Nadogradnja kose
+11
Sirenna *
* Diamond *
Fallen Like The Sky.
Lollobrigida
Praslin<3
Beautiful Dangerous
Dia.♥
Aurora
Carrie <3
Daenerys Targaryen
Emily the strange
15 posters
Page 1 of 1
Nadogradnja kose
Posto sam odlucila da ovih dana nadogradim kosu, zanima me sta vi mislite o tome? Po meni je to super stvar za one koji kao npr ja nikad nisu imali dugu kosu a voleli bi. Razgovarala sam s mamom i ona se slaze, jedva cekam taj dan
Nadam se da tema ne postoji, ja sam trazila i nisam nasla :)
Nadam se da tema ne postoji, ja sam trazila i nisam nasla :)
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Godina : 29
Re: Nadogradnja kose
Ni ja ne znam kako se radi :P Ali znam da cu da uradim. Sad idem do salona malo da se raspitam kako i sta, a naredne nedelje idem sa mamom da nadogradim :D
Vera,ne znam jesam li ti vec rekla,ali mama ti je super xD Meni bi se moja izdrala i ne bi mi dala da to uradim.A htela sam i ja,jer mi je kosa ni kratka ni duga,a zelela bih da je bas duga xD
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Godina : 28
Hehe :) Ma obe smo se naprzile na to, htela bi i ona da nadogradi, al ja cu prva :-D
Jedva cekam da dodje iz Bg-a pa da odemo :))
Jedva cekam da dodje iz Bg-a pa da odemo :))
Meni se to ne svidja i stavise glupo mi je xD (sorry vama koji volite :D)
Narocito kada na kracu kosu nadograde dosta dugu, izgleda kao da imas dugu kosu i da ti je frizer slucajno skratio poveci deo kose xD .
Moja preporuka je da ako ces da nadogradis kosu ne preterujes sa duzinom i da uradis tako kao da imas lepo osisane stepene (valjda razumes).
But it's up to you :D
Narocito kada na kracu kosu nadograde dosta dugu, izgleda kao da imas dugu kosu i da ti je frizer slucajno skratio poveci deo kose xD .
Moja preporuka je da ako ces da nadogradis kosu ne preterujes sa duzinom i da uradis tako kao da imas lepo osisane stepene (valjda razumes).
But it's up to you :D
Pa ne nameravam da budem zlatokosa Verovatno cu nadograditi do polovine ledja, il mozda samo malo vise od toga. A kosa mi je malo ispod ramena trenutno, tako da i nije nesto preterano kratka.
Moja kosa je baš dugo, više od polovine leđa tako da nema potreba za nadogradnjom.Ali nadogradnja može baš dobro da izgleda. :)
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Moja drugarice su nadogradjivale i stvarno dobro izgleda. Ako se ne vidi mnogo da je nadogradjeno.
Ali mislim da je tu najteze naci bas pravu nijansu te boje,posto znam da se vecina njih ofarba kad stavi nadogradnju,tako da ofarba i nadogradjeno i bude sve jednako.
Ali mislim da je tu najteze naci bas pravu nijansu te boje,posto znam da se vecina njih ofarba kad stavi nadogradnju,tako da ofarba i nadogradjeno i bude sve jednako.
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Znam neke cure, dvije-tri možda, koje su nadogradjivale, i ono ok mi je to, nemam ništa protiv, ali ja bih ipak da imam svoju dugu kosu. xD
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
sestra ima vec nekih godinu dana. lepo joj stoji, ali se vidi taj lepak ili cime je vec zalepljeno, onako u gombicama :v A inace je dosta skupo + cesto moras kupovati nove pramenove i stavljati ih, tako da...
Lollobrigida- Cherry Babe
- Broj poruka : 2096
Radilo je par devojaka iz moje škole, tj. skoro pola, mislim da su većina njih kupovale neke umetke, nemam pojma jer me nikad nije zanimalo. Meni je kosa već duga, tako da nemam potrebu, radije bih periku kupila i pustila moju prirodnu kosu da raste, nego da je uništavam time.
Praslin<3 wrote:ok mi je to, nemam ništa protiv, ali ja bih ipak da imam svoju dugu kosu. xD
Da, da... Isto. :D
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
jeste. :Dok mi je to, nemam ništa protiv, ali ja bih ipak da imam svoju dugu kosu. xD
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Meni to uglavnom ružno izgleda i vidi se da nije prirodno jer kose u kompletu ili šta je već nema nešto puno, ja kad bih stavljala morala bih 2 da kupim. A i dosta je skupo.
Meni je to kul,mnogo lepo moze da izgleda.
Ja nemam pare za to,ali da imam,nekad bih mozda i uradila. :D
Moja tetka je radila za svoju svadbu,bilo je predivno.
Ja nemam pare za to,ali da imam,nekad bih mozda i uradila. :D
Moja tetka je radila za svoju svadbu,bilo je predivno.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Vec imam dugu kosu, tako da mi ne treba.
Kikica♥- Sweet Girl
- Broj poruka : 337
Godina : 26
Page 1 of 1