Peglanje kose
+149
Tie and Up.
Polly Samson
Heartless.Queen
*Babygirl*
Queeny
✯Jetza✯
VlahovicA
*Little_♥_Princess*
NeveLa
Tamara ♥
Rebelle fleur
angel*
SlytherinGirl
Sirenna *
* Diamond *
natata
Girl:*
*Tweety* <3
IzzieM
MoonGirl
Beautiful Dangerous
Cipiripica
His Porcelain Doll
ella_b
Minnie ♡
Riverside
LostSoul
Sandrica
Kitty Doesn't Care
Athalie
Wendy
Baby C.
You Know You Love Me
Westwick___♥
pinkgirl
mrs. sunshine
Kanellis*
Lollobrigida
Praslin<3
People_Are_Shit
KitKat
*Bunny*
Kate.Fenett
*MiMa*97
Marija:)
IvaChii
Emily the strange
Natalija =)
Crni Leptir <3
špageta
Lilika
ღTodyy-AngeLღ
DarkAngel
Iva
alexxD
Gossip Girl.
Miss.Fox ♥
♦Only_GiRl♦
Monster Child !
.Uspomene-Ne-Blede.
*A WaLk To ReMeMbEr*
**Tami**
I'mNotPerfect!~
sundjer bob :)
Superstar
Lonely Angel.♥
Lady Alexandra
Fabolous.♥
Little_Angel
popka bebic ^__^
I<3Strawberries
Anchyly
Potreban.Mi.Je.Psihijatar
Debelic
Kaja
Angie:)
♥ Rokerka ♥
Amélie.
♥Senorita Puente
Anamarija
sladza95
Baby.♡
Tea <33
~Simka~ <3
~CrAzY RoCk GiRl~
.Raindrop.
*Wild Child* :]
Emily Gore.
kitty13
.TheButtonChild.
Tvoja Mala!
*mica* :-)
aLisa`
*Girl.In.Love*
MayaError.
Andjela'95
Maki :)
*~Milica~*
LooxyHeartBreaker
robin.
Dia.♥
mnG pUkla...xDD
I am the best :D
MilicaIM
Any Lautner <3
Klinkica. :) ♥
Flower_Grown_Wild
_Tijana_SPN <3_
Ninitza <3
The BlacK AngeL
Iwana95
*MissIvana*
Bloody.Mary
Voodoo Child
tvoja.malena
Eva
Mala TasHa :)
.Elen4iii^^.
I LOVE JUSTIN BIEBER
* Anchi *
Sookie
Tarja
Euphoria
Pandora no hako
*JoVaNa*
♥RoCk GiRl♥
Aneta Netty
*M@R!J@*
...Bojana...
dajana94
looojka^^
Lollipop
Bloo
Mikica
*AnGeL*
Carrie <3
♥CuTe_GiRl♥
Elleonora
Dvojki.<3
Scarlett O'hara
Daenerys Targaryen
Jackie
The Lizard King
*BoOoPy*Bet*
Candy
dora_95
Tem
Aurora
Fallen Like The Sky.
153 posters
Page 11 of 14
Page 11 of 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Re: Peglanje kose
Lepo je to. :D Samo ako neko moze da mi kaze bar marku pegle xD
Posto nameravam ovih dana da kupim novu,a nemam pojma koje su bolje/koje ne.
Posto nameravam ovih dana da kupim novu,a nemam pojma koje su bolje/koje ne.
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Dobila sam neku čudnu peglu za Novu. Sa jedne strane je pegla, a sa druge strane, umesto pločice, ima kao neki valjak. Drugarica koja ima tršavu kosu je jednom došla kod mene da je isprobamo i samo sam joj jednom provukla peglu kroz kosu ona je bila prava. Nismo mogle da verujemo. Jako je dobra. Da imam više vremena, stalno bi' je koristila.
ja retko kad peglam kosu...I fora je što kad god je neka specijalnija prilika,ja je samo ispeglam,i još nešto sitno,i imam frizuru gotovu
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Ja hocu da kupim neku koja bi me kostala oko 3000dinara, ne vise.
Sasvim je dovoljno, koliko bij je cesto peglala a i te pegle su sasvim solidne
Nevena, ja imam Remington peglu za kosu, jeste skupa ali je stvarno dobra. Ispravi čak i moju kosu xD
Takodje. :)Aurora wrote:Ja hocu da kupim neku koja bi me kostala oko 3000dinara, ne vise.
I gledala sam po prodavnicama raspon cena je od 1-2 pa do 7-8 hiljada. Ne treba mi nesto strasno jaka,meni je pre bila prava kosa,sad je pocela da se talasa,pa bih samo malo ispravljala.
