) . Iz Avona narucim parfem, uglavnom kada su jeftiniji nego obicno :P . U subotu sam dobila True Glow , po 450din , onda sam pre nekih 2-3 meseca uzela wish of hapiness iz nekog posebnog kataloga , kada je bio 450 , i pre mozda mesec-dva Perceive , i to sam se jaaaaako dvoumila da li da uzmem ..... I sada mi se svidja neka nova toaletna voda po 500 , ali ne verujem da cu uzeti....Iz avona uzimam uglavnom samo parfeme , zato sto su dosta skupi , a nista posebno kvalitetni ;) A zaista bih volela iz Oriflamea da narucim ...
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
Kod nas je pre bilo jakooo puno njih sto su radili sa Avon-om, sada vise ne ;)
dora_95- Powerful Girl
kod nas su prvo krenuli sa oriflame-om, a sada par njoh prelazi na avon tako da uvek imas izbor :D
ja imam iz avona parfeme true glow i little black dress super su i veoma postojani bas sam zadovoljna s obzirom da sam ih bas jeftino platila...imma jos nekih stvarcica uglavnom iz avona jer mi je bolji...Iz oriflamea odajem pocast sjaju za usne gloss booster fenomenalan korisitim ga vec 2 godine
e da i Avon SSS losioni za tijelo predobri u stvari sva SSS kolekcija je super...
e da i Avon SSS losioni za tijelo predobri u stvari sva SSS kolekcija je super...
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
ja imam dosta stvari iz avona,na parfeme sam prezadovoljna,npr. LBD, Make me wonder,Icadesencce(nzm kako se pise tacno :D) Percieve,Celebre itd...sminka je odlicna,senke,jedan krejon je EXTRA,sjajevi su super,extra majke mi....kupke isto....
Elleonora- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1371
Godina : 30
Stwari iz Awona su extra... Skoro swa sminka mi je iz awona.. Najwise wolim kupowati mascare i sjajewe... A kod nas cesto ima to kada kupis nesto od kozmetike, npr 2 sjaja, uz to dojijes nakit, ili parfeme.. =)
Iz oriflame-a ne kupujem cesto, ali se nekada nadje nesto dobro.. =)
Iz oriflame-a ne kupujem cesto, ali se nekada nadje nesto dobro.. =)
ja tamo narucujem uglavnom kometiku, sminku i ne jer se i ne sminkam :=P: ... Htela sam da narucim sjaj, ali ih nikad ne stavljam mada mi ovaj deluje lepo xD ... parfeme i dezodoranse ne narucujem jer nikako ne mogu da ih potrosim :lol: -.- ...
ja narucujem smao iz avona,imam maskaru koja je extra,onda senke i kreoni su super,a parfemi......prosto ih obozavam sad sam narucila neki parfem koji kosta a joj ali jako lepo mirise
Aneta Netty- Cherry Babe
- Broj poruka : 2432
Godina : 28
Ja narucujem puder iz oriflame-a na bazi vode je, jako je bled i super mi je, maskare i iz Avona i iz Oriflame-a, ali se slabo sminkam, tako da retko sta i narucujem...
Ja treba da dobijem kremu za lice protiv uv zraka, crvenkasti sjaj i gel za osvezavanje stopala :lol: ... Nikada vise ne uzimam te kataloge, ja se ne zaustavljam kada ih vidim xD
E ja sam nasla jednu iz moje skole sto prodaje Oriflame , dvoumila sam se da li da uzmem toaletnu vodu ili sjaj , ali na kraju sam ipak uzela , jer vise nemam :lol: . A parfema itd. imam dosta , samo to i narucujem :P .... Nisam htela da trosim, previse sam kupovala u poslednje vreme ;)
dora_95- Powerful Girl
Pa ranije sam radila sa avonom,nekih 4-5 godina,ni ne secam se vise....Ali zarada odatle nije nikakva,a i njihovi proizvodi mi nesto ne odgovaraju puno,od 90% njihovih krema i losiona sam dobijala crvenilo na kozi,a za sminku da ne govorim koliko je loseg kvaliteta(msm na senke za oci ,krejone i pudere).Naneses i kroz pola sata moras opet zato sto se sve skine ili se previse pokvari pa moras da popravljas....Ali recimo sjajevi su extra,jako mi se svidjaju...A nisu losi ni samponi za kosu.....
