Oriflame, Avon & Co.
+55
*Babygirl*
Heartless.Queen
✯Jetza✯
VlahovicA
Lady Halliwell
Rebelle fleur
Sirenna *
srnabambi
His Porcelain Doll
Polly Samson
Gossip Girl.
Dia.♥
Minnie ♡
Dushica
mrs. sunshine
michelle
ChicaFTW
Athalie
LostSoul
Dvojki.<3
*MiMa*97
Amélie.
Emily the strange
Praslin<3
marija ^^
Anchyly
Wendy
Marija:)
jacalub
Angie:)
♥ Rokerka ♥
~Simka~ <3
♥Senorita Puente
Iva
MayaError.
Ninitza <3
@ndjel@
Eva
Sookie
Pandora no hako
Bloody.Mary
*AnGeL*
Candy
rock princess
~FictionFreak~
Bloo
Carrie <3
♥~Brancica~♥
Fallen Like The Sky.
Aneta Netty
Daenerys Targaryen
Elleonora
Scarlett O'hara
dora_95
Aurora
59 posters
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Oriflame, Avon & Co.
First topic message reminder :
Da li narucujete odatle kozmetiku? Da li narucujete onaj nakit i razne torbice i ostale gluposti koje tamo prodaju xD ? A parfeme?
Ja ako narucujem gledam da ne predjem 300 dinara xD ... Sada sam dobila neku kremu... Narucila sam iz oriflame-a nesto za osvezavanje stopala sa jagodom xD ... "koristicu" ga leti xD ... a i razmisljam da uzmem neki balsam za usne (onaj protiv uv zracenja (da da xD))... a u sledecem broju da uzmem kremu za lice iste svrhe xD ... i da zavrsim sa tim glupostima... a vi? kuckajte... napisite kada nesto narucite, dobijete, kako vam se svidelo i sl. (: ...
Da li narucujete odatle kozmetiku? Da li narucujete onaj nakit i razne torbice i ostale gluposti koje tamo prodaju xD ? A parfeme?
Ja ako narucujem gledam da ne predjem 300 dinara xD ... Sada sam dobila neku kremu... Narucila sam iz oriflame-a nesto za osvezavanje stopala sa jagodom xD ... "koristicu" ga leti xD ... a i razmisljam da uzmem neki balsam za usne (onaj protiv uv zracenja (da da xD))... a u sledecem broju da uzmem kremu za lice iste svrhe xD ... i da zavrsim sa tim glupostima... a vi? kuckajte... napisite kada nesto narucite, dobijete, kako vam se svidelo i sl. (: ...
Re: Oriflame, Avon & Co.
ja stalno narucujem,a kako cu da platim,razmisljam kasnije:))iako znam da nemam toliko novca,uvek narucim nesto.......
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Godina : 28
pre sam stalno kupovala iz avona...sad manje
Eva- Candy Girl
- Broj poruka : 292
Godina : 29
Moja mama je u Oriflame-u,ali ima i neke Avon stvarcice.U Ofiflame-u imaju super balzame,senke i sjajeve,ali su im samponi ocajni,kao i parfemi,msm ima nekih lepih,ali....retko.
ixa...ja sam radila u oriflame...sad ne narucujem... :)
Iva- Boom Baby
- Broj poruka : 1605
uff najwisxe wolim oriflame :D narucujem stalno..imam zilion sitnica od sxminke i swega i swacega ^^
wolim one male sapuncice :D
i imam dwa welika seta za sxminku na spratowe..sa senkama,puderima i tako to :D
wolim one male sapuncice :D
i imam dwa welika seta za sxminku na spratowe..sa senkama,puderima i tako to :D
♥Senorita Puente- Candy Girl
- Broj poruka : 189
narucujem crnu torbicu sa roze masnicom... divna je....
~Simka~ <3- Sweet Girl
- Broj poruka : 546
Ponekad naruchujem iz oriflajma x) Volim njihove sjajeve i maskare <3
♥ Rokerka ♥- Candy Girl
- Broj poruka : 77
Godina : 27
Ne naručujem kozmetiku od njih,ali imaju super stvarčice.
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
ja imam nekoliko drugarica koje radi sa avonom i sa oriflame-om....mada ja uglavnom narucujem iz avona....par puta sam samo narucila iz oriflame-a....uglavnom narucujem parfeme ili kupke ili losione za telo ili nesto za kosu....one zelene kapi za kosu su fenomenalne!!!i fenomenalno mirisu ali nazalost ih nema vec u nekoliko poslednjih brojeva... narucila sam sad neku masku za kosu...dobijam je u cetvrtak...nadam se da cu se izboriti sa ovom mojom suvom kosom....xD
jacalub- Candy Girl
- Broj poruka : 117
Hmm nisam baš pristalica...to mi je iskreno dosadno,jer moram da naručujem i da čekam,ovako odem u prodavnicu,kupim,vidim...mnogo je lakše..