Sacekaj jos malo, mozda im dodju jos neki modeli :D
Meni nije toliko vazna marka, vazno mi je da su plocice keramicke, mada je takva svaka malo skuplja pegla. Drugarica ima neku od 4000 i ona bas ima tesku kosu za peglanje ali joj je ta bila dovoljna, mislim da ide do 250 stepeni tako da meni treba nesto slabije. Sa manjom cenom xD
Meni nije toliko vazna marka, vazno mi je da su plocice keramicke, mada je takva svaka malo skuplja pegla. Drugarica ima neku od 4000 i ona bas ima tesku kosu za peglanje ali joj je ta bila dovoljna, mislim da ide do 250 stepeni tako da meni treba nesto slabije. Sa manjom cenom xD
Iskreno, ne smatram da su dobre pegle samo od 100evra pa na gore. :)
Mada vi sa zeznutom kosom za peglanjem niste uracunati xD
Posto bih je ja koristila jednom mesecno (najvise xD) mislim da mi je pegla od oko 3000 sasvim dovoljna. Radije bih dva para novih patika nego peglu od 100 evra xD
Moja drugarica je u Grckoj kupila peglu za 10evra (da, deset O_o) koja je odlicno peglala, keramicka, jos je imala i nastavak za figaro i docimerka joj je pokvarila. Cura je htela da umre. Jbt, gde ces da nadjes dobru peglu za 10 evra :DD
Posto bih je ja koristila jednom mesecno (najvise xD) mislim da mi je pegla od oko 3000 sasvim dovoljna. Radije bih dva para novih patika nego peglu od 100 evra xD
Moja drugarica je u Grckoj kupila peglu za 10evra (da, deset O_o) koja je odlicno peglala, keramicka, jos je imala i nastavak za figaro i docimerka joj je pokvarila. Cura je htela da umre. Jbt, gde ces da nadjes dobru peglu za 10 evra :DD
Ja imam neku coral ili kako već. Ne znam da li ima keramičke pločice,ali zadovoljna sam njom. :) Trebala mi je hitno pa sam nju uzela,i jš je bila na popusti 2.700 kada sam je ja uzela a inače je 3.700. :) Dobro opegla ali ima čudan deo za peglanje.Jedan je ravan,a drugi je kao izobljen. :) Moja drugarica ima elitovu( ne znam kako se piše) kaže da je kupila za 2.800 i baš joj dobro pegla kosu,može čak i da uvija sa njom. :)
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Godina : 28
Meni ne trebaju nikakvi nastavci i tako to,imam odlican figaro za to :D
Samo obicna pegla xD I takodje ne treba mi neka jaka,mislim da je 250 stepeni stvarno previse.. Cula sam da su najbolje neke na t plocice (zab sam kako se zove materijal) i te koriste u salonima najvise,i posle njih keramicke..
Samo obicna pegla xD I takodje ne treba mi neka jaka,mislim da je 250 stepeni stvarno previse.. Cula sam da su najbolje neke na t plocice (zab sam kako se zove materijal) i te koriste u salonima najvise,i posle njih keramicke..
Ja ne koristim peglu baš toliko, osim kad mi je kosa ono baš baš ninaštanalik. :D Inače sebi finu frizuru feniranjem namjestim, tako mi najbolje stoji, a kako nemam figaro za ukovrdžavanje improvizujem. Mada kosa mi je kraća tako da je ne kovrdžam često. :)
IzzieM- Candy Girl
- Broj poruka : 27
Aurora wrote:Iskreno, ne smatram da su dobre pegle samo od 100evra pa na gore. :)
jao ja sam imala iz grcke nesto ,10 e sam platila, 10 nastavaka je imalooo ( za ravnanje, feniranje, cik-cak, blage lokne, velike lokne, mala i velika cetka za feniranje, i nmg vise da se setim sve u jednom bukvalno ) predobro je bilo, stalno sam ga koristila na moru, tako brzo i lepoo *___*
A onda su mi ukrali torbu. -.-
Sad imam neku peglu , nzm ni marka koja je , u metro-u je bila na snizenju nekom 2000 din. , za te pare predobro pegla, treba ispeglati moje kovrdze :) Jos je roza i ima keramicke polocice :)
Minnie ♡- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 3941
Ne peglam kosu, jer nema potrebe. Prava je :)
*Tweety* <3- Candy Girl
- Broj poruka : 36
Ne peglam je jer mi je ionako prava,a to samo isusuje kosu.Tako da bolje da se ne koristi.
Girl:*- Candy Girl
- Forever Young
Broj poruka : 100
Godina : 27
Odavno nisam peglala kosu. Zadnji put je bilo za Srpsku Novu. Ne volim sama da peglam, jer ne mogu lepo iza da izpeglam jer mi je kratka. Uglavno to radim kad neko hoće da me pegla.
Nisam je peglala skoro ceo januar, i do sad aje u februaru nisam peglala. Jesam samo jedno krajem januara za Kristinin rođendan i za prvi dan škole u drugom polugodištu. :)
Dia.♥- Modern Lady
Joj, ja sam je jedno vrijeme prestala peglat, al sad sam opet pocela
Euphoria- Cool Girl
- Broj poruka : 614
Meni je kosa do pola leđa pa ne mogu lepo da je opeglam sama zato je i ne peglam često. A i kada uzmem da je peglam,umorim se mnogo. -.-
Dia.♥- Modern Lady
Kako mi se cini tebi je ravna kosa i bez pegle xD .
Da samo znate kolika je meni kada je opeglam.
Duga, duga. :3
Skoro sam je peglala sama bez ogledala. Gledala sam se u prozor xDD i za divno cudo odlicno sam se opeglala
Da samo znate kolika je meni kada je opeglam.
Duga, duga. :3
Skoro sam je peglala sama bez ogledala. Gledala sam se u prozor xDD i za divno cudo odlicno sam se opeglala
Jeste.Ravna mi je,ali mi se sva od vlage izuvija nekako i to ni na šta ne liči -.- Niti dođe talasasto ,ni kovrdzavo nego ono odvratno da se svuda razleti. :P Zato je peglam. xD
Dia.♥- Modern Lady
Kada je vlazno vreme meni se i opeglana kosa uvije, osim ako ne stavim kapu.A toliko bih volela da mi je prirodno ravna
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
I meni je kosa duga, uskoro će do dupeta da dođe xD I sama se uvijek peglam. Treba mi sat ipo, ali vrjedi :-D
Page 11 of 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Tip kose?
» Nadogradnja kose
» Uvijanje kose
» Prirodna boja kose
» Youtube tutorijali za negu kose i lica
» Nadogradnja kose
» Uvijanje kose
» Prirodna boja kose
» Youtube tutorijali za negu kose i lica
Page 11 of 14