Ateizam
+45
Wicked Girl^^
Forever young ♥.
Tamara ♥
popka bebic ^__^
Sirenna *
tictac
Beautiful Dangerous
MoonGirl
dead silence.
mali loliša
SlytherinGirl
irenatuna
Angel_Of_Death
Polly Samson
His Porcelain Doll
Kitty Doesn't Care
Little Alien
DarkAngel
MissSunshine.
Riverside
Superstar
Gossip Girl.
LostSoul
Amélie.
Praslin<3
providna_duga
Anchyly
Tool
Candy
Wendy
Flower_Grown_Wild
robin.
Carrie <3
Dvojki.<3
Pandora no hako
Elleonora
Bloo
Fallen Like The Sky.
Ariel
Daenerys Targaryen
Aneta Netty
Aurora
dora_95
Scarlett O'hara
Jackie
49 posters
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ateizam
oni ne weruju u neke natprirodne sile wec da je swe prorodno stworeno i isto tako ce i nestati....i oni su mi najblizi iskreno :D
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Re: Ateizam
ne znam ako ljudi mogu da ne vjeruju u prakticno nista jel...?ne znam cudno mi je to...ne volim bas ljude koji za sebe govore ja sam ateista i to nekako mi je neprirodno mada ima i takvih :)
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
ja ne werujem ni u jednog boga iskreno recheno.a wolela bih da werujem i u njega i u raj i pakao,mislim da bi mi tad ziwot bio znatno lepshi jer se jako plashim smrti,a owako znam da moram owaj ziwot shto bolje da iskoristim,jer mislim da je on swe shto nam je dato
Jackie- Powerful Girl
Uf , ne znam.... S jedne strane , meni bi mozda bilo lakse da tako mislim , ko zna... Jer ja se ustrucavam da radim mnoge stvari zato sto se bojim Boga . Mozda to zvuci cudno, ali ja zaista verujem .... Inace , mozda i jeste malo zeznuto biti ateista.... Imam druga ateistu, i on kaze da veruje samo u ono sto vidi ;) .... Ipak , ja verujem u Boga i to je to .
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
dobro sada je moja poruka obrisana i onda smo kwit ;)
pa,jeste dora,hrishcanstwo je jednako robowanju.hrishcani ceo ziwot prowedu ustezuci se od necheg
pa,jeste dora,hrishcanstwo je jednako robowanju.hrishcani ceo ziwot prowedu ustezuci se od necheg
Jackie- Powerful Girl
Jackie wrote:pa,jeste dora,hrishcanstwo je jednako robowanju.hrishcani ceo ziwot prowedu ustezuci se od necheg
Ja veruyjem u Boga ali se ne ustrucavam. Ustrucavam se od onih stvari od kojih mislim da ne treba zato sto sam tako vaspitana i zato sto mi zdrav razum tako kaze, ali da se necega ustrucavam zbog vere :uyiyui: to jos nisam radila... Mada se meni ateizam ne svidja jer mi je to previse prazno...
ja verujem u boga,pa i bog na pomaze u svemu sto radimo (msm ako je to nesto dobro) i glupo mi je kad je neko ateista
Aneta Netty- Cherry Babe
- Broj poruka : 2432
Godina : 28
slazem se..ima dosta toga sto nam je crkva nametnula i sto oni tumace kako oni hoce....a i ne mozes da vjerujes u Boga i ocekujes da ces dobiti nesto za uzvrat od njega, to onda nije vjerovanje nego koristoljublje....Aurora wrote:Jackie wrote:pa,jeste dora,hrishcanstwo je jednako robowanju.hrishcani ceo ziwot prowedu ustezuci se od necheg
Ja veruyjem u Boga ali se ne ustrucavam. Ustrucavam se od onih stvari od kojih mislim da ne treba zato sto sam tako vaspitana i zato sto mi zdrav razum tako kaze, ali da se necega ustrucavam zbog vere :uyiyui: to jos nisam radila... Mada se meni ateizam ne svidja jer mi je to previse prazno...
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
kako kome :D meni je gluplje da werujem u nekog tamo Boga koga nema,mi smo sami na owom swetuAurora wrote:.. Mada se meni ateizam ne svidja jer mi je to previse prazno...
Jackie- Powerful Girl
kako ti mislis da je nastao swet???Jackie wrote:kako kome :D meni je gluplje da werujem u nekog tamo Boga koga nema,mi smo sami na owom swetuAurora wrote:.. Mada se meni ateizam ne svidja jer mi je to previse prazno...
pa nije ga sigurno stworilo neko wishe bice,hehehe....
