Madonna
+25
comi_xd
mental.slaughter
Half as pretty
Sirenna *
* Diamond *
Petar Pan
Queeny
Suzana
Angie:)
AnavisFe
Polly Samson
Minnie ♡
LeFtBeHiNd - Evs
Flower_Grown_Wild
*Tinna94*
Ninitza <3
Voodoo Child
Tarja
Bloody.Mary
Carrie <3
dora_95
Scarlett O'hara
Wendy
Aurora
Jackie
29 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Madonna
First topic message reminder :
Madona Luiza Čikone (engl. Madonna Louise Ciccone; rođena 16. avgusta 1958. godine u Mičigenu, SAD), poznatija jednostavno kao Madona, je američka pop pevačica, tekstopisac, producent, glumica, pisac i, odnedavno, modni dizajner. Često se za nju vezuje nadimak Kraljica popa. Postala je slavna po inovativnim muzičkim spotovima, nastupima i često je kontroverzna u korišćenju seksualnih i religioznih tema u nastupima.
Dobitnica je mnogobrojnih nagrada kroz svoju karijeru i nosilac mnogo rekorda u muzičkom svetu, među kojim je titula najprodavanijeg ženskog muzičkog umetnika svih vremena, sa procenjeno 300 miliona prodatih albuma. Uprkos svojoj diskutabilnoj glumi, i uglavnom lošim kritikama, pojavljivala se u mnogim filmovima, poput Evite, i uglavnom prilagala neke svoje pesme za njihove soundtrek albume. Napisala je i nekoliko knjiga za decu. Za sada ima osam turneja, od kojih je Confessions Tour, postavila svetski rekord kao turneja ženskog izvođača sa najvećom zaradom, procenjenom na oko 450 miliona dolara
Madona Luiza Čikone (engl. Madonna Louise Ciccone; rođena 16. avgusta 1958. godine u Mičigenu, SAD), poznatija jednostavno kao Madona, je američka pop pevačica, tekstopisac, producent, glumica, pisac i, odnedavno, modni dizajner. Često se za nju vezuje nadimak Kraljica popa. Postala je slavna po inovativnim muzičkim spotovima, nastupima i često je kontroverzna u korišćenju seksualnih i religioznih tema u nastupima.
Dobitnica je mnogobrojnih nagrada kroz svoju karijeru i nosilac mnogo rekorda u muzičkom svetu, među kojim je titula najprodavanijeg ženskog muzičkog umetnika svih vremena, sa procenjeno 300 miliona prodatih albuma. Uprkos svojoj diskutabilnoj glumi, i uglavnom lošim kritikama, pojavljivala se u mnogim filmovima, poput Evite, i uglavnom prilagala neke svoje pesme za njihove soundtrek albume. Napisala je i nekoliko knjiga za decu. Za sada ima osam turneja, od kojih je Confessions Tour, postavila svetski rekord kao turneja ženskog izvođača sa najvećom zaradom, procenjenom na oko 450 miliona dolara
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Re: Madonna
pre sam je obozavala,ali sam se sad ohladila xD idalje je gotivim :DD
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Godina : 27
AnavisFe wrote:Kraljica pop-a bila,jeste i ostace. Volim je.
Agree :D
Svidjaju mi se ove pjesme sa novog albuma,mada vise volim stare
Petar Pan- Candy Girl
- Welcome to reality. It fucking sucks.
Broj poruka : 149
Godina : 28
kurva sudbina. wrote:Jako sam volela njene pesme. Vremenom sam prestala da je slušam...
Onda sam pocela da slusam Gagu -.-
I eto ponovo sam pocela da je slusam prosto sam zaludjena ovim pjesmama na novom albumu ^^ ,primijetila sam da slusam dosta pjevaca i da svi vremenom pocnu da me nerviraju,i ja se uvijek 'vratim' Madonni
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Ja volim Madonnine stare pjesme i zaista su dobre. Dok ovo novo je sranje baš. Madonna izblijedila si totalno.
mental.slaughter- Candy Girl
- Broj poruka : 64
Godina : 27
Ja ne razumem šta ona radi sa sobom.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Madonna mi je onako, nije mi nista posebnol ima par dobrih pesama. Novi album joj nije nista posebno...
comi_xd- Candy Girl
- Broj poruka : 107
Godina : 29
Ne slušam je, ne mogu jednostavno. Antipatična mi je xD
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2