Madonna
+25
comi_xd
mental.slaughter
Half as pretty
Sirenna *
* Diamond *
Petar Pan
Queeny
Suzana
Angie:)
AnavisFe
Polly Samson
Minnie ♡
LeFtBeHiNd - Evs
Flower_Grown_Wild
*Tinna94*
Ninitza <3
Voodoo Child
Tarja
Bloody.Mary
Carrie <3
dora_95
Scarlett O'hara
Wendy
Aurora
Jackie
29 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Madonna
Madona Luiza Čikone (engl. Madonna Louise Ciccone; rođena 16. avgusta 1958. godine u Mičigenu, SAD), poznatija jednostavno kao Madona, je američka pop pevačica, tekstopisac, producent, glumica, pisac i, odnedavno, modni dizajner. Često se za nju vezuje nadimak Kraljica popa. Postala je slavna po inovativnim muzičkim spotovima, nastupima i često je kontroverzna u korišćenju seksualnih i religioznih tema u nastupima.
Dobitnica je mnogobrojnih nagrada kroz svoju karijeru i nosilac mnogo rekorda u muzičkom svetu, među kojim je titula najprodavanijeg ženskog muzičkog umetnika svih vremena, sa procenjeno 300 miliona prodatih albuma. Uprkos svojoj diskutabilnoj glumi, i uglavnom lošim kritikama, pojavljivala se u mnogim filmovima, poput Evite, i uglavnom prilagala neke svoje pesme za njihove soundtrek albume. Napisala je i nekoliko knjiga za decu. Za sada ima osam turneja, od kojih je Confessions Tour, postavila svetski rekord kao turneja ženskog izvođača sa najvećom zaradom, procenjenom na oko 450 miliona dolara
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Re: Madonna
Ja ne idem... Ja je postujem kao sdtaru zenui baku xD (zezam se malo) ali mi je uvek delovala kao nafurana baba xD ... Ima neke ok pesme, mada je nikada nisam nesto volela
pa dobro,jeste baba ali i oni iz rolling stones-a su dede,pa im ne zameraju,meni je bash drago da madonna ima 50g,a i dalje je popularna :D
a da je,nafurana,jeste i uobrazena i ko zna kakwa josh ali bash me briga kad wolim njenu mjuzu,pogotowo onu sa pochetka 80-ih :=P:
a da je,nafurana,jeste i uobrazena i ko zna kakwa josh ali bash me briga kad wolim njenu mjuzu,pogotowo onu sa pochetka 80-ih :=P:
Jackie- Powerful Girl
Ja nju ne volim ni malo i ne slusam je...Znam jednu,dve njene pesme...Misljenja sam da je karijeru izgradila na skandalima,i da peva prosecno,nista posebno....Ali joj svaka cast sto je toliko dugo ostala na vrhu,kako god da je do njega stigla...
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
nema talenta bar se meni cini, ali eto i ja slusam njene pjesme..mislim da je luda zena al ozb poremecena..ali ima meni dobrih pjesama meni se bar svidjaju...pogotovo one sa pocetka karijere '80. i to...svaka joj cast sto je toliko dugo izdrzala i sve to, ali zena je luda...
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Wendy wrote:Ja nju ne volim ni malo i ne slusam je...Znam jednu,dve njene pesme...Misljenja sam da je karijeru izgradila na skandalima,i da peva prosecno,nista posebno....Ali joj svaka cast sto je toliko dugo ostala na vrhu,kako god da je do njega stigla...
to sam ja htela da kazem
Bas je i ne volim . Znam nekoliko njenih pesama....
Meni nisu nista posebno njene pesme , a ima glas kao i svako s ulice
Nafurana babica i jeste :7667:
Meni nisu nista posebno njene pesme , a ima glas kao i svako s ulice
Nafurana babica i jeste :7667:
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
shta je owo,swi mrze Madonnu :shmrtz:
i ja je slusham samo zato shto mi se swidja njena muzika,boli me uwo kakwa je u priwatnom ziwotu,swi su oni ludi
skroz tachno ali je ipak uspela :pdora_95 wrote:a ima glas kao i svako s ulice
i ja je slusham samo zato shto mi se swidja njena muzika,boli me uwo kakwa je u priwatnom ziwotu,swi su oni ludi
Jackie- Powerful Girl
e tu si u pravu... ne mrzim ja nju... mislim ja da je ona nafurana baba, ali isto tako i za mnoge druge zvezde, pa neke od njih volim da gledam ili slusam (tipa amy winehouse) ... ali njeu muziku nikada nisam nesto volela... mada ima par dobrih pesama, jedna od njih mi se posebno svidela ali ne znam kako se zove... u spotu se... hm bije sama sa sobom xD ? od novijih su mi se svidele i hing up i sorry ostale ne :P
svidja mi se nekoliko pesama sa poslednjeg albuma,a ove ostale nisam ni salusala...
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Godina : 28
pesma je Die Another Day :=P:Aurora wrote:e... mada ima par dobrih pesama, jedna od njih mi se posebno svidela ali ne znam kako se zove... u spotu se... hm bije sama sa sobom xD
Jackie- Powerful Girl
Nju kao osobu necu da komentarisem, svidjaju mi se neke njene pjesme ali one starije, ove novije pjesme su joj vise u nekom R'n'B fazonu nego pop, mijenja se sa modom, to mi se ne svidja...
Tarja- Boom Baby
- Broj poruka : 1653
Ja volim Like a Prayer ^^
Voodoo Child- Candy Girl
- Broj poruka : 241
jedno vreme sam bila totalno zaludjena njom, sedela sam u sobi i premotavala pesme i tako ceo dan
Flower_Grown_Wild- Boom Baby
- Broj poruka : 1698
Godina : 31
znam neke pesme,svidjaju mi se,mada msm da nema neki glas i da neke mnogo manje popularne pevacice imaju glas mnogo bolji od njenog....ali tako dugo je ostala na vrxu i ok mi je.
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
ne volim je.
LeFtBeHiNd - Evs- Candy Girl
- Broj poruka : 19
Godina : 30
LeFtBeHiNd - Evs wrote:ne volim je.
Minnie ♡- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 3941
Jako sam volela njene pesme. Vremenom sam prestala da je slušam...
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2