bila jednom ogromna zwezda koja je pukla. nastalo puno manjih. one pukle. jos jednom, nastalo sunce i zemlja. gorela watra na zemlji.stwarao se dim,pa nastala woda.znachi bilo jedno ostrwo,puno wode. ostrwo se raspalo.nastali kontinenti...taako
bila jednom ogromna zwezda koja je pukla. nastalo puno manjih. one pukle. jos jednom, nastalo sunce i zemlja. gorela watra na zemlji.stwarao se dim,pa nastala woda.znachi bilo jedno ostrwo,puno wode. ostrwo se raspalo.nastali kontinenti...taako
Jackie- Powerful Girl
aha.. pa znas to je bila i moja teorija... ja jos msm da mo mi iz neke druge galaksije, sa neke druge planete... msm da je tamo nestalo ziwota, i da je nas neko ili nesto prebacio/lo sa te planete na owu.. xD
jednostawno mi je tesko powerowati da postoji neko SWEMOGUC, koji ziwi na nebu... xD
jednostawno mi je tesko powerowati da postoji neko SWEMOGUC, koji ziwi na nebu... xD
eto,slazemo se :D a da znash da mnogi imaju i tu teoriju o wanzemaljcima i kako su nas oni doweli owde i to mi je zanimljiwo
Jackie- Powerful Girl
ma da bas NLO jos i u to da vjerujem o boze...vise volim da vjerujem kako nas je Bog stvorio..ne vjerujem u vanzemaljce uopste to mi je jedna velika glupost...a sta mislite da na kraju sznamo u stvari da smo mi vanzemaljci buhahahaha a cijeli zivot tragamo za njima i na kraju ono ispadne da smo mi vanzemaljci i da smo prave ljude otjerali sa zemlje...mogla bih dobar film od ove ideje da napravim xD
Scarlett O'hara- Admin
xD.... xaxaxxaxa
znas li ti da mi ziwimo u jednoj galaksiji, u kojoj ima 9 planeta...(nadam se da ne gresim)... mi ziwimo na onoj koja se zowe zemlja... u swemiru postoji jos milione drugih galaksija, sa jos 9 planeta(bubam broj planeta)... samo lud cowek moze reci da je samo zemlja naseljena... wanzemaljci nisu zeleni, zuti, rozi, mali i sa onim antenama na glawi... xD
WAN ZEMLJE, oni koji ziwe na dr planeti su wanzemaljci.. =)
znas li ti da mi ziwimo u jednoj galaksiji, u kojoj ima 9 planeta...(nadam se da ne gresim)... mi ziwimo na onoj koja se zowe zemlja... u swemiru postoji jos milione drugih galaksija, sa jos 9 planeta(bubam broj planeta)... samo lud cowek moze reci da je samo zemlja naseljena... wanzemaljci nisu zeleni, zuti, rozi, mali i sa onim antenama na glawi... xD
WAN ZEMLJE, oni koji ziwe na dr planeti su wanzemaljci.. =)
da ali nema uslova za zivot, nemaju sunce i to...ne znam bas, moguce da tamo imaju vanzemaljci ali ne znam kako prezivljavaju?
Scarlett O'hara- Admin
Cowek nije krocio u drugu galaksiju.. u drugim galaksijama ima sunce, ili drugi uslowi za ziwot... zawisi kako oni ziwe.. mozda postoje ljudi, kao i mi, u dr galaksiji... xD
cewek nije krocio ni na swe planete u owoj galaksiji, a kamoli u dr galksiju... i zato ne mozemo twrditi da je Bog stworio swet.. nikada necemo biti 100% sigurni kako smo nastali..
cewek nije krocio ni na swe planete u owoj galaksiji, a kamoli u dr galksiju... i zato ne mozemo twrditi da je Bog stworio swet.. nikada necemo biti 100% sigurni kako smo nastali..
tachno,to nikada niko nece moci da utvrdiGabriella wrote:. nikada necemo biti 100% sigurni kako smo nastali..
a sto se tiche wanzemaljaca,pa narawno da postoje,mozda nisu slichni nama ali ih sigurno ima tamo negde gore,jer je kosmos beskonachno welik
neki weruju chak da su wanzemaljci doshli i izgradili piramide,jer su one toliko precizno uradjene da izmedju onih njihowih kamenih blokowa ne moze ni zilet da stane.nije ni to iskljucheno.jeste malo glupa teorija ali samo kazem xD
Jackie- Powerful Girl
Inace Gabriella u nasoj galaksiji ima miliona planeta a ne 9, to ima u nasem suncevom sistemu sa takvih sistemqa ima jos mnogo u nasoj galaskiji xD ... Meni je ipak ateizam previse prazan... Mozda ja idem u crkvu kada su veliki praznici a ne i nedeljom jer tada spavam do 12h ja ipak verujem u Boga
pa mislila sam na to... jbg... ali hocu da kazem da postoji jos 100000000000000 drugih planeta za koje nsmo ni culi... i kako da znamo da ne postoji ziwot na njima?
kako ti da znas da postoji Bog?
jesi ga widela?
kako ti da znas da postoji Bog?
jesi ga widela?
ne moras da napadas... prvo napises da verujes u boga i onda odjednom napadas druge da li znaju da postoje... svako ima pravo na svoje misljenje i da veruje u sta zeli... meni dokaz za Boga ne treba... Bog se ne moze videti. Odgovori na ovo kako hoces ali je to moje LICNO pravo da ja verujem u Boga. Zasto bi mi trebao dokaz da Bog postoji. Kao sto ni ti nemas dokaz da vanzemaljci postoje. Da li si ih videla?
ma ne napadam.. ;).. samo poruka tako izgleda, htjela sam da kazem da MOZEMO da werujemo u ono sto ne widimo... nawela sam na primer tebe, ako se ne ljutis... jer i ja werujem u wanzemaljce, a nsm ih widela... razumes sad?
ti si mene sad napala... xD
ti si mene sad napala... xD
Ja verujem u boga i nznm cudno mi je kada neko kaze da bog ne postoji,ali ok svi imaju prava na svoje misljenje.
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Godina : 30
Aurora wrote:Jackie wrote:pa,jeste dora,hrishcanstwo je jednako robowanju.hrishcani ceo ziwot prowedu ustezuci se od necheg
Slazem se...
Znam dosta njih koji su atisti... Mada su mnogi od njih takvi jer misle da je tako COOOOL sto ne veruju u Boga...
Meni je to sa neke strane ok, mogla bi da gledam svet na taj nacin, i nekada ga gledam, ali vecinom mislim da je to jako glupavo...
Postoje dve krajnosti - jedna je potpuno verovanje u Boga, raj i pakao, a druga je ateizam...
Oni koji se pronalaze u jednoj od te dve, po meni ne znaju da razmisljaju svojom glavom...
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 1 of 6