Marija:)- Candy Girl
-
Broj poruka : 54
Ja prodajem oriflejm,i imam gomilu stvari,od kozmetike,preko nakita,do tasni... Sad cu da vam ja kazem kako stoje stvari...
1. Oriflame je povoljniji,jer ako se uclanis,na svaki prozivod imas 30 % popusta,i imaju neki bodovi na osnovu kojih dobijas neke pokloncice... U Avon samo ako predjes neku sumu od 7000 mesecno,dobijas popuste... xD
2. Imaju skoro istu kozmetiku,samo uporedite kataloge...
3. U oriflejmu je kozmetika kvalitetnija,a u avonu lakovi za nokte i parfemi (u oriflame su toaletne vode i brzo ispare,a u avonu su pravi parfemi).
4. sto se tice nakita i tasni,svuda se nadje po nesto slatko,mada je oriflejm po tom pitanju prilagodjen svim starosnim grupama,a avon i ne bas...
Pa,tooolko... xD
1. Oriflame je povoljniji,jer ako se uclanis,na svaki prozivod imas 30 % popusta,i imaju neki bodovi na osnovu kojih dobijas neke pokloncice... U Avon samo ako predjes neku sumu od 7000 mesecno,dobijas popuste... xD
2. Imaju skoro istu kozmetiku,samo uporedite kataloge...
3. U oriflejmu je kozmetika kvalitetnija,a u avonu lakovi za nokte i parfemi (u oriflame su toaletne vode i brzo ispare,a u avonu su pravi parfemi).
4. sto se tice nakita i tasni,svuda se nadje po nesto slatko,mada je oriflejm po tom pitanju prilagodjen svim starosnim grupama,a avon i ne bas...
Pa,tooolko... xD
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
imam poneke proizvode iz avon-a i oriflame-a, uglavnom su to kupke i losioni za telo
Anchyly- Cherry Babe
-
Broj poruka : 2086
Godina : 32
Ponekad narucujem iz Avona.. :P
marija ^^- Candy Girl
- Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan. Nema vre
Broj poruka : 249
Voliiim,imam i sprejAurora wrote:narucujem kupku i mleko za telo sa mirisom nara i sipurka ^_^
Sve naručujem iz Avona, sjejeve,parfeme,kupke,losione...iz Oriflejma nisam nikad ništa, ne znam ni što... :D
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Pa ja i nisam bas za to. Ponekad narucim nesto ali retko.
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Oriflame ima vise proizvoda za starije (one kreme i sva ta cuda) dok Avon ima za mladje, vise sminke.
Ali su mi nekako sigurniji puderi u Oriflameu, ne znam zasto xD
Ali su mi nekako sigurniji puderi u Oriflameu, ne znam zasto xD
Kako se zove? Da naručim i ja...:)
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Prije sam naručivala iz Oriflame-a i Avona. Sad više ne toliko često. Onako kad mi zatreba. :D Imaju jako lijepe stvari :)
pre sam iz oriflame-a,a sad vise iz avona...ali ne cesto...prelistam one kataloge pa kad mi se nesto svidi narucim:D
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Fallen Like The Sky. wrote:Jedini puder koji mi je ikada bio STVARNO dobar, bio je iz oriflejma.
meni je onaj giordani mnogo dobar ali i skup
Taj nikad nisam uzimala jer mi je bio skup.
Nemam pojma kako se zvao taj sto sam ja volela, znam da je bio na bazi vode i nijansa mi je bas odgovarala jer ja ne volim tamnije pudere, nije se ni primitilo da ga imam kad ga stavim, skroz mi je odgovarao.
Kasnije sam uzimala ova dva, ali nisu mi toliko bili dobri kao onaj pre http://rs.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=18373
http://rs.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=12809
Nemam pojma kako se zvao taj sto sam ja volela, znam da je bio na bazi vode i nijansa mi je bas odgovarala jer ja ne volim tamnije pudere, nije se ni primitilo da ga imam kad ga stavim, skroz mi je odgovarao.
Kasnije sam uzimala ova dva, ali nisu mi toliko bili dobri kao onaj pre http://rs.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=18373
http://rs.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=12809
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 2 of 4