A sa oriflameom sam pocela da radim pre manje od 6 meseci i odusevljena sam.....Bar sto se tice zarade xD
A i vecina proizvoda koje ja imam je extra,sminka pogotovo,dosta je dugotrajna....A nisu lose ni kreme za telo i pilinzi....
......Iz avona narucujem sjajeve za usta,nakit i ponekad neki sampon i regenerator za kosu...A iz oriflamea....Pilinge i kreme za telo,senke za oci,puder,maskara,krejon....i neki nakit ako se nadje dobar....
A sa oriflameom sam pocela da radim pre manje od 6 meseci i odusevljena sam.....Bar sto se tice zarade xD
A i vecina proizvoda koje ja imam je extra,sminka pogotovo,dosta je dugotrajna....A nisu lose ni kreme za telo i pilinzi....
......Iz avona narucujem sjajeve za usta,nakit i ponekad neki sampon i regenerator za kosu...A iz oriflamea....Pilinge i kreme za telo,senke za oci,puder,maskara,krejon....i neki nakit ako se nadje dobar....
♥~Brancica~♥- Candy Girl
- Broj poruka : 243
Godina : 34
moja drugarica radi za oriflame,narucivala sam nesto kod nje,super je.a da nema mozda neko parfem dancing lady iz oriflamea,kako mirise,posto nameravam da kupim,ofc jer je od dime bilana!!!!
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
ne znam zasto,ali meni nije tako ja sam bas zadovoljna....♥~Brancica~♥ wrote: za sminku da ne govorim koliko je loseg kvaliteta(msm na senke za oci ,krejone i pudere).Naneses i kroz pola sata moras opet zato sto se sve skine ili se previse pokvari pa moras da popravljas....
Elleonora- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1371
Iz Avona su dobri Senses gelovi za tusiranje, kreme za ruke, Color Trend olovke za oci, sredstva za jacanje noktiju, kreme za celulit *nisam ja koristila ali su mi rekli :D)...Neke stvarcice iz SSS kolekcije..
Bloo- Sweet Girl
- Broj poruka : 485
jak osu dobri prozivodi iz avon-a ja koristim a pogotovo krema za ruke
Aneta Netty- Cherry Babe
- Broj poruka : 2432
ja sam kupovala pre sve iz avona...
ali posto moja komsinica ne prodaje vise,onda sam i ja prestala da ih kupujem...
ali posto moja komsinica ne prodaje vise,onda sam i ja prestala da ih kupujem...
~FictionFreak~- Cool Girl
- Broj poruka : 699
Ja Oriflame obozavam!!!Avon i nekoristim tako cesto,jer retko kad srecem nekoga ko prodaje njihove proizvode!
rock princess- Candy Girl
- Broj poruka : 86
Meni mama radi u Oriflameu...Bas volim te proizvode,komplet kozmetika mi je iz Oriflemea... :) Ali npr one torbice i o mi se ne svidjaju,a parfemi su me smorili...
sva kozmetika, sminka, parfemi i nakit su mi iz Avona i Oriflame-a (; i veoma sam zadovoljna
*AnGeL*- Cool Girl
- Broj poruka : 631
Godina : 31
iz oriflame-a sam narucivala neke krejone i uzasni su, a iz avon-a sam narucila onaj karmin koji se lako otvara... super je. ovaj:
i neke krejone 2 u 1 i fenomenalni su <3
i neke krejone 2 u 1 i fenomenalni su <3
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Nikada nisam isprobala Oriflame,ali Avon ima super šminku
Pandora no hako- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1300
Godina : 103
moja frendica se bavi Oriflame-om,i ne mogu a da ne odolim necemu....imam najvise sjajeva za usne,puder,2 maske za lice,gel za stopala,losione za telo,roll one,a tek parfeme!!
Na sve to potrosim najmanje 600din....
Na sve to potrosim najmanje 600din....
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 1 